Αποτέλεσμα αναζήτησης

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Ο ΑΠ. ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΠΕΤΥΧΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ

~TRUTH~: Την εξασφάλιση καρτών ελευθερης διέλευσης για τους δημότες της Στυλίδας εξασφάλησε ο Δημαρχός τους Απ. Γκλέτσος, μετά τον προσωπικό του αγώνα ενάντια στα διόδια της Πελασγίας...Μετά την κράτηση του στο τμήμα και την συνέχιση του "εργου" του απο τους ίδιους τους δημότες Τα διόδια Πελασγίας "ΕΠΕΣΑΝ"..........






Χίλιες κάρτες ελευθέρας διέλευσης από τα διόδια της Πελασγίας θα δοθούν στους κατοίκους του δήμου Στυλίδας και της ευρύτερης περιοχής μετά από συμφωνία του υπουργείου Υποδομών με την κοινοπραξία αυτοκινητόδρομοι Αιγαίο. Παράλληλα θα λειτουργήσει και το παράπλευρο δίκτυο.
Κύκλοι του Υπουργείου Υποδομών, σε σχέση με τη σύλληψη του κ. Γκλέτσου, δήλωναν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι δεν είναι θέμα του Υπουργείου η σύλληψη του δημάρχου Στυλίδας, αλλά οι εισαγγελικές αρχές κινήθηκαν από μόνες τους.
Οι ίδιοι κύκλοι διευκρίνιζαν ότι το υπουργείο βρισκόταν ούτως ή άλλως σε διαπραγμάτευση με την κοινοπραξία για την ανανέωση των καρτών που είχαν λήξει στο τέλος του έτους.
Το κόστος των καρτών ελευθέρας διέλευσης, είναι πολύ μεγάλο για το ελληνικό δημόσιο αφού το 9μηνο που πέρασε μόνο η συγκεκριμένη κοινοπραξία εισέπραξε 70 χιλιάδες ευρώ για τα διόδια που εκμεταλλεύεται από την Πελασγία μέχρι την Λεπτοκαριά.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου