Αποτέλεσμα αναζήτησης

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Ο ΑΠΛΗΣΤΟΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ :



~TRUTH~: Δεν σταματάει να προκαλεί ο πολλά βαρύς της κυβερνησης..!!!
Παραδέχεται την καταπάτηση της αξιοκρατίας και το πολιτικό εγλημα στην Δημοκρατία..:


Δειτε τι ομολόγησε:








Με την τελευταία του συνέντευξη στο "Βήμα της Κυριακής", ο κύριος Πάγκαλος ομολόγησε πως διόριζε κοπρίτες προκειμένου να εισπράττει την ψήφο τους:

"Οταν στο Δημόσιο βάζεις τον κοπρίτη επειδή σε ψηφίζει η οικογένειά του και παίρνεις πολλούς σταυρούς, ε, τότε ο κοπρίτης θα μείνει κοπρίτης σε όλη του τη ζωή, δεν πρόκειται να βελτιωθεί".


Με βάση την συγκεκριμένη δήλωση, ο αντιπρόεδρος της σημερινής κυβέρνησης, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υπουργός σε πλήθος υπουργείων, αποδέχεται πως εν γνώσει του και προς ίδιον όφελος διόριζε στο δημόσιο, για να εισπράξει την ψήφο των διορισθέντων και των οικογενειών τους!!!
Ομολογεί, δηλαδή, ο πολλά βαρύς Πάγκαλος πως δημιούργησε κομματική πελατεία για να κερδίζει την θέση του βουλευτή (κυβερνητικού ή μη) και όλα όσα αυτή η θέση συνεπάγεται (μισθούς βουλευτή, μέλους κοινοβουλευτικών επιτροπών, υπουργού, νόμιμες προμήθειες επί της υπογραφής υπουργού, "χορηγείες" και έναν γενικότερο βίο που είναι υπεράνω του νόμου -μην ξεχνάμε πως οι βουλευτές καλύπτονται με την βουλευτική ασυλία-).
Η ομολογία της δράσης αυτής του κυρίου Πάγκαλου (και των συν αυτώ) αποτελεί ένα ακόμη δείγμα της ισοπέδωσης που έχει επέλθει στη χώρα μέσα από συγκεκριμένες πολιτικές πρακτικές. Ισοπέδωση των νόμων και της Δικαιοσύνης, που ακόμη δεν έχει παρέμβει για να ζητήσει την δίωξη του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Παπανδρέου - ΔΝΤ. Ισοπέδωση που μεταφράστηκε ως γενικότερη βουλευτική - κομματική ατιμωρησία και που μετακύλησε στον κοινωνικό ιστό ("αν είσαι του κόμματος δεν φοβάσαι τίποτε"...).
Όμως, προσωπικά δεν με ξενίζει αυτό που ο κύριος Πάγκαλος ομολόγησε. Αυτό ήταν ήδη γνωστό σε όλους μας. Με τρόμαξε η ευκολία με την οποία ο αντιπρόεδρος της σημερινής κυβέρνησης ομολόγησε το έγκλημά του.
Και αναρωτιέμαι, αν τόσο εύκολα ομολογεί ένα τόσο σημαντικό έγκλημα κατά της ίδιας της Δημοκρατίας, τι είναι αυτό που δεν ομολογεί;
Τι θεωρεί, άραγε, έγκλημα ο κύριος Πάγκαλος;
Τι είναι αυτό (ή αυτά) που δεν μας λέει;

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου