Αποτέλεσμα αναζήτησης

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

ΚΕΡΔΙΘΗΚΕ ΜΙΑ ΜΑΧΗ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ


Το περιστατικό με τους παράνομους μετανάστες που επρόκειτο να εγκατασταθούν στην πόλη του Πύργου, έληξε με την "επικράτηση" της Εθνικής Δράσης Ηλείας και των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του Πύργου. Αρχικά είχε αποφασιστεί να μεταφερθούν στο πολιτιστικό κέντρο του Κούβελου, με την άμεση κινητοποίηση όμως της Εθνικής Δράσης Ηλείας και με τους γύρω κατοίκους που συσπειρώθηκαν από την πρώτη στιγμή μαζί μας, οι τοπικές αρχές αναγκάστηκαν να τους γυρίσουν πίσω στο λιμάνι του Κατάκολου όπου και διανυκτέρευσαν το βράδυ του Σαββάτου.

Τα μέλη μας παρέμειναν στον χώρο του Κούβελου καθ’ όλη την διάρκεια  της νύχτας μαζί με αρκετούς κάτοικους απαιτώντας να εφαρμοστούν επιτέλους οι νόμοι δίνοντας με αυτό τον τρόπο το μήνυμα ότι δεν θα αποχωρήσουμε εάν δεν απομακρυνθούν από τον Πύργο και την Ηλεία.. Έτσι αποφασίστηκε, την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου να τους παραχωρήσουν προσωρινά έγγραφα και να αποχωρήσουν από την Ελλάδα εντός 30 ημερών!! Κατά πάσα πιθανότητα οι συγκεκριμένοι παράνομοι μετανάστες θα διαμοιραστούν στον νομό Αττικής καθώς και στα δύο λιμάνια διαφυγής προς την Ιταλία, όπου σε συνδυασμό με τους ήδη υπάρχοντες δεκάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες θα καταστούν πηγή εγκληματικότητας για τους κάτοικους της Αθήνας και των άλλων πόλεων.
Ο αγώνας όμως που άρχισε από την πόλη του Πύργου πρέπει να συνεχιστεί σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα. Δεν μπορούμε και δεν πρέπει να βασιζόμαστε σε ένα ανίκανο και επικίνδυνο κράτος που το μόνο που ξέρει να κάνει καλά είναι να φοροεισπράττει και να εφαρμόζει κατά γράμμα το μνημόνιο κατοχής και τις εντολές των ανθελληνικών κέντρων. Η αντίσταση των Ελλήνων στο σάπιο πολιτικό σύστημα και τα γρανάζια του μπορεί να φέρει αποτελέσματα Γι αυτό λοιπόν χρειάζεται οργάνωση και αγώνα από όλους μας για να ξανακάνουμε την γη μας ΕΛΛΑΔΑ. Η Εθνική Δράση Ηλείας, θα είναι πάντοτε κοντά στους Ηλείους συμπολίτες μας  έτοιμη να υπερασπιστεί την Πατρίδα και τον Λαό μας. Σε αυτό το σημείο θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους κατοίκους του Πύργου για την πολύτιμη στήριξή τους. Ο αγώνας για μια καλύτερη Ελλάδα συνεχίζεται…


Εθνική Δράση Ηλείας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου