Αποτέλεσμα αναζήτησης

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

ΤΙ "ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ" ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ U.F.O.


~TRUTH~: Εδώ στο TRUTH έχουμε πει πολλές φορές ότι θα έρθει η στιγμή που θα μας παρουσιάσουν εξωγηινες απειλές, με στόχο την Ενότητα και την παγκοσμια διακυβέρνηση...Με έναν τέτοιο τροπο θα μας επιβάλλουν και μια παγκόσμια "νεα" θρησκεία....!!!

Διαβάστε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ αυτό , αυτό και αυτό... , αρθρα στα οποιά έχουμε θίξει το παραπάνω θέμα...

Επειτα δείτε μια ειδηση βομβα που κυκλοφορεί στον Διεθνή τύπο....!!!




Πέντε αστρικά battleships εκ των οποίων το ένα έχει μήκος 242 χλμ και άλλα δύο πάνω από 200 χλμ., σύμφωνα με τη διαδικτυακή έκδοση της ρωσικής εφημερίδας «Pravda» έχουν εντοπιστεί από τη ΝΑSA και θα αφιχθούν στη Γη το 2012 με καθόλου φιλικές διαθέσεις. Ήδη υπολογίζεται ότι βρίσκονται πίσω από την τροχιά του Πλούτωνα και υπάρχει στο παρασκήνιο διεθνής καυγάς γιατί δεν έχει ενημερωθεί ο κόσμος στη Γη! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το εξωγήινο σμήνος έχει ήδη εντοπιστεί από τη NASA μέσω του προγράμματος HAARP που μελετά το Βόρειο Σέλας στην Αλάσκα! Οι μόνοι που αντιδρούν, σύμφωνα με την «Pravda», είναι οι Κινέζοι, που ευθέως κατηγορούν τους Αμερικανούς ότι αποκρύπτουν όσα στοιχεία διαθέτουν για την ύπαρξη εξωγήινων και τις επισκέψεις τους στη Γη.

Η «Pravda» σημειώνει ότι «καλά πληροφορημένες πηγές από το ανεξάρτητο, μη κερδοσκοπικό και διεθνώς αναγνωρισμένο ερευνητικό πρόγραμμα για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής SETI (Search for Extraterrestrial Intelligence) επιβεβαιώνουν την ύπαρξη τους» προσθέτοντας επιπλέον ότι τα τρία από αυτά θα γίνουν θεατά και από οπτικά τηλεσκόπια όταν θα πλησιάζουν τον πλανήτη Άρη!

Όσο για το «πότε» θα συμβεί το κακό, η άφιξη των «ξένων» εικάζεται ότι θα συμπέσει απόλυτα με την ημερομηνία που οι Μάγια είχαν προφητεύσει ως τη μέρα συντέλειας του κόσμου, και πιο συγκεκριμένα στις 21 Δεκεμβρίου του 2012!
Ας ελπίσουμε ότι αυτό το ρεπορτάζ είναι απόλυτα ανακριβές...

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου