Αποτέλεσμα αναζήτησης

Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2011

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΤΟ HAARP ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

~TRUTH~: Πριν αρχίσω την ανάπτυξη ενός τέτοιου λεπτού θέματος θέλω να διευκρινήσω ότι δεν θέλω σε καμιά περίπτωση να αμαυρώσω την θλιβερή αυτή μέρα για τους Ιάπωνες, ούτε να συνωμοσιολογήσω εις βάρος των αδικοχαμένων θυμάτος του φονικού σεισμού - τσουνάμι..
Επειδή όμως έχουν δεί τόσα πολλά τα μάτια μου σε σχέση με την ανεπτυγμένη τεχνολογία που υπάρχει στην Γη και κρύβεται εδώ και χρόνια, επειδή έχω γεγονότα στο μυαλό μου που δεν προκλήθηκαν τυχαία....θέλω λοιπόν μόνο να αναπτύξω μια θεωρία σχετικά με τον σεισμό αυτον... Απο εκεί και πέρα μετά την ανάγνωση του άρθρου, ο καθένας με τα δικά του συμπεράσματα, ας οδηγηθεί σε όποια διαπίστωση θεωρεί πιο σωστή - λογική....:Ξεκινώντας θέλω να κάνω μια αναφορά σχετικά με την συχνότητα σεισμικών φαινομένων στην Ιαπωνία.. Είναι διεθνώς γνωστό ότι η Ιαπωνία είναι απο τις χώρες που ο σεισμός επισκέφτεται πιο συχνα.. Στην κυριολεξία πολύ συχνα και μάλιστα είναι η πρώτη χώρα παγκοσμίως στην συχνότητα σεισμών....(αναφ. η Ελλάδα είναι στην 6 θέση συχνότητας)Επίσης κατα μέσο όρο δέχεται επιθέσεις απο σεισμούς της τάξεως 7,3R... Οπότε δεν είναι κάτι παράξενο κάθε φορά που θα γίνει σεισμός στην Ιαπωνία..Αντιθέτως είναι κάτι που οι Ιάπωνες έχουν αποδεχτεί και φροντίζουν πάντα να είναι σε ετοιμότητα....: είτε με Αντισεισμικά κτίρια, είτε με οργανωμένα καταφύγια, κ.α!!
Για την απόδειξη των παραπάνω δείτε την επόμενη εικόνα..:
 Όπως θα διαπιστώσετε και μόνοι σας, η Ιαπωνία έχει την ατυχία να είναι χτισμένη ακριβώς πάνω σε σεισμογενή παράγοντες... Μια σειρά απο Ηφαίστεια σκορπούν συχνα τον τρόμο στην χώρα και επίσης όπως βλέπετε στα δεξια της Ιαπωνίας υπάρχει εντός θάλασσας μια τεράστια οροσειρά... Η οροσειρά αυτή έχει λογο ύπαρξης ο οποίος είναι και η εξήγηση στην συχνότητα σεισμικών δονήσεων στην Ιαπωνία.. Είναι το σημείο που η Λιθοσφαρική πλάκα του Αντλαντικού, μπάίνει κάτω από Ευρασιατική λιθοσφαιρική πλάκα... Η μορφή τέτοιων λιθοσφαιρικών πλακών προκαλεί και τους πιο βίαιους σεισμούς... Εξού και το αποτέλεσμα συχνότητας μεγάλων σεισμών που βλέπετε στην ανω εικόνα στο πάνω μέρος της..!!!
Μέχρι εδώ καλά, είδαμε ότι η Ιαπωνία είναι μια χώρα που ταλανίζεται συνεχώς απο μεγάλους σεισμούς, και φυσικά οι περισσότεροι προκαλούν και φονικά τσουνάμι...!!!

Τεχνολογία HAARP και πως μπορεί να συνδεθεί με τον σεισμό.. 

Το HAARP είναι ένα σύστημα γεννητριών που "παιζει" με την Ιονόσφαιρα... Έχει την δυνατότητα να επηρεάζει τον καιρό, να κάνει "scan" στην ατμόσφαιρά, στο έδαφος ακόμα και στο υπέδαφος. Επίσης χρησιμοποιείται και για την κατασκοπία, και για την τεχνητή "κρίση" του ανθρώπινου εγκεφάλου... Μαρτυρίες ειδικών που έχουν δουλέψει πάνω στο σύστημα αυτό λένε ότι έχει την δύναμη να προκαλεί εφράγματα απο απόσταση..!!!! Μια σημαντική δυνατότητα που έχει το σύστημα αυτό είναι και η πρόκληση σεισμικών δονήσεων... Περισσότερα για το HAARP εδώ και  εδώ..
Το παρακάτω βίντεο θα σας κατατοπίσει στο μέγιστο για τις δυνατότητες του συστήματος αυτού και την ταυτισή του με διάφορους σεισμούς..!!!

Θέλω να θυμίσω ένα περιστατικό σχετικά με το φονικό τσουνάμι στην Ινδονησία που είχε στοιχίσει την ζωή σε χιλιάδες ατυχους..
Λίγες ημέρες πρίν το τσουνάμι, η Αμερικανικη κυβέρνηση είχε ζητήση την βοήθεια της Ινδονησίας για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας και των αντικαθεστοτικών....η Ινδονησία αρνήθηκε...
όπως και στο παράδειγμα που εμφανίζεται στο βίντεο παραπάνω με τους δυο σεισμούς ίδιας κλιμακας στο ίδιο σημείο : στο μεγαλύτερο πυρηνικό αντιδραστήρα της Ιαπωνίας...!!!
Παρακάτω ένα γραφημα που δείχνει την συχνότητα χρήσης του HAARP τις τελευταίες ημέρες..:
 Έιναι το γράφημα με τα επίσημα στοιχεία χρήσης του HAARP και όπβς βλέπετε ενώ πριν 4 ημέρες απο τον σεισμό η χρήση του ήταν σχεδόν μηδαμινή, Λίγες ώρες πριν τον μεγάλο σεισμό υπάρχει έξαρση της χρήσης του, όπου βλέπουμε να κορυφώνεται λίγο πριν τον σεισμό...!
Ιαπωνικές πηγές επίσης αναφέρουν ότι το πρωί της ημέρας του σεισμού ο ουρανός της Ιαπωνίας θύμιζε πλεκτό σταυρών απο το φαινόμενο των χημικών ουρών (chemtrails) που συνήθως συνδυάζεται με το haarp για την καλύτερη και πιο ακριβή λειτουργία...!!!
Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Ιαπωνία είναι η τρίτη μεγαλύτερη χώρα σε κατανάλωση πετρελαίου και η τρίτη μεγαλύτερη πυρηνική δύναμη στον κόσμο.

Όλα αυτά είναι μόνο θεωρίες...ποιος ξέρει την αλήθεια...??? Μπορεί να είναι όλα τυχαία, και οι συμπτώσεις.. Μπορεί να είναι ακόμα ένα σεισμός ρουτίνας για τους Ιάπωνες... Όμως με την γιγαντιαία εξέλιξη  τεχνολογίας και την ακορεστη επιθυμία πλούτου των ξένων συμφερόντων δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα...η διαφορετική οπτική γωνία μόνο καλό θα κάνει λοιπόν...!!!

4 σχόλια:

 1. εισαι μεγαλος ΜΑΛΑΚΑΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. κι εσύ που κρύβεσαι και σχολιάζεις πως μπορούμε να σε αποκαλέσουμε?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Ιαπωνία είναι η τρίτη υπερδυναμη σε πετρέλαιο στον κόσμο;;;;;;;;;;;;;;
  Μήπως εννοείς εισαγωγέας πετρελαίου;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Σωστή παρατήρηση Ανώνυμε 22/03 . Τώρα το έφτιαξα τι ακριβώς ήθελα να γράψω.. Ευχαριστώ.!!!Ανώνυμε 14/03 θα υπερσυμφωνήσω με τον ανώνυμο 17/03 και θα σε ρωτήσω να μου πείς αν είσαι αξιωματικός, ίππος, ή πύργος...Δεν περιμένω να το καταλάβεις., αλλά δεν θα κάτσω να σε προσβάλω φανερά - δημόσια!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή