Αποτέλεσμα αναζήτησης

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Η ΡΩΣΙΚΗ PRAVDA ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ 2011:


~TRUTH~: Η Ρωσσική Pravda, η εφημερίδα που κατά καιρούς με τις προβλέψεις τις προκαλεί αντιδράσεις και σχόλια σε όλο τον πλανήτη, στην πιο προσφατη προβλεψή της μιλάει για "μαύρο έτος"... Συγκεκριμένα σε άρθρο του Stanislav Mishin που δημοσιεύθηκε στις 6-1-2011 μιλάει για το τρέχον έτος και προβλέπει..:
(Παρακάτω μερικά μονο αποσπάσματα από τις προβλέψεις τις Pravda, τα οποία είναι τα πιο "αιχμηρά" και αυτά που αφορούν την χώρα μας...)







ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΗΠΑ – ΣΥΝΤΟΜΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΙΡΑΝ – ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ – ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ  - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΞΑΣ
   Το άρθρο διαβλέπει οικονομική εξασθένιση των ΗΠΑ λόγω της κατάρρευσης (κραχ) της Αμερικανικής Δημοτικής Αγοράς Ομολόγων (μόνο η πολιτεία της Καλιφόρνια έχει έλλειμμα όσο ακριβώς και η Ελλάδα!), μεγάλες αναταραχές και Εμφύλιο Πόλεμο στο Μεξικό, που θα επεκταθεί στις παραμεθόριες αμερικανικές περιοχές και στο Τέξας (το οποίο για να προστατευθεί από το κύμα προσφύγων και εγκληματικότητας) θα κινηθεί για να κλείσει τα σύνορά του, τη στιγμή που η Ομοσπονδιακή Αμερικανική Κυβέρνηση θα του το απαγορεύσει, ενώ θα προσπαθήσει στη συνέχεια να ελέγξει τη βιομηχανία του, με πρόφαση την ποιότητα του αέρα, ώστε να βυθίσει την οικονομία του, οδηγώντας την Πολιτεία να ανακηρύξει τελικά την Ανεξαρτησία της!
   Θα χυθεί τότε αίμα και το Τέξας θα πολεμήσει, ειδικά όταν αρχίσουν οι συλλήψεις! Η μόνη ελπίδα της Δημοκρατίας του Τέξας θα είναι να δει ακριβώς πόση δυσαρέσκεια υπάρχει και στους υπόλοιπους της συνομοσπονδίας, αναφέρει η Πράβδα.

   Η οικονομική κατάρρευση των ΗΠΑ, παράλληλα με μια σύντομη σύγκρουση με το Ιράν (με σκοπό να εκφοβίσει και να κρατήσει σε αναγκαστική ενότητα τους εξοργισμένους οικονομικά Αμερικανούς πολίτες) θα τις υποχρεώσει σε αναγκαστική και βιαστική απεμπλοκή και από το Αφγανιστάν, εγκαταλείποντας ή καταστρέφοντας πλήθος πανάκριβου εξοπλισμού, αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων!
   Επίσης η ενοποίηση της Κορέας, θα υποχρεώσει σε άλλη μια αποχώρηση τους Αμερικανούς, κάνοντας και τους Ιάπωνες να ξεχυθούν στους δρόμους για να βεβαιωθούν ότι το ίδιο θα συμβεί και εκεί (καθώς οι ΗΠΑ διατηρούν Βάσεις και 47.000 Πεζοναύτες στην Ιαπωνία)!
   Αυτά θα είναι τα πρώτα μεγάλα βήματα πτώσης για την αυτοκρατορία θανάτου, αλλά δεν θα είναι τα τελευταία. Rome, er DC will be to busy trying to keep the Mexican civil war from fully exploding in the streets of Phoenix and San Diego, the Texas from being free and the South from rising.Καθώς (ταυτόχρονα) θα είναι απασχολημένη με την προσπάθεια να κρατήσει τον μεξικάνικο εμφύλιο πόλεμο από την πλήρη έκρηξή του στους δρόμους του Φοίνιξ και του Σαν Ντιέγκο, το Τέξας από το να γίνει ανεξάρτητο και το Νότο από την ανταρσία!

ΠΟΛΕΜΟΣ ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ-ΙΣΡΑΗΛ
   Θα δημιουργηθεί κλίμα τελικής αναμέτρησης, με τη Χεζμπολάχ να ξεκινά πόλεμο κατά του Ισραήλ, με την υποστήριξη Ιράν, Συρίας και κυρίως της Τουρκίας που θα την χρηματοδοτήσει, με αποτέλεσμα ισραηλινοί πύραυλοι να χτυπήσουν μαζικά το Λίβανο, με πολλά θύματα και ιδίως αμάχους! Ταυτόχρονα θα υπάρξει μεγάλη πίεση στους Παλαιστινίους και τη Γάζα! (Νέα εξέλιξη, καθώς με τρομερή ταχύτητα τρέχουν τα γεγονότα, μόλις λίγες ημέρες μετά τη δημοσίευση του άρθρου: ήδη στο Λίβανο τα ηνία της εξουσία παίρνει η φιλοϊρανική Χεζμπολάχ, ενώ ηγέτης της Χαμάς στη Γάζα ζητά από όλους τους Παλαιστινίους να ξεσηκωθούν)


ΤΟΥΡΚΟ-ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
  Θα γίνει τότε μεγάλη κλιμάκωση, καθώς θα εμπλακεί άμεσα πια και φανερά η Τουρκία του Ερντογάν (με την ισλαμική πολιτική της, που ήδη έχει «μπερδευτεί» στην υπόθεση της Γάζας, με απολογισμό εννέα Τούρκους νεκρούς από ισραηλινά πυρά, αλλά και αρκετούς τραυματίες)
   Η εμπλοκή, γράφει το άρθρο, θα αρχίσει από τη θάλασσα και τον αέρα και θα συνεχιστεί με προέλαση χερσαίων Τουρκικών Δυνάμεων στο Λίβανο, οι οποίες ταυτόχρονα θα εκδιώξουν τους Χριστιανούς του Λιβάνου, πράγμα που θα εκληφθεί σαν προσπάθεια ανασύστασης της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας (πράγμα που προβλέπουν τα τουρκικά σχέδια, όπως αποκάλυψε το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ)
   Το Ισραήλ θα πάθει μεγάλες καταστροφές στις παραμεθόριες περιοχές, ενώ μεγάλες θα είναι οι απώλειες στο Νότιο Λίβανο και τα Παλαιστινιακά Εδάφη!


ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ
 (ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ)
   Τότε θα βρουν την ευκαιρία οι Κούρδοι να προχωρήσουν σε σωρεία επιθέσεων στην ανατολική και κεντρική Τουρκία (γεγονός που ισοδυναμεί όπως είναι λογικό με δυσβάστακτο Εσωτερικό Πόλεμο)!


Η ΚΥΠΡΟΣ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ
   Ταυτόχρονα οι Έλληνες της Κύπρου θα βρουν την ευκαιρία να στραφούν εναντίον των Τούρκων κατακτητών του Αττίλα στο βορρά, ενώ η Τουρκία θα απαντήσει με σφοδρότατο βομβαρδισμό κατά των αμάχων! (Εάν τοποθετηθούν εγκαίρως οι S-300 ή S-400 πλέον δεν θα μπορέσει να πλησιάσει ούτε μύγα… Η μη τοποθέτηση των αντιαεροπορικών και αντιπυραυλικών S-300 στην Κύπρο επί Σημίτη λόγω της «πίεσης» Τούρκων και Αμερικανών, ήταν εθνικό έγκλημα, ισοδύναμο με την απόσυρση της Ελλαδικής Μεραρχίας επί Χούντας! Οι ρωσικοί αυτοί πύραυλοι, έχουν την ιδιότητα να εγκλωβίζουν και να καταρρίπτουν τα τουρκικά αεροπλάνα από τη στιγμή της απογείωσής τους από τα κοντινά τουρκικά αεροδρόμια και πριν καν εγκαταλείψουν το χερσαίο χαλί της γείτονος. Αποτελούν δηλαδή την απόλυτη αντιεροπορική-αντιπυραυλική ομπρέλα για τη Μεγαλόνησο, πράγμα που είναι ζωτικό για την έκβαση της υπόθεσης. Σε μια τέτοια περίπτωση αδυναμίας αεροπορικής στήριξης από την Τουρκία, η Εθνοφρουρά θα πετάξει τον Αττίλα στη θάλασσα με ταχύτητα αστραπής!)



Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΕΚΡΥΨΕ Η ΠΡΑΒΔΑ
ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ
   Το αρχικό άρθρο, στο μυστικό σημείο τώρα που δεν δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Πράβδα, τόνιζε πως το 2011 θα είναι για την Ελλάδα ένα έτος κατάρρευσης, πολέμου, αναταραχών, αλλά και αναγέννησης!
First, the economic enslavement, placed upon it by the EU, even as the EU pours in Islamic settlers will spark bigger and uglier confrontations with a government and elite ever more powerless and inept.  
   Η οικονομική υποδούλωση, που επιβάλλεται από την ΕΕ, αλλά και οι ισλαμιστές «έποικοι» (λαθρομετανάστες) θα προκαλέσουν μεγαλύτερες και χειρότερες αντιπαραθέσεις, με την Κυβέρνηση να γίνεται όλο και πιο αδύναμη και ανίκανη!

   Further, the Israeli-Hezbullah/Turkish war which will bring in the Cypriots and thus Greece, will work to at least momentarily unify Greece.Ακόμη, ο πόλεμος του Ισραήλ με Χεζμπολάχ-Τουρκία, που θα μεταφερθεί στην Κύπρο θα δώσει στην Ελλάδα την ευκαιρία να αποκαταστήσει έστω και προσωρινά την ενότητά της.
   Από τους Έλληνες Στρατιωτικούς θα αναδειχθεί μια ενωτική και ικανή ηγεσία, μέσα σε μια θάλασσα αναρχίας και μάταιης ανοησίας!

   Το γεγονός ότι Τούρκοι Μουσουλμάνοι, καθώς και μη-Τούρκοι Μουσουλμάνοι (εν. λαθρομετανάστες) θα αναμιχθούν δρώντας εναντίον της Ελλάδος, θα δώσει στη χώρα κάθε λόγο για να απαλλαγεί από αυτές τις εθνικές απειλές!

With the collapse of the Turkish war effort, the Greek General Staff, backed by the Church and with economic assurances from Russia, will seize power.   Με την κατάρρευση της τουρκικής πολεμικής προσπάθειας
(θα δούμε παρακάτω τι θα συμβεί στην Τουρκία), το Ελληνικό Γενικό Επιτελείο, υποστηριζόμενο από την Εκκλησία και με οικονομικές εγγυήσεις από τη Ρωσία, θα καταλάβει την εξουσία!The EUrocarts will be out raged and will attempt a quick over throw of the General Staff, through a colour revolution, lead by anarchists and Muslims.

   Η Ευρώπη θα εξοργιστεί και θα επιχειρήσει με μια γρήγορη κίνηση να ρίξει το Ελληνικό Γενικό Επιτελείο, μέσα από μια «έγχρωμη επανάσταση», με επικεφαλής τους αναρχικούς και τους Μουσουλμάνους! (μια πρόβα έγινε ήδη στην Αθήνα τον Δεκέμβριο του 2008)
  When this fails spectacularly, Greece will declare out of the Eurozone and will hold strained relations inside the EU at best. Όταν αυτή η προσπάθεια αποτύχει θεαματικά, η Ελλάδα θα κηρυχτεί εκτός Ευρωζώνης και θα έχει τεταμένες σχέσεις στο εσωτερικό της ΕΕ, στην καλύτερη περίπτωση! It will also oust the majority of Muslims who refuse to convert to Orthodox Christianity, sending them in drover to a wrecked Turkey.

   Η Ελλάδα θα διευρύνει περαιτέρω τον στρατό της και θα εργαστεί από κοινού με τη Ρωσία, αποτελώντας έτσι και μια χερσαία γέφυρα της με τη Σερβία, η οποία θα συσφίξει τη συμμαχία της με τη Ρωσία.


Ήταν μερικά μόνο αποσπάσματα τα οποία είχαν κάποιου είδους σχέση με την Ελλάδα...
Ολόκληρο το άρθρο με όλες τις προβλέψεις της Pravda Θα το βρείτε :
>>  http://www.noiazomai.net/pravda.html  <<


Με λίγα λόγια όπως είδαμε στα παραπάνω και σε όλο το υπολοιπο άρθρο η Ρωσσική Pravda Προβλέπει το έτος 2011 να είναι σταθμός για την ροή - εξέλλιξη της ιστορίας της ανθρωπότητας, με πολλάπλούς πολέμους, καταστροφές, υφέσεις σε οικονομίες, εξεγέρσεις κ.α .. Πιο συγκεκριμένα θα δούμε οικονομική κατάρευση και εν μέρη στρατιωτική των ΗΠΑ, έναν "3ο Παγκόσμιο Πόλεμο" με επίκεντρο την Τουρκία - Ένας πόλεμος που ξεκινάει και λόγω της προσπάθειας εξισλαμισμού που καταβάλει η Τουρκία και άλλα μουσουλμανικά κράτη. Στον πόλεμο αυτό θα συμμαχήσουν Ρωσία, Σερβία, Βουλγαρία, Ελλάδα, Κύπρος, Ισραήλ...με τελικό χαμένο την Τουρκία...
Προσωπικό σχόλιο: Δεν λέμε ότι πιστεύουμε την Pravda...αποτελεί ΜΜΕ και τα ΜΜΕ ως γνωστόν έχουν την τάση να "παραπληροφορούν" με απώτερους σκοπούς τα συμφέροντα των "μεγάλων" αλλά και τον αποπροσανατολισμό του πλήθους.. Όμως πολλά στοιχεία δείχνουν να ανεβαίνει η θερμοκρασία στις περιοχές γύρω μας...και θα ειναι καθόλου απίθανο να δουμε θερμά επεισόδια στις προαναφερθήσες χώρες.... Το μέλλον θα δείξει.. μην ξεχνάμε ότι είμαστε ήδη στο 2011.. και πρέπει να ανησυχήσουμε και λίγο..!
 

1 σχόλιο:

  1. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΗΠΑ – ΣΥΝΤΟΜΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΙΡΑΝ – ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ – ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΞΑΣ(Τα σεναρια αρχιζουν να δουλευουν πλεον).


    ΗΠΑ: Ο Λευκός Οίκος θα εξετάσει το αίτημα για ανεξαρτησία του Τέξας

    http://greek.ruvr.ru/2012_11_13/94507239/

    Μεξικό: το Ακαπούλκο κηρύχτηκε χρεοκοπημένη πόλη

    http://greek.ruvr.ru/2012_11_13/94473902/

    ΑπάντησηΔιαγραφή