Αποτέλεσμα αναζήτησης

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ



~TRUTH~: "Αυτοί οι οποίοι έφτασαν να παραδώσουν τη χώρα τους στους μεσίτες, που την έριξαν στο σημείο να κρεμάσουν πωλητήριο για να γλυτώσουν τα χρέη τους, δεν έχουν κανένα δικαίωμα να μιλάνε για την Τουρκία". 







 Οκ μπορεί οι δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Επικρατείας Φαρούκ Τσελίκ να ειναι όντως πλοκλητικές.... Είναι αδιανόητο όντως μια χώρα να μιλάει έτσι για μια άλλη όταν μάλιστα λίγες μέρες πριν οι δυο πρωθυπουργοί συναντήθηκαν με "σκοπό" την φιλία...!!!
Δεν παυει όμως να έχει εν μέρει δίκιο, και να μας κάνει να αισθανόμαστε μειονεκτικά απέναντι τους, εμείς που δεν φταίμε, εμείς που μας οδήγησαν να φοβόμαστε τις μειονότητες μες στην χώρα μας!!!
Δεν πρέπει να μείνουμε στην ακραία συμπεριφορά του Τούρκου Υπουργού, αλλά να δούμε το πρόβλημα σε αυτό που είπε...
Όντως οι δικές μας κυβερνήσεις πουλησαν την Ελλάδα σαν να είναι οικόπεδο σε "μεσιτες" και μάλιστα με την χειρότερη προσφορά..!!!
Ειναι οδυνηρό να ακούς- απο μια χώρα που στο μακρινο παρελθόν οι βιαιοτητες της απεναντι μας την καθιστούσαν κατώτερου πολιτισμικού επιπέδου απο εμας - ότι σε χλευάζει και μιλάει με τα χειρότερα λόγια .... Αλλά πιο οδύνητο είναι να ξέρεις ότι αυτοί που εμπιστεύτηκες τοσα χρόνια οδήγησαν την χώρα σου να αποτελλεί αφορμή γέλιου και καυστικών σχολίων απο άλλες χώρες, ότι πούλησαν όχι μόνο την έκταση αλλά και τα ιδανικά - αξίες - πολιτισμό - ΙΣΤΟΡΙΑ της Ελλάδας μας....!!!
Αυτή είναι η πραγματικότητα..!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου