Αποτέλεσμα αναζήτησης

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

ΕΛΛΑΔΑ, Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ



~TRUTH~: Όταν οι "Ελίτ" ( το σύνολο των εξουσιαστών στον κόσμο, που λόγω της οικονομικής τους επιφάνειας ή της πολιτικής τους θέσης, έχουν την δυναμη να ασκούν επιρροή στους πολίτες καθώς και σε όλους τους κρατικούς-δημόσιους φορείς ) επλαθαν την ιδέα της παγκοσμιοποίησης, στο μυαλό τους είχαν το κέρδος και τον έλεγχο πλήθους και οικονομίας.. Φερέφωνά τους οι κυβερνήσεις κάθε κράτους, οι οποίες εκτελούσαν τις εντολές των μεγάλων ηγετών..!!!
Η παγκοσμιοποίηση αφορά και την Ελλάδα μας. Όμως σαν λαός που πάντα αντιστέκεται, πρέπει να την περιορίσουμε, να την πετάξουμε απο πάνω μας...:






Η Ελλάδα έχει παραδοθεί – όχι οριστικά - στην παγκοσμιοποίηση από τη βραδιά των Ιμίων και το «ευχαριστώ» του κ. Σημίτη στους Αμερικάνους.
Την ολοκλήρωση ανέλαβαν οι «φραντσάιζ» πρωθυπουργοί Κ. Καραμανλής- Παπανδρέου Γ.
Το πάτημα αισιοδοξίας για την Ελλάδα είναι το εξής:
Εμπόδιο στις Οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις δεσμεύσεις πρωθυπουργών απέναντι στη Παγκοσμιοποίηση είναι το ισχύον Σύνταγμα παρά τις επί μέρους αδυναμίες του.
Τι εννοούμε;
Μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 1980 και αρχές του 1990 η παγκοσμιοποίηση προχωρούσε αργά και με ασφαλή βήματα.
Για λόγους που δεν γνωρίζουμε αλλά μπορούμε να συμπεράνουμε υπήρξε ξαφνικά επιτάχυνση των «διαδικασιών» άρα επιτάχυνση και της έκδοσης των Οδηγιών της ΕΕ.
Για να ολοκληρωθεί όμως η έκδοση των Οδηγιών απαραίτητη προϋπόθεση ήταν να ολοκληρωθεί το θέατρο συμμετοχής των «κοινωνικών εταίρων» για να έχουν αυτές και «δημοκρατικό» προφίλ.
Ξεκίνησαν το θέατρο αυτό από την οδηγία της απελευθέρωσης των αερομεταφορών που στόχο είχαν βέβαια τις Εθνικές Αερομεταφορές.
Παρήγγειλαν λοιπόν σε τεχνοκρατικές εταιρίες 2 μελέτες:
  • Τις επιπτώσεις που θα είχε η απελευθέρωση στους αερομεταφορείς εκείνης της εποχής για τους επιχειρηματίες. Η μελέτη αυτή ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε.
  • Τις επιπτώσεις που θα είχε η απελευθέρωση στους εργαζόμενους στο τομέα αυτό.
  • Η τύχη της μελέτης αυτής ουδέποτε δημοσιοποιήθηκε. Αντί αυτού η Οδηγία ψηφίστηκε με την παραπομπή ότι τις επιπτώσεις στον κοινωνικό τομέα να τις αναλάβουν οι Κυβερνήσεις!
Δηλαδή προχωρήστε στην απελευθέρωση που απαιτούμε εμείς και όσον αφορά τις συνέπειες να πάτε να γ…τε!
Βρείτε τα μεταξύ σας!
Έτσι εγκαταλείφθηκε η ιδέα του «Δημοκρατικού» προφίλ και οι οδηγίες που ακολούθησαν μετέφεραν την εξειδίκευση των Οδηγιών στις επί μέρους Κυβερνήσεις. Σε Εθνικό επίπεδο το μπαλάκι!
Πάμε στην Ελλάδα λοιπόν!
Αυτή η εντολή της ΕΕ δημιούργησε ένα πρόβλημα στην πρακτική εφαρμογή που αποσιωπήθηκε από όσους εμπλέκονται:
Κυρίως τους πολιτικούς και τα μέσα ενημέρωσης.
Υπήρχε αντίθεση στο περιεχόμενο που επέβαλαν οι οδηγίες με το Ελληνικό Σύνταγμα.
Η σύγχυση που προκαλείται από τις κυβερνητικές αποφάσεις σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή όπως το χαράτσι της πράσινης ενέργειας και οι αυξήσεις στη ΔΕΗ, καθώς και οι σκόρπιες δηλώσεις ειδικών «εντεταλμένων» περί «κοπριτών» και παρόμοια:
Στόχο έχουν να αποσπάσουν τη προσοχή του λαού ώστε να μη γίνει αντιληπτή η παραβίαση του Συντάγματος, το μοναδικό όπλο μας πριν την οριστική παράδοσή μας στη παγκοσμιοποίηση.
Και για να μη λέμε μαλακίες να πούμε συγκεκριμένο παράδειγμα:
Τα Διόδια! Μας δίνεται η αίσθηση ότι οι μοναδικοί που γνωρίζουν ότι το Σύνταγμα σε αυτή τη χώρα παραβιάζεται είναι η Κίνηση κατά των Διοδίων και ο κ. Γκλέτσος.
Βέβαια ο τελευταίος χρησιμοποίησε τη γνώση του για ντόπια επίλυση αλλά δεν μειώνει αυτό τη στάση του.
Να λοιπόν και ποιος είναι ο κύριος λόγος που ψήφισαν τον άθλιο νόμο της παραγραφής των αδικημάτων και την άρση της Βουλευτικής ασυλίας!
Ποιος Εθνικός προδότης βρήκε τερτίπια και παραβιάζοντας το άρθρο του Συντάγματος ότι «οι δρόμοι είναι ελεύθερο αγαθό για τους Έλληνες» συνυπέγραψε με ιδιώτες τη σύμβαση ώστε να πληρώνουμε χαράτσι στους ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΧΙΛΙΟΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ;
Η πρότασή μας:
Αποφύγετε το «μελάνι της σουπιάς»!
Μην ασχοληθείτε ποιος σας είπε «κοπρίτες» ή «μαζί τα φάγαμε». Μην ασχοληθείτε με εξαγγελίες νέων φορομπηχτικών μέτρων και αυξήσεων. Έτσι κι αλλιώς για τους λόγους που έχουμε εξηγήσει παραπάνω και στο άρθρο μας «οι δρόμοι του πετρελαίου και η μοίρα της Ελλάδας» έχουν εντολή να μη τα σταματήσουν ποτέ!!
Προτείνουμε:
Η Ελλάδα είναι γεμάτη Συνδικαλιστικά Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια όργανα.
Με Συλλόγους κυνηγετικούς, εξωραϊστικούς, φιλανθρωπικούς, εκκλησιαστικούς, αθλητικούς, πολιτιστικών, συνταξιούχων και μπράβο σε όλους για την ζωντάνια τους στα κοινά.
Είναι όμως και οι ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ζωντανοί ιστοί επικοινωνίας των Ελλήνων.
Όσοι ανήκετε σε αυτούς με οποιαδήποτε ιδιότητα από μέλος μέχρι Διοικητικά συμβούλια.
Φυλάξτε τη «πίσω πόρτα» στην επερχόμενη αλλαγή του Συντάγματος.
Συντονιστείτε μεταξύ σας να αντισταθείτε με συγκεκριμένες μορφές διαμαρτυρίας όπως το Κίνημα διοδίων.
Ο Δικηγορικός Σύλλογος έχει την υποχρέωση να προτάξει την ιδιότητά του και να βοηθήσει στον εντοπισμό των νομικών κενών.
Οι Έλληνες Συνταγματολόγοι πλην του κ. Βενιζέλου να πράξουν το ίδιο.
Αν ο Ελληνικός λαός γίνει οριστικά ΕΝΑΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ πιστεύουμε ότι θα στρέψει την αγανάκτησή του εναντίον όχι μόνον των πολιτικών αλλά και όσων ωφελήθηκαν από τη νέα τάξη πραγμάτων και δεν αντιστάθηκαν.
Κάντε το τώρα!
Καιροί ου μενετοί
Επειδή ο Συνδικαλισμός αποτελεί το τελευταίο προπύργιο των εργαζομένων μία συμβουλή:
Παρατηρείστε κάτι με προσοχή.
Η Παγκοσμιοποίηση διέλυσε τα σύνορα και ισοπεδώνει λαούς και εργαζόμενους.
Αντίθετα οι Συνδικαλιστικοί φορείς δείχνει να έχουν κλειστεί στα «σύνορά» τους και να αντιμετωπίζουν μόνοι τις γιγάντιες συνέπειες της νέας τάξης σαν το μικρό παιδί που τραβώντας το μπατζάκι του πατέρα του κλαψουρίζει γιατί δεν του πήρε παγωτό.
Δηλαδή ενώ ο εχθρός κινήθηκε οριζόντια η αντίσταση είναι αδύναμη γιατί είναι κάθετη.
Πρόκληση για τα Ελληνικά Συνδικάτα:
Να αναλάβουν την Ευρωπαϊκή πρωτοβουλία (αν νοιώθουν αδύναμοι για την παγκόσμια) για κοινή δράση, κοινή αντίσταση, κοινή διαμαρτυρία, κοινή πίεση!
Η οχύρωση πίσω από άλλοθι στρέφεται κατά των μελών τους
Όχι στην ηττοπάθεια και τη συντεχνιακή συρρίκνωση
Αυτοί που εκλέγονται είναι ντροπή να κάθονται στα πίσω καθίσματα του «αγώνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου