Αποτέλεσμα αναζήτησης

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΕΡΜΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

~TRUTH~: Τελευταία επιμένω στο γεγονός ενος μελλοντικού θερμού επεισοδίου αναμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία. Οι λόγοι πολλοί και διαφοροι τους εχω ξαναεξηγησει σε παλαιοτερα αρθρα. Το προσφατο στοιχείο που αναθερμαίνει την υποψία ειναι οι μαζικές κινητοποιησεις αρματων και στρατού στις "κοκκινες" περιοχες....



Τι συμβαίνει εδώ και πέντε μέρες στα νησιά του Αιγαίου και στον Εβρο και ο Ελληνικός Στρατός έχει τεθεί σε κατάσταση υψίστης ετοιμότητας; Την στιγμή που ξεκινάω να σας γράφω αυτές τις γραμμές, ένας σχηματισμός από αεροσκάφη της Π.Α. πραγματοποιούν πτήση πάνω από τη Μυτιλήνη και όλα δείχνουν ότι είχε προηγηθεί παραβίαση των Τούρκων στο Β.Αιγαίο.

Το θέμα είναι ότι τα νησιά του Κεντρικού και Ανατολικού Αιγαίου έχουν ενισχυθεί από επίλεκτες μονάδες του Ελληνικού Στρατού και στον Εβρο έχουν μεταφερθεί αυτοκινούμενες πυροβολαρχίες αρμάτων M-109 και M-110 με ιδιαίτερα μεγάλο βεληνεκές .

Σύμφωνα με απόρρητες πληροφορίες , στο ΓΕΕΘΑ, κρίνουν ότι η μεγάλη απόσταση στις δημοσκοπήσεις του Ερντογάν από τους Κεμαλικούς (CHP) έχει πυροδοτήσει σενάρια αποσταθεροποίησης της γειτονικής χώρας από τα απομεινάρια της οργάνωσης «Εργκένεκον» που υπάρχουν στον Τουρκικό Στρατό και στην Εθνοσυνέλευση της Τουρκίας.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές , οι Τούρκοι ετοιμάζουν ένα θερμό επισόδειο χρησιμοποιώντας και πάλι τα γνωστά κανάλια που έστησαν την ιστορία στα Ιμια . Ευτυχώς αυτή τη φορά , υπουργός Άμυνας ΔΕΝ είναι ο Πάγκαλος που ως γνωστόν «έκανε» τον Υπουργό όχι στον θάλαμο επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ αλλά στο … στούντιο του Mega Channel, αλλά ο Βενιζέλος που σαφώς ίναι πιο … υποψιασμένος από τον «αρχηγό» των «κοπριτών-πολιτικών» που διοίκησαν την χώρα μας.

Σε αυξημένη ετοιμότητα είναι και το πολεμικό ναυτικό καθώς και τα παράκτια παρατηρητήρια μιας και σε αρκετές στρατιωτικές μονάδες των Μικρασιατικών παραλίων εμφανίστηκε ασυνήθιστη κινητικότητα.
Παράλληλα, στον ορίζοντα υπάρχουν και τρεις τουρκικές στρατιωτικές ασκήσεις που θα γίνουν στο επόμενο διάστημα και ο φόβος για μια πιθανή προβοκάτσια των Τούρκων στο Αιγαίο είναι μεγαλύτερος.

Πάντως αυτή τη στιγμή, με τόση μεγάλη διαφορά που έχει ο Ερντογάν, το μόνο που θα ήθελε να αποφύγει είναι ένα θερμό επεισόδιο με την Ελλάδα. Ο ίδιος επιθυμεί να διατηρήσει το ήρεμο κλίμα των εκλογών και να συνεχίσει τις κινήσεις του αμέσως μετά τις εκλογές.

Φαίνεται πάντως ότι το πάθημα των Ιμίων έγινε μάθημα για πολλούς αλλά οι κακές γλώσσες λένε ότι ο Jeffrey δεν είδε με καλό μάτι την κινητοποίηση του Στρατού. Ισως ο άνθρωπος να σκέφτηκε ότι … μπορεί να επιβαρύνει το … μνημόνιο και το ΔΝΤ να ζητήσει και άλλα μέτρα, μιας και οι μετακινήσεις του στρατεύματος κοστίζουν πανάκριβα !!! 


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου