Αποτέλεσμα αναζήτησης

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

U,F,O, πραγματικότητα ή ακόμα ένα άλλο κόλπο τους?

Όσο περνάει ο καιρός, η ανθρωπότητα σιγά σιγά αφυπνίζεται, και κατανοεί ότι ζεί σε μια κοινωνία που υπάρχουν τόσες πολλές συνομωσίες, ακόμα και στα πιό απλά πράγματα....Όμως τί πραγματικά συμβαίνει με πιό περίπλοκα θέματα όπως το σύμπαν....
Είναι ευλογο να αναρωτηθεί κανείς " μα καλά υπάρχουν τόσοι δεκάκις εκατομμύρια πλανήτες εκει έξω, οπότε είναι αδύνατο να μην υπάρχει μορφή ζωής άλλη εκτός απο εμας"!!
Όντως είναι λίγο αλλόκοτο να πιστεύουμε ότι η μοναδική μορφή έμβιου οργανισμού είμαστε εμείς, σε τόσο άπειρο...όμως άσχετα με αυτή την θεωρία, πόσο αληθες είναι ότι δεχομαστε επισκέψεις από εξωγήινους.....????
Το 1994 ο Serge Monast γνωστός ερευνητής - δημοσιογράφος έκανε μια παρουσίαση μιας πολύχρονης έρευνα σχετικά με το θέμα εισβολή από UFOs...
Τόνισε επίσης ότι υπάρχει τεχνολογία που μπορεί να προκαλέσει ανακοπή καρδιάς σε κάποιον σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη....Μετά απο λίγες ημέρες εντελλώς συμπτωματικά και αυτός και ο στενός του συνεργάτης έπαθαν ανακοπή καρδιάς...!!!




Στις εργασία που είχε κάνει δήλωνε ότι εδώ και χρόνια έχουν φτιάξει και έχουν τοποθετήσει σε δορυφόρους, μεγάλα λείζερ - προτζέκτορες τα οποί έχουν την δυνατότητα να σχεδιάζουν στην ατμόσφαιρα ή και στην επιφάνεια του εδάφους, φωτεινά ολογράμματα και διάφορα σχέδια.... Όπως δήλωσαν υπεύθυνοι της ΝΑΣΑ, παραδέχτηκαν ότι έχουν προχωρήσει σε κάτι τέτοιο, για συγκεκριμένους λόγους όπως στρατιωτικές εκπαιδεύσεις και επιχειρήσεις...
Μετά από λίγο καιρό άρχισαν να έρχονται μαρτυρίες από διάφορα σημεία του πλανήτη ότι είδαν καποια ufo πολλά από τα οποία μάλιστα είχαν την μορφή κάποιου αγγέλου, μεσσία...κ.α.!!! Με μαρτυρίες ατόμων που ασχολήθηκαν με έρευνες για το θέμα αυτό η ακόμα και με την σχεδίαση αυτού του "όπλου" έχουμε συλλέξει πολλές πληροφορίες σχετικά με τον σκοπό της χρησιμοποίησής του, που δεν είναι καθόλου ανθαρρυντικές για το ανθρώπινο γένος....Με το σύστημα αυτό οι Μεγάλοι της Γής έχουν την δυνατότητα, να επηρεάσουν θρησκείες...Φανταστείτε, σε ένα σύνολο ανθρώπων που το 85% είναι επηρεασμένοι από θρησκείες, πόσο εύκολα θα μπορούν να κάνουν εφαρμογή του συστήματος αυτού...Π.Χ, αν εμφανίσουν ολογράμματα αγγέλων πάνω από τα ισλαμικά εδάφη οι οποίοι θα προτρέπουν τους ακολούθους του ισλάμ να σκοτώσουν στο όνομα του Αλλάχ....Θα ήταν τραγικό πράγματι....! Το σύστημα HAARP (έχω αναφερθεί σε προηγούμενη δημοσίευση) παίζει και αυτό το ρόλο του,,,Παράγει ακτινοβολία χαμηλής συχνότητα, Ε.L.F η οποία μπορεί να δώσει την εντύπωση στον κόσμο ότι ακούει φωνές.
Όμως ο βασικός τους στόχος, είναι κάτι που έχουμε ξανασυναντήσει στο παρελθόν απο ταινίες και απο διάφορες άλλες πηγες , και πολύ φοβάμαι ότι αποτελλούσαν προειδοποιήσεις...Στόχος τους λοιπόν είναι να προβάλλουν στον ουρανό διάφορα φωτεινά αντικείμενα, και να σπρώξουν προπαγάνδα ότι δεχόμαστε επίθεση από εξωγήινους, Οι επιπτώσεις αυτού θα είναι τρέλα , ταραχή μαζικές αυτοκτονίες, και χάος...Σε τέτοια κατάσταση θα ευδοκιμήσει και ιδέα για την παγκόσμια ενότητα, για μια παγκόσμια οικονομία και για μιά παγκόσμια Θρησκεία!!!..Και όλο αυτό θα γίνει για να μας παρουσιάσουν σιγά σιγά έναν νέο Μεσσία που θα έρθει σαν σωτήρας, για αυτήν την "Δευτέρα Παρουσία"....Τον Θεό τους, τον Αντίχριστο....!
Δείτε τα παρακατω βίντεο, θα εκπλαγείτε:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου