Αποτέλεσμα αναζήτησης

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ

~TRUTH~: Φίλοι μου θα προσπαθήσω να αναλύσω δύο έννοιες που παίζουν σημαντικό ρόλο στην κάθε κοινωνία, και ειδικά Στην Ελλάδα. Δυο "ρευματα" τα οποία αν και θα μπορούσαν να συνδυαστούν, είναι τόσο αντιθετα μεταξύ τους... Το ένα σαμποτάρει το άλλο, ενώ σωρεία προπαγάνδες αλλοιώνουν την καθαρή τους και την απόλυτη εννοιά τους...! Η φιλοπάτρια λοιπόν και η αναρχία, βρίσκονται σε χρόνια διχόνοια, και αυτό έχει κοινωνικές επιπτώσεις...Διασπάει τον λαό....και αυτό κάποιους συμφέρει...!

Ο εθνικισμός/Πατριωτισμός, πρεσβέυει μια απόλυτη και αγνή αγάπη για πατρικά μας χώματα, την πατρίδα μας... Τιμή και δόξα στους προγόνους μας και τις μάχες που έδωσαν για τον τόπο μας...Την ιστορία μας στους καλούς και στους ασχημους καιρούς. Τον πολιτισμό και το εύρος του, καθώς και το τί άφησε σε εμάς και στον κόσμο.. Τα ιδανικά και τις αξίες που άφησε η ιστορία πίσω της.. Ένας εθνικιστής / Πατριώτης είναι για πάντα περήφανος για τον τόπο του, και λυπάται κάθε φορά που η Πατρίδα του απειληθεί, ή "χτυπηθεί"... Η βία δεν είναι έμφυτο στον εθνικισμό, μοναχά μόνο όταν το έθνος απειλείται, όταν οι αξίες της χώρας καταπατούνται, ο πατριώτης πολέμα για την ελευθερία του.. "Αμυνεσθε περι Πατρίδος"....!!! Λόγω των όσων πρεσβεύει ο Πατριωτισμός, ένας εθνικιστής ξέρει να σέβεται την φιλοπάτρια άλλων εθνών, και δεν την υποτιμάει, αν αυτή δεν θίγει την χώρα του και όσα πρεσβέυει αυτή...! Δεν προσπαθεί να επιβάλλει την χώρα του ώς "εκλεκτή" σε άλλα έθνη λόγω του σεβασμού για τον πατριωτισμό των ξένων..!!! Για έναν εθνικιστή η χώρα έχει όρια, και μέσα σε αυτά θέλει να νιώθει ασφαλής, μοναδικός. Μέσα στα σύνορά της η χώρα είναι διαφορετική απο άλλες χώρες και δεν επιδέχεται ομογενοποίηση, χωρίς αυτό να σημαίνει ρατσισμό... Ξαναλέω, ο πατριώτης δεν είναι εκ φύσεως ρατσιστής, γιατι σεβεται τον πατριωτισμό άλλων εθνών. Πολεμά κάθε ξένο μόνο όταν αυτός θιγει την χώρα του..! Ένας πατριώτης, στρεφεται αντίθετα απο τον οριζοντα κάθε πολιτικού συστήματος που πουλάει, θίγει, αλλοιώνει, "βιάζει, καταπατά τις αξίες της χώρας του...όπως και κάθε μορφή παγκόσμιας ένωσης, ή συνασπισμό που θα απειλησουν την χώρα του.. Εξού και η απέχθεια για τον παγκόσμιο Σιωνισμό, που πρεσβεύει την παγκόσμια εννοποίηση των κρατών, με απώτερο σκοπό τον έλεγχο του κόσμου, στην περίπτωση του ελληνικού πατριωτισμού, και όχι μόνο..!

Απο την άλλη το "ρεύμα" της Αναρχίας, πρεσβεύει κάτι το αντίθετο..! Πάει κόντρα στις αρχές, όπως οι νόμοι, αλλά και οι καθιερωμένες βασικές αρχές της κοινωνίας... Σε αυτές τις αρχές , ενας αναρχικός στιβάζει την πατριδολατρεία ή τα συνορα γενικότερα - κάτι που περιέχει και τα εθνικά σύμβολα, την θρησκεία, τα ήθη και έθιμα κάθε κράτους, τις προκαταλήψεις και τους ηθικούς φραγμούς κάθε κράτους, συντάγματα που στρέφονται εναντίον του ανθρώπου, στερεότυπα που με τους αιώνες υιοθετήθηκαν απο κάθε κράτος, και όλα όσα δηλώνουν μια κάποια διαφοροποίηση και απειλή για τον λαό..!!! Πρεσβέυει την ιδέα της ελευθερίας του ανθρώπου μέσα στον πλανήτη, χωρίς συνορα, και φραγμούς, χωρίς διαφορές και διοίκηση..! Σαν ιδέα, είναι κάτι που μπορεί να μας εκφράσει λιγο πολύ όλους στα περισσότερα θέματα που αντιπροσσωπεύει..! 
Με λίγα λόγια δηλώνει ότι οι ανθρωποι πρέπει να ζουν ελευθεροι, στον ίδιο πλανήτη να είναι όλοι ίδιοι μέσω της ομογενοιποίησης και της κατάργησης συνόρων...
Υπέρμετρη ελευθερία....αυτό είναι η αναρχία..! 

Σας θυμίζει κάτι όλο αυτό περι αναρχίας?? Ναι ..! Τις βασικές θέσεις των οραματιστών της παγκοσμιας διακυβέρνησης... Κατάργηση συνόρων, θρησκειών, ιστοριών, εθίμων, πολιτισμών.....κάτω απο ένα έλεγχο!!! Δηλαδή θα μπορούσαμε να διαπιστώσουμε ότι η Αναρχία πολλές φορές συμφέρει τα κρυφά σχέδια της Ελιτ.! 
Αντίθετα η εμφυτη τάση του ανθρώπου για πατριωτισμό στρεφεται ενάντια στην παγκοσμιοποίηση.. και στα σχέδια τους περι αφομοίωσης των ανθρώπων και μαζικός έλεγχος..! 
Έτσι εδώ και πολλά χρόνια οι χειραγωγοί του πλανήτη προσπαθούν με κάθε τρόπο να εξαλειψουν τον εθνικισμό.. Γιαυτό θέλουν να δείξουν ότι ο πατριωτισμός σημαίνει φασισμός....
Ο φασισμός είναι κάτι που "αηδιάζει" τον άνθρωπο...
Ενας φασίστας αγαπάει την πατριδα του, και την θεωρεί μοναδική. γιαυτό τον λόγο με χρήση βίας ή αλλου τροπου εξαναγκασμού θελει να την επιβάλλει σε άλλους λαούς..! χλευαζει άλλες πατρίδες και είναι εκ φύσεως ρατσιστής... Γιαυτόν μονο η πατρίδα του είναι σημαντική, και οποιοσδήποτε ξένος, είναι κατώτερος...(βλ. Εβραϊσμός - Σιωνισμός, και παλαιότερα Ναζισμός)..!
Ώς εκ τούτου ένας Πατριώτης δεν μπορεί να είναι φασίστας..γιατί όποτε ο φασισμός απειλή μια χώρα, οι πατριώτες της χώρας εκείνης θα εναντιωθούν στους φασίστε..!( παράδειγμα αποτελλέι η μάχη του 40' όπου οι πατριώτες της Ελλάδας αντιστάθηκαν στους φασίστες κατακτητές)..
Όπως είδατε φασισμός και πατριωτισμός έρχονται σε σύγκρουση..
Αλλά κάπως πρέπει για τους Ελιτ να αλλοιωθεί ο εθνικισμός των κρατών. Γιαυτό και κανουν τον κόσμο να υιοθετεί την σημασία του φασιστα για κάθε πατριώτη..! Ίσως και η αναρχία να δημιουργήθηκε γιαυτό τον σκοπό..Για να περάσουν στους ανθρώπους την ιδέα της ελευθερίας, και της ομογενοποίησης, μακριά απο κάθε είδους "φασιστικές" αντιλήψεις..! 
Έτσι σαν συμπερασμα, η αναρχία δημιουργήθηκε για την αλλοίωση του πατριωτισμού σε κάθε ανθρωπο ώστε να γίνει πιο εύκολο το σχέδιο της παγκόσμιας διακυβέρνησης...!!!

3 σχόλια:

  1. να ξαναδιαβάσεις για την αναρχία...οι ελείψεις σου είναι σοβαρές και η ανάλυση εντελώς άστοχη.Οι αναρχικοί αγαπούν τη ζωή κι όποιος αγαπάει τη ζωή αγαπάει όλο τον κόσμο και όλες τις κουλτούρες και τις σέβεται και δεν επιβάλλει σε κανέναν τίποτα. Φυσικά και αγαπάω τον τόπο μου και φυσικά θα τον υπερασπιστώ, τον δικό μου τόπο όμως, γιατί και η δική μου κουλτούρα διαφέρει απ τη δική σου κι ας ζούμε μέσα στα ίδια σύνορα. Όπως βλέπεις αν θέλεις να περιορίσεις κι άλλο τον εαυτό σου μπορείς. Οι διαχωρισμοί μπορεί να είναι ατελειώτοι αν αυτό επιθυμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε μου στην ανάλυση της αναρχίας, στιβάζω μερικές απο τις πιο βασικές θέσεις της, και δεν επεκτείνομαι σε παραδειγματα, σε παρενθέσεις, σε περιγραφές γύρω απο την αναρχία...! Ομοίως πράττω και για την φιλοπάτρια...Θα μπορούσα να γράψω σελίδες για το καθένα, αλλά έμεινα μονο στα σημαντικά αυτό που πρεσβεύει η κάθε "τάση"! Όσον αφορά τα πιο κάτω σχόλια περι αναρχίας, είναι λόγω της αλλοίωσης που παρακολουθώ στους σημερινούς αναρχικούς. Θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω το μισος των αναρχικών για εμάς τους φιλοπάτρεις εθνικιστές, ή να μιλησω για τις τόσες φορές που αναρχικοί έσκισαν κάτι που ειναι ιερό, και μιλάω για την σημαία...! Θα μπορούσα επίσης να πώ για τους τρμπουκισμους που σε κάθε ειρηνική πορεία δημιουργούν αναρχικοί και επεισόδια για να αμαυρώσουν κάθε πορεία.. Θα μου πεις ότι όλοι όσοι το κάνουν αυτό είναι το παρακράτος και ασφΑΛΗΤΕΣ...Κι όμως δεν είναι και πάντα έτσι, αυτοί να ξέρεις φίλε μου αποτελούν πρώτυπο για πολλούς νέους που σκεφτονται να ακολουθησουν τον αναρχισμό...Από αυτούς παρασυρθήκατε, απο αυτούς παρακινήστε, όσο και αν δεν γίνεται αντιληπτό..Δεν τα αναφέρω αυτά, γιατι ηθελα να μείνω στην ανάλυση, και στην αλλοίωση που έχει δεχτει η καθαρή εννοια της αναρχίας...Δες το και εσύ...πολλές θέσεις της αναρχίας μοιάζουν με την ιδέα της παγκοσμιας διακυβέρνησης.. Όταν κάποιοι αρχισαν να στηνουν το παραμύθι περι απολυτης ελευθεριας με πληρομένους κουκουλοφόρους, ήξεραν ότι θα παρασύρουν πολλούς που απο την φύση τους είναι "Αντι"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επεσα τυχαια στο αρθρο του μπλογκ σου, "γκουγκλαροντας" κατι σχετικο.
    Η απαντηση μου ειναι πως και στις 2 πλευρες εισχωρουν τριτοι με σκοπο την αλλοιωση.
    Αλλο η "παγκοσμοιοποιηση" που ειναι σχετικη με τις ιδεες της αναρχιας, και αλλο η παγκοσμιοποιημενη ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ που ελεγχετε απο την ελιτ. Αλλο αγαπη για τον τοπο σου, κι αλλο αγαπη για το κρατος σου.
    Τα συνορα του τοπου σου καποιοι τριτοι τα ορισανε. Κι αυτο προκαλει το εξης φαινομενο: ενα κομματι γης - πατριδας για σενα μπορει να ειναι ενα χαμενο κομματι πατριδας για τον "γειτονα", οπως και το αντιστροφο...Και γι αυτο δεν φροντισες ουτε εσυ ουτε ο γειτονας, αλλα η ελιτ...Κι αντι να στραφειτε εναντιων της, φανατιζεστε και θελετε να βγαλετε τα ματια σας μεταξυ σας. Αυτο ειναι αλλοιωση της αγνης αγαπης για την πατριδα και μονο τον λαο δεν εξυπηρετει.
    Παραδειγματα υπαρχουν πολλα, δεν θα επεκταθω. Καλυτερα λοιπον να αναλυσεις αυτα που ενωνουν ολους εμας τους "απο κατω" παρα αυτα που μας χωριζουν. Γιατι οπως εγραψε κι ο φιλος/φιλη στο πρωτο σχολιο: "Οι διαχωρισμοί μπορεί να είναι ατελειώτοι αν αυτό επιθυμείς."

    ΑπάντησηΔιαγραφή