Αποτέλεσμα αναζήτησης

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΣΑΝ



~TRUTH~: Κάτι που δεν προκειται να δείτε ποτέ στα κομματοκάναλα, και ποτέ δεν θα αποκαλυφθει απο κυβερνήσεις, είναι οι όροι με τους οποίους δεχτηκαν το ΔΝΤ και η ΕΚΤ να μας δανείσουν...
βλεποντας τους όρους αυτούς εξηγούνται πολλά πράγματα , καθως επίσης διαφαίνεται ότι είμαστε αιχμάλωτοι των χωρών που αντιπροσωπεύουν τα παραπάνω ταμεία...!!!









Οσο περιληπτικα μπορω, θα βοηθησω να αναγνωσετε μερικα απο τα αισχη που υπεγραψαν ωστε να μας πουλησουν στις πολυεθνικες εταιριες στον βωμο του 'δημοσιου χρεους' και της 'πτωχευσης'.
Εμεις 'οι ανθρωποι του μοχθου', οπως μας χαρακτηριζει ο κ. Παπανδρεου, πλεον εχουμε στα χερια μας το χαρτι της προδοσιας και με οδηγο τον Ελληνισμο θα πραξουμε το σωστο.


 Να μια περίληψη με τα σημαντικότερα σημεία...

---σελ. 119
ΔΕΝ μπορεί η Ελλάδα να πάρει δάνειο από άλλο δανειστή (Κίνα-Ρωσία) καθώς επίσης δεν μπορεί να υποθηκεύεται ούτε να ενεχυριάσει για άλλον περιουσία ή έσοδα ή να μεταφέρει το... χρέος της...
Γι' αυτό όταν είπε η Ρωσία να μας δανείσει με χαμηλό επιτόκιο αντέδρασε η κυβέρνηση!

---σελ. 129.παρ. 13, υποπαρ.1
Αντίθετα ο δανειστής επιτρέπεται να μεταβιβάσει τα δικαιώματα κ τις υποχρεώσεις του.
Δηλ. μπορεί να δανειστήκαμε από τη Γερμανία άλλα να βρεθούμε χρεωμένοι στην Τουρκία ή τα Σκόπια! Γιατί η Γερμανία, θα τους έχει πουλήσει τα δανειακά δικαιώματα της Ελλάδος.
 
---σελ.129.παρ.14, υποπαρ.1
Η σύμβαση διέπεται από το Αγγλικό δίκαιο.

---σελ. 121.παρ. 5
Το επιτόκιο για τα 80 δις ευρωπαϊκών δανείων είναι 5,2 κυμαινόμενο για την πρώτη 3ετία.6,2 για τα επόμενα χρόνια κ +2% τόκοι υπερημερίας εάν έχει λήξει το δάνειο, επαναπροσδιοριζόμενο ΑΝΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ (!)

---σελ. 123
Η Ελλάδα εάν δεν πληρώσει κάποιο από τα παλαιότερα δάνεια κ όχι τα 110 που παίρνουμε τώρα, που λήγουν ή προβεί σε αναστολή πληρωμών παλαιότερου δανείου, δεν μπορεί να εκταμιεύσει χρήματα από το μηχανισμό κ υποχρεούται να πληρώσει άμεσα το υπόλοιπο κεφάλαιο του δανείου του μηχανισμού μαζί με όλες τις επιβαρύνσεις.

---σελ.130, παρ. 15 κ σελ. 140, παρ. 5
Για να είναι νόμιμη, για να ενεργοποιηθεί και να ισχύει η σύμβαση, δεν χρειάζεται καμιά άλλη πράξη παρά μόνον την υπογραφή του Παπακωνσταντίνου κ τη νομική γνωμοδότηση του νομικού συμβουλίου του κράτους του υπουργείου οικονομικών κ του υπουργείου δικαιοσύνης.
Χούντα έχουμε κ θα υπογράφει ο υπουργός εν αγνοία της κυβέρνησης;
O υπουργός θα υπογράφει, ούτε καν ο πρωθυπουργός, για να εκταμιεύεται το δάνειο;
Oύτε ψήφιση στη βουλή, ούτε καν υπογραφή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ούτε καν γνωμοδότηση;

---σελ. 123, παρ. 5
Μόνο το δικαστήριο της ευρωπαϊκής ένωσης κ τα συνταγματικά δικαστήρια των δανειστών μπορούν να ακυρώσουν τη σύμβαση γιατί παραβιάζεται το ευρωπαϊκό δίκαιο ή το σύνταγμα του δανειστή αντίστοιχα.
Σύμφωνα με τη σύμβαση, στην Ελλάδα δεν επιτρέπει κανένα δικαστήριο να εκδικάσει τέτοια προσφυγή! Αφήστε που δεν έχουμε κ συνταγματικό δικαστήριο στη χώρα μας, αλλά από κει κ πέρα υπάρχει το διεθνές, αλλά μας δένει τα χέρια πρέπει να απευθυνθούμε για τους Γερμανούς στο δικαστήριο της Γερμανίας, για τους Άγγλους στης Αγγλίας!

---
Με την παρούσα ο δανειολήπτης αμετάκλητα κ άνευ όρων, παραιτείται από κάθε ασυλία την οποία έχει ή πρόκειται να αποκτήσει όσον αφορά τον ίδιο ή τα περιουσιακά του στοιχεία απο νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα σύμβαση. Όσον αφορά κατάσχεση, διαταγή κ όσον αφορά στην εκτέλεση κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν το απαγορεύει δικαστικός νόμος. Ούτε ο δανειολήπτης, ούτε τα περιουσιακά του στοιχεία έχουν ασυλία.

Με λιγα λογια θα μας παρουν και τα σ... Θα τους αφησουμε;

Μετα τιμης
Παυλος Ν. Λ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου