Αποτέλεσμα αναζήτησης

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ




~TRUTH~: Επειδή πολλά ακούμε τελευταία περι επιστροφής μας στην δραχμή... καλό θα ήταν να γνωρίζουμε τις συνέπειες που θα έχει μια τέτοια απόφαση, τα καλά και τα κακά που μπορει να προκαλέσει αυτή η οπισθοπορεία..
Ναι μεν η επιστροφή στην δραχμή θα μας βγάλει από τις αφορητες αγορές με το Ευρώ και θα αναπτυχθούμε αυτόνομα με δικιά μας οικονομία...αλλά είναι όντως τοσο ευκολο...?









Να μην ξεχνάμε ότι το “όνειρο” των Γερμανών για την πραγματική ευρωπαϊκή “ολοκλήρωση” (της ληστείας), είναι το Ευρώ δύο ταχυτήτων για πολλούς και διάφορους λόγους. Όπως ακριβώς αγόρασαν με το μάρκο τους την δραχμή σε εξευτελιστικό κόστος.
Όταν λοιπόν μιλάμε για “επιστροφή στην δραχμή” πρέπει να έχουμε κατά νου ότι συγκεκριμένοι κύκλοι θα το καλλιεργήσουν ως τσιτάτο, όχι βέβαια γιατί ενδιαφέρονται για την πατρίδα αλλά διότι εξυπηρετούν τα συμφέροντα ως παρακράτος. Για παράδειγμα, δεν θα είναι περίεργο να δείτε αυτούς που γέμιζαν τους δρόμους με αλλαλάζοντες ισλαμοφασίστες να ουρλιάζουν ξαφνικά για την “Ελληνική μας την δραχμούλα”;
Ιδιαίτερα μετά την χθεσινή αποκάλυψη ότι το ΔΝΤ πάει να κάνει “σκούπα” το σύνολο του Ελληνικού χρέους με αντισταθμιστικά τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της Ελλάδας (από αεροδρόμια, λιγνίτες κλπ); Φανταστείτε, αυτό το χρέος να αποπληρώνεται σε υποτιμημένο νόμισμα προς χάριν της ανταγωνιστικότητας και της “ανεξαρτησίας”…
Προσοχή λοιπόν στις προθέσεις των “νεοπατριωτών”. Ναι στην ανεξαρτησία, ναι στην δραχμή, αφού πρώτα έχουμε ξεκαθαρίσει με το χρέος.
ΔΕΝ θα χρωστάμε σε Ευρώ και θα πληρώνουμε σε δραχμές. Μόνο ένας επικίνδυνα αδαής ή επίορκος θα τολμούσε να προτείνει κάτι τέτοιο. Πρώτα τακτοποίηση των δανείων και άρση των υποθηκών, έπειτα οτιδήποτε άλλο.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου