Αποτέλεσμα αναζήτησης

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Η ΑΛΛΙΩΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ

Προσωπική εμπειρία μέλους της ΕΔΗ στον ελληνικό στρατό.: Πρόσφατα παρουσιάστηκα και ορκίστηκα στο στρατόπεδο της Σπάρτης. Δυστυχώς κάποια γεγονότα που συνέβησαν και συμβαίνουν μέσα στον ελληνικό στρατό αντικρούονται με την ιδέα που είχα για τον στρατό. Τις πρώτες μέρες ένιωσα ότι βρισκόμουν σε τουρκικό στρατόπεδο. Και αυτό γιατί, οι εκατό από τους 250 νεοσύλλεκτους ήταν Τούρκοι προερχόμενοι από Ξάνθη. Τουρκικά ονόματα......

σε κάθε αναφορά να παρελαύνουν από τα αυτιά κάθε Έλληνα. Μουσουλμάνοι που όταν ερωτηθούν δηλώνουν Τούρκοι, και παρόλα αυτά το κράτος τους επιτρέπει να κάνουν την τρίμηνη συνήθως θητεία τους! Οι περισσότεροι από αυτούς, έχουν πάρει 6μηνη υπηκοότητα, και μιας και είναι ψήφισμα του ανθελληνικού κράτους πρέπει να το υποστούν και να το δεχτούν όλοι οι στρατιώτες.. Το βασικό πρόβλημα δεν είναι ότι ακούς τουρκικά ονόματα μέσα στον ελληνικό στρατό. Επίσης δεν είναι το ότι ακούς κάθε ώρα τις παρέες μουσουλμάνων να μιλούν τούρκικα. Κάλλιστα ο καθένας από αυτούς θα μπορούσε να αποστείλει πληροφορίες εκ των έσω στους δικούς του, και αυτοί με την σειρά τους να λειτουργήσουν σαν κατάσκοποι και να μεταδώσουν μυστικές πληροφορίες στην άλλη πλευρά. Αυτό σε συνδυασμό με το άλλο ψήφισμα του κράτους, που επιτρέπει σε αλλοδαπούς που έχουν πάρει πρόσφατα την ελληνική υπηκοότητα να φοιτήσουν σε ανώτατες στρατιωτικές σχολές και να αποφοιτήσουν ως λοχαγοί για παράδειγμα, αποτελεί την αρχή της αλλοίωσης του ελληνικού στρατού... Η τρίμηνη θητεία που προανέφερα επίσης είναι το μέσον για πολλούς Τούρκους να πάρουν την ελληνική υπηκοότητα, και να αποκτήσουν δικαιώματα που έχει ένας Έλληνας, ή ένας αλλοδαπός που μεγάλωσε ή γεννήθηκε στην Ελλάδα. 
Το παράλογο είναι ότι ορκίζονται στρατιώτες και δηλώνουν πίστην εις την πατρίδα, το σύνταγμα και την σημαία.... Ποια πατρίδα, ποιά σημαία, ποιό σύνταγμα; Ο όρκος του στρατιώτη δεν καθορίζει από μόνος του πατρίδα. 
Αυτές οι λίγες γραμμές αποτελούν το παράπονο μου στην αρχή της θητείας μου..
Έτσι όπως και σε πολλά άλλα θέματα υπάρχει η αλλοίωση, πλέον προσπαθούν να αλλοιώσουν και τον ελληνικό στρατό. Το κράτος και οι νόμοι που περνάει αποσκοπούν στην αποδυνάμωση του εθνικού χαρακτήρα της Ελλάδας, και όπως στην κοινωνία έτσι και στον στρατό προσπαθούν να εγκαθιδρύσουν την πολυπολιτισμικότητα... Αυτή η ανοχή, τοποθετεί ένα είδος κατασκόπων μέσα στα άδυτα των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων. Ο ύπνος μας έσπειρε ανέμους και πλεόν έχουμε να μαζέψουμε θύελλες..
Τα σέβη μου...

Ίων Κ.

6 σχόλια:

  1. Λοιπόν, επειδή δεν μπορώ να διαβάζω αηδίες από εμετικούς τύπους, όπως αυτός που συνέταξε αυτή την επιστολή, θέλω να ενημερώσω πως στην Ξάνθη μένουν Έλληνες μουσουλμάνοι (πομάκοι ως επί το πλείστον) και όχι τούρκοι. Μάλιστα, το μεγαλύτερο ποσοστό των κατοίκων του νομού είναι Έλληνες χριστιανοί. Ας σταματήσει, λοιπόν, αυτή η αηδία για τούρκους. Όποιος είναι μουσουλμάνος δεν είναι και τούρκος. Εκτός και εάν αυτός που έγραψε το κείμενο πιστεύει (όπως και ο Νταβούτογλου) πως οι μουσουλμάνοι εσκιμώοι είναι Τούρκοι... Και καλό είναι πρώτα να διαβάζει, να μαθαίνει κι έπειτα να γράφει ο συγγραφέας του άρθρου. Εκτός και εάν θέλει να περάσει άλλη "γραμμή", οπότε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετυχες να παρουσιαστεις με την ετησια ΕΣΣΟ των πομακων!Τα συμπερασματα που βγαζεις ειναι λαθος και σε καμια περιπτωση οι μουσουλμανοι δεν μαθαινουν ευαισθητα δεδομενα του στρατου!Επισης η καταστροφολογια σου δεν εχει ορια!Αλοιμονο αν ο στρατος κινδυνευει απο εκατο μουσουλμανους τριμηνης θητειας και μαλιστα χωρις να εχουν χρεωθει οπλο!Ηρεμησε και οταν παρεις μεταθεση θα ξελαμπικαρει λιγο το ματι σου απο τα γρασα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα συμφωνήσω με τον προηγούμενο ανώνυμο ότι οι Μουσουλμάνοι της Θράκης που μιλάνε άλλη γλώσσα είναι ή Πομάκοι ή Ελληνες. Δεν υπάρχουν Τούρκοι στη Θράκη μας, έφυγαν με τις ανταλλαγές πληθυσμών μετά τον πόλεμο.. Ωστώστο έχεις απόλυτο δίκιο να ανυσηχείς και εδώ θα διαφωνήσω με τον προηγούμενο ανώνυμο και θα συμφωνήσω μαζί σου ότι η κατάσταση είναι ανυσηχητική ως πρός τον Εκτουρκισμό των Πομάκων και των Ελλήνων της Θράκης από τη Τουρκία που oι Πολιτικοί "μας" παρακολουθούν αναντήριτα και με προδοτική ευλάβεια......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ελληνες μουσουλμανοι?? το τουρκικο προξενειο αυτους φροντιζει.. κοροιδα την μερα του πολεμου θα πανε με τους χριστιανους νομιζετε.. δεν ειναι θεμα ρατσισμου ειναι η αληθεια.. και λογο γνωστων βλεπω οτι εχουν αρκετα παραπανω λεφτα απο εμας του υπολοιπους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΥΡΑΞΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΙ ΡΩΤΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑΣΟΥ ΧΟΡΗΓΗΣΟΥΝ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ? ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. φραγκος φραγκουλης (αυτος θα σωση τον τοπο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή