Αποτέλεσμα αναζήτησης

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Κ. ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΤΑ ΕΧΩΣΕ ΣΤΟ "ΠΡΑΣΙΝΟ" MEGA


~TRUTH~: Το Μεγάλο κανάλι, που φοράει πράσινο κασκολ, (και όχι του Παναθηναικού!!), μπορεί να έχει τις "πρασινες" πλάτες να το στηρίζουν, μπορεί να μάχεται υπερ των "πρασινων" αποφάσεων και να στηρίζουν σαν φανατικοί το μνημόνιο, μπορεί επίσης να στραβοκοιτούν τους εκπροσώπους αντιπαλων κωμμάτων, όμως επιτέλους βρέθηκε ένας που τους τα είπε ωμα... Ο λόγος για τον Ήλειο Βουλευτή, ο οποίος τα έχωσε κανονικά στα φερέφωνα των πράσινων ιδεών..












Κάτι αρχίζει να αλλάζει….
Ο παππούς μου έλεγε ότι από μια μικρή σπίθα μπορεί να καεί τ’ αλώνι! Πολλά είχαν δεί τα μάτια του και ήξερε περισσότερα.
Ηρθε στο μυαλό μου η σκέψη αυτή, καθώς προχθές το βράδυ έβλεπα στο MEGA τον, μικρό το δέρας, αλλά λεοντόκαρδο, Κώστα Τζαβάρα να τα βάζει με τον ισχυρότερο μηχανισμό εξουσίας της χώρας.
Και είπα «να, κάτι τέτοιους χρειαζόμαστε
Μαχητές που να έχουν άγνοια κινδύνου!
Και ξέρετε ποιοί έχουν άγνοια κινδύνου; Αυτοί που αγωνίζονται για έναν σκοπό στον οποίον πιστεύουν και είναι λεύτεροι γιατί κανένας  «δεν τους κρατάει» από πουθενά!
Εγραψα πολλές φορές ότι τα πράγματα, ιδιαίτερα στον τομέα της οικονομίας, είναι τόσο οριακά, που μπορεί να έρθουν τα πάνω – κάτω από ένα ασήμαντο γεγονός!
Πιστεύω, επίσης ότι η κατάρρευση του διαπλεκόμενου τύπου θα προηγηθεί της κατάρρευσης του συστήματος  το οποίο στηρίζει. (δεν είναι άλλωστε τυχαία η  αποστολή του κ. Χυτήρη να ετοιμάσει ένα νέο πλαίσιο λειτουργίας  των ΜΜΕ για να τα σώσει από την πτώση).
Ο  κ. Τζαβάρας, λοιπόν, με τη μαχητική του στάση επέφερε  ένα ισχυρό πλήγμα εναντίον του συστήματος αυτού από εκεί που δεν το περίμενε! Από έναν ελεύθερο σκοπευτή, με άγνοια κινδύνου!
Αυτό έχει τεράστια συμβολική αξία γιατί το MEGA  δεν είναι απλά ένας ισχυρός πυλώνας του συστήματος, είναι από τους φανατικότερους υποστηρικτές του μνημονίου!
Όταν  ο μηχανισμός του MEGA  δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τον κ. Τζαβάρα και καταφεύγει σε  προσβολές και …υποδείξεις, φαντάζεστε τι θα  γίνει  με τους άλλους;
Προφανώς και δεν θα καταρρεύσει έτσι εύκολα το σύστημα αυτό. Εχει ισχυρά παρακλάδια και ρίζες βαθιές.
Όμως, όταν δεν μπορεί να αντιμετωπίσει  αποφασισμένους σαν τον κ. Τζαβάρα, θα βρεθεί  αντιμέτωπους και με άλλους!
Γιατί θα βρεθούν μιμητές! Δεν υπάρχει αμφιβολία περί αυτού!
Για αυτό και η …προειδοποίηση της κας Τρέμη ότι «πήρατε φόρα» και ότι «θα σας πάρουν με τις πέτρες»
Για αυτό και η ….υπόδειξη του κ.Πρετεντέρη προς τη Ν.Δ. να κάνει κάτι με τον βουλευτή Ηλείας. (προσωπικώς θα πρότεινα στον Πρόεδρο της Ν.Δ. να τον …αναβαθμίσει περαιτέρω!)
Ότι και να συμβεί από εδώ και στο εξής ο κ.Τζαβάρας  έσπασε το «προστατευτικό κουκούλι» των μεγαλοδημοσιογράφων του Μεγάλου Καναλιού. Και  όχι μόνο!
Και η ζημιά αυτή δεν επανορθώνεται, αν και θα το επιχειρήσουν.  Δεν επανορθώνεται γιατί υπάρχει πλέον….δεδικασμένο! Ιστορικό προηγούμενο!
Ο κ. Τζαβάρας έβαλε πολύ ψηλά τον πήχυ.
Ο βουλευτής Ηλείας, διέψευσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο και έναν ακόμα μύθο: ότι δήθεν η Ν.Δ. δεν έχει στελέχη!
Στελέχη υπάρχουν πολλά και άξια!
Ευκαιρία αναζητούν για να προσφέρουν, αλλά μέχρι τώρα η επετηρίδα ήταν ερμητικά κλειστή και στα κανάλια έβγαιναν οι ίδιοι και οι  ίδιοι!
Οι περισσότεροι μάλιστα γίνανε και φίλοι κολλητοί με τους δημοσιογράφους και έπαιζαν μαζί το παιχνίδι!
Ρόλους έπαιζαν σε μια στημένη παράσταση!
Τέλος, στην Ν.Δ. φαίνεται ότι κάτι αλλάζει, προς το καλύτερο.
Χθες αντέδρασαν ταχύτατα στην δήλωση Σημίτη, ενώ κατέθεσαν και τις δικές τους προτάσεις για την αναθεώρηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών.
Ας ελπίσουμε η αρχή που έγινε, να έχει και συνέχεια….
Κώστας Ροδινός

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου