Αποτέλεσμα αναζήτησης

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ



~TRUTH~: Λέτε να προσφύγαμε στο ΔΝΤ επειδή η κυβερνηση και όσοι ψήφισαν υπερ το υμνημονιου, ήθελαν να σωθει η Ελλάδα? Απο την μια μπορεί, επειδή καποιοι δεν κατείχαν οικονομικά θέματα να μην ειδαν την κόλαση που ερχοταν.. Όμως αυτοί που έδωσαν το εναυσμα για να μπει το ΔΝΤ στην χώρα και να απλώσει σιγά σιγά τα πλοκάμια του σε όλους τομεις του Δημοσίου και όχι μόνο, ήξεραν πολύ καλά τι θα επέλθει...!!!
Μια χώρα που θα υποχρεωθεί στο ΔΝΤ μονο και μόνο για την αποπληρωμή παλαιών δανείων και τόκων και όχι για να τονώσει την αγορά της, και συνάμα διαφαινεται ότι θα δυσκολευτεί να αποπληρώσει και το δανεισμό απο το ΔΝΤ, με μαθηματική ακρίβεια οδηγείται σε πτώχευση.....:



Δείτε πως οι βουβουζέλες των ΜΜ”Ε” αρχίζουν και βάζουν στο προσκήνιο τα σενάρια περί “κρίσιμου Μάρτη”, περί δυσκολίας στην εκταμίευση της δόσης, αλλά ακόμα χειρότερα, τα σενάρια της πτώχευσης.
Όπως είχαμε γράψει από την πρώτη στιγμή, από την υπογραφή του μνημονίου και μετά, οι ίδιοι οι σωτήρες μας επιθυμούν να πτωχεύσουμε το συντομότερο. Θα μας ωθήσουν οι ίδιοι στην πτώχευση για να καρπωθούν τις εμπράγματες εξασφαλίσεις των τοκογλυφικών δανείων τους, σε τιμές πλειστηριασμού.
Έχουν το απύθμενο θράσος μάλιστα οι βαρώνοι να δημοσιεύουν άρθρα όπως αυτό: Ανοικτό το ενδεχόμενο ελληνικής χρεοκοπίας, παρά το πακέτο στήριξης, λέει ο Κ.Ρογκόφ (ΔΟΛ!!)
που δυστυχώς κάποιοι αναπαράγουν στα πλαίσια της αντιπολιτευτικής στάσης. ΜΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ! Συνάντηση Παπανδρέου – Ρουμπινί, κρυφή συνάντηση Γάλλων (εξοργισμένων)..
τραπεζιτών με τον ΓΑΠ κλπ.
…πανηγύριζαν, ήταν “περήφανοι” επειδή προσέφεραν την ύψιστη υπηρεσία.
-Γλιτώσαμε την Πατρίδα! Ούρλιαζαν με σιγουριά…
-Τα δύσκολα έχουν περάσει! Δήλωνε η περσόνα του ΔΝΤ και ο Χάρυ Πότερ της διαπλοκής.
Ανεπάγγελτοι, δικηγορίσκοι, πολιτικάντηδες, προσπαθούσαν να μας πείσουν. Άνθρωποι με απόλυτη άγνοια των οικονομικών, χωρίς καν να γνωρίζουν τι ψηφίζουν, έβγαλαν οικονομοτεχνικά πορίσματα. Δεν ήξερε ο Σαμαράς που ήταν οικονομολόγος, ήξεραν “αυτοί”.
Σήμερα (τότε, 12/6/2010) λοιπόν, μεταδίδει το Bloomberg (και το CNBC) ότι η Ελλάδα θα πάει σε αναδιάρθρωση του χρέους, ενδεχομένως και τον Αύγουστο (εντέλει πήρε παράταση έναν μήνα μετά).. Το Bloomberg είναι το σοβαρότερο οικονομικό δίκτυο παγκοσμίως και λέει τα αυτονόητα. Εμείς θα σας εξηγήσουμε με απλά λόγια τι κατάφεραν “αυτοί” του ΝΑΙ:
-Εάν η Ελλάδα αναδιάρθρωνε το χρέος ΠΡΙΝ ψηφίσει το μνημόνιο, τότε οι πιστωτές θα συρόντουσαν σε συνδιαλλαγή ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΧΕΓΓΥΑ πέραν των ομολόγων που κρατούσαν στα χέρια τους! Θυμηθείτε οι καμμένοι από το χρηματιστήριο, ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΕΙ; Ακριβώς ότι θα έκαναν τα ομόλογα αυτοί που τα κατείχαν. (Οι φίλοι της “νέας διακυβέρνησης” βέβαια, γνώριζαν τις ΠΑΣΟΚΙΚΕΣ μεθοδεύσεις και θησαύρισαν με τα CDS). Αντίθετα η επαναχρηματοδότηση της χώρας θα ήταν πλέον δική τους αναγκαιότητα, όπως μια τράπεζα επαναχρηματοδοτεί τον ΛΑΝΑΡΑ για να συνεχίσει τη λειτουργία του μπας και πάρει κάτι πίσω. ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ;
-Τωρα όμως, ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΑΙ, εάν η Ελλάδα πάει σε επαναδιαπραγμάτευση του χρέους, οι ΝΕΟΙ πιστωτές της που “εξαγόρασαν” τις υποχρεώσεις, έχουν προσημειώσει ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ. ΕΘΝΙΚΑ ΕΣΟΔΑ, ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ. Όλα αυτά μάλιστα, χωρίς δικαίωμα αναστροφής από την Ελλάδα, χωρίς το δικαίωμα οποιασδήποτε προσφυγής. ΕΤΣΙ, ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΙΣΤΩΤΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ Η ΠΟΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.
Καταλάβατε πόσο εύκολα (νομίζουν ότι) ξεπούλησαν την Πατρίδα; Χωρίς μάλιστα να δώσουν δεκάρα τσακιστή!
Εάν μάλιστα περίμεναν 24 ώρες (!!) για να υπογράψουν το μνημόνιο, η Ελλάδα θα είχε μπει στον Ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης με την ενεργοποίηση του άρθρου 122 της σ. Λισσαβόνας ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΓΝΩΡΙΖΕ Η GOLDMAN SACHS! Ναι, οι διαχρονικοί σύμβουλοι της Νέας διακυβέρνησης. Για τέτοιο αίσχος μιλάμε. Γι’ αυτό ο Παπακωνσταντίνου έτρεχε την επομένη της ψήφισης για να περάσει τις πραξικοπηματικές τοποποιήσεις!
Κάποιος θα ρωτήσει “δηλαδή όσοι ψήφισαν ΝΑΙ είναι λαμόγια”; Η απάντηση είναι σαφής: ΟΧΙ, δεν είναι. Είναι απλώς άσχετοι από οικονομικά ή απλώς κομματόσκυλα. Αυτό όμως δεν ελαφρύνει την θέση τους. Δεν διαχειρίζονται το ψιλικατζίδικο του μπαμπά τους (μακάρι να είχαν θα καταλάβαιναν περισσότερα) αλλά τις τύχες ενός ολόκληρου Έθνους.
Υπό αυτές τις συνθήκες, είναι συνένοχοι. Το γνωρίζουν και γι’ αυτό τρέχουν ασθμαίνοντες για να διασωθούν. Γνωρίζουν και τις “ιδιωτικές” δημοσκοπήσεις με δείγμα 12,000 ανθρώπων (!!) που δείχνουν ότι το πολιτικό σκηνικό έχει ανατραπεί πλήρως.
Το θέμα είναι ότι η Ελλάδα, εμείς δηλαδή πρέπει τάχιστα να αποτινάξουμε τους εμπνευστές της μεγάλης ληστείας και να επιστρέψουμε τα λεφτά του ΔΝΤ μέχρι τελευταίας δεκάρας ώστε να τους ξεφορτωθούμε. Μπορεί να χρειαστεί να πεινάσουμε για 2-3 μήνες. Εκεί όμως θα φανεί εάν πραγματικά αξίζουμε να σωθούμε. Εάν μπορούμε να αφυπνίσουμε την συλλογική ηθική που μας κράτησε ζωντανούς για χιλιάδες χρόνια. Εάν μπορούμε να αποτινάξουμε την ελεεινή μετάλλαξη του χαρακτήρα μας που καλλιεργήθηκε έντεχνα στην μεταπολίτευση. Αυτή η μετάλλαξη που ανέδειξε τα άθλια στοιχεία του χαρακτήρα μας, τι μιζέρια και τον συμπλεγματισμό μας. Τώρα θα αποδείξουμε εάν αξίζουμε να λεγόμαστε Ελληνες και να είμαστε Ελεύθεροι.
Γιατί μας ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ λέγοντας μας ότι …
“Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!”
Και οι μικροί αυτοί “ελληνες” φρόντισαν να την ξεπουλήσουν για να γεμίσουν τα προτοφόλια τους. Ενώ η Αλήθεια είναι τελείως διαφορετική, τελείως απλή, τεκμηριωμένη ιστορικά και φάρος για το μέλλον και την ελευθερία:

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

 

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου