Αποτέλεσμα αναζήτησης

Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2011

ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΕΜΑΤΗ ΕΙΡΗΝΗ
~TRUTH~: Ακούσαμε όλοι ότι η συναντηση Ερντογαν - Παπανδρέου έγινε για ειρηνικούς σκοπούς στα πλαίσια φιλίας και της συνεργασίας των δυο λαών..!!!
Την ώρα που ο Παπανδρέου ένιωθε περηφανος που είπε τις θεσεις του στον Τούρκο ομολογό του, τα πράγματα δεν ήταν και τόσο ειρηνικά....:


Τις ώρες που ο Έλληνας πρωθυπουργός συναντούσε στο Ερζερούμ τον Ερντογάν (με τις γνωστές φιλοφρονήσεις «καρντάσι» Giorgos κ.λ.π.) οι Τούρκοι πιλότοι με οπλισμένα F-16 όργωναν το Αιγαίο δίνοντας το μήνυμα των Τούρκων στρατηγών στην ελληνική κυβέρνηση: το κράτος είμαστε εμείς.
Όπως αποκαλύπτεται από το ημερολόγιο της Πολεμικής Αεροπορίας της Ελλάδας στο διάστημα 3 έως 10 Ιανουαρίου 2011 (ο Παπανδρέου ήταν στην Τουρκία 7 Ιανουαρίου), 57 τουρκικά πολεμικά αεροπλάνα παραβίασαν 31 φορές του εθνικού εναερίου χώρου μας κάνοντας παράλληλα 10 επικίνδυνες για τα πολιτικά αεροπλάνα παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας.
Όλα αυτά τα αεροπλάνα των Τούρκων πέταγαν για ώρες ανενόχλητα στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο, ενώ 14 από τα 57 έφθασαν μέχρι τις ακτές της Εύβοιας.
Η χειρότερη μέρα δοκιμασίας για το ελληνικό υπουργείο Άμυνας ήταν η Τρίτη 4-1-2011, όταν δύο σχηματισμοί αποτελούμενοι από 16 συνολικά τουρκικά αεροσκάφη οπλισμένα με πυραύλους εισήλθαν στο FIR Αθηνών παραβιάζοντας 4 φορές τον εθνικό μας εναέριο χώρο. Συνολικά το 2010 έγιναν 1239 παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου από 3.030 τουρκικά πολεμικά τουρκικά αεροπλάνα.
Και τα «καρντάσια» Ταγίπ και Giorgos δώριζαν ο ένας στον άλλον κομπολόγια και πέδιλα του σκι, τις ώρες των τουρκικών παραβιάσεων.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου