Αποτέλεσμα αναζήτησης

Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2011

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ Η ΙΔΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ~TRUTH~: Πότε θα μάθουμε να μην ακούμε ότι και αν μας πουν τα ΜΜΕ και ειδικά τα κομματοκάναλα!!!

Ο Πρωθυπουργός μας και Ερντογάν της Τουρκίας στην συναντηση τους στο Ερζερουμ (Μεταφραση: Γη των Ρωμιών) ντύθηκαν με την ιδια ενδυμασία...Τι μπορεί να σήμαινε αυτό??
Επειδή πολύ κουβέντα γίνεται με το ότι τάχα οι πρωθυπουργοί της Ελλάδας και της Τουρκίας, καθώς και όλο το ακροατήριο φορούσαν γαλάζια κασκόλ που υποτίθεται συμβολίζει το χρώμα του Αιγαίου και όλοι οι Έλληνες ενθουσιάστηκαν και οι δημοσιογράφοι έκαναν λόγο για συμβολισμό ειρήνης και διάφορα τέτοια, θα ήθελα να σας γνωρίσω τα ακόλουθα:
1. Το χρώμα των κασκόλ ΔΕΝ είναι γαλάζιο αλλά τυρκουάζ.
2. Η λέξη τυρκουάζ είναι γαλλική και σημαίνει τουρκικά.
3. Το χρώμα αυτό συμβολίζει την έννοια του παντουρκισμού, γιαυτό και αν θυμάστε η σημαία των Ουιγούρων στην Κίνα που είχαν επαναστατήσει πέρισυ ήταν η ημισέλινος σε τυρκουάζ φόντο.
Όπως καταλαβαίνετε, η επιλογή του χρώματος δεν ήταν καθόλου φιλική ή ειρηνική, αλλά καθαρά σοβινιστική και εχθρική.
Δεδομένου και του γεγονότος πως ο Γιώργος Παπανδρέου είχε ντυθεί ολόιδια με τον τούρκο ομόλογό του, Ταγίπ Ερντογάν, να υποθέσουμε πως ασπάζεται πλήρως την "ενδυμασία" που του "έδωσε" ο ισλαμιστής νεο-οθωμανιστής τούρκος πρωθυπουργός;

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου