Αποτέλεσμα αναζήτησης

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

illuminati card game....Το σενάριο τους...!

Οι illuminati σε παιχνίδι???
Ναι , πριν από 2 δεκαετίες περίπου ένα νέο παιχνίδι ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα στην κατηγορία των επιτραπέζιων παιχνιδιών....Το παιχνίδι αυτό ξεκίνησε σαν ιδέα απο τον Steve Jacksson με σκοπό να αποκαλύψει και να εξετάσει τις θεωρίες για τους Ιλλουμινατους.....!!!
Με μια καλή ματιά θα δείτε διάφορες συμπτώσεις για γεγονότα που έχουν γίνει μέχρι σήμερα σε σχέση με το παιχνίδι που προυπήρχε αυτών των γεγονότων... Είναι όμως απλές συμπτώσεις, οι εδώ και χρόνια κάποιος(αν όχι οι ίδιοι) μας προειδοποιούν για τα σχεδιά τους....
Για να καταλάβαιτε τι ακριβώς εννοώ πρέπει να κάνουμε αναφορά σε μερικές από τις βασικές κάρτες.....Σας ξαναλέω αυτό το παιχνίδι προυπήρχε των γεγονότων τουλάχιστον μια δεκαετία πριν...!!Ισως εκπλαγείτε, ίσως δεν πιστέψετε στα μάτια σας, το σίγουρο όμως είναι ότι θα αντιληφθείτε ότι συνομωσίες γράφονται, εκτελούνται, υπάρχουν γύρω σας, με την άγνοιά σας....:

Ας δούμε μερικές από τις βασικές τους κάρτες λοιπόν...:



Η κάρτα αυτή σηματοδοτεί την απόκτηση ελέγχου της παιδείας από την "Ελιτ" των πεφοτισμένων.Ελάτε βάλτε λίγο το μυαλό σας να σκεφτεί, Θέλουν να αποκτήσουν τον πλήρη έλεγχο του " κοινού " , και για να βοηθηθούν θα πρέπει το κοινό να ξέρει μια αλήθεια, να ζεί στην ημιμάθεια, χωρίς ουσιαστικές γνώσεις, γνωσεις που θα μπορούσαν να προκαλέσουν εμποδιο στα σχέδια τους.... Να γνωρίσουμε μια ιστορία όπως μας την δίνουν....










Η κάρτα αυτή μας προιδεάζει για μια τρομοκράτική ενέργεια σε 2 ψηλούς πύργους... Η επαλήθευση γίνεται στις 9/11/2001, με την πτώση των 2 πύργων του εμπορικού κέντρου .. Βλέπουμε στην εικόνα ξεκάθαρα τους πύργουςμ καθώς και ποιός κρύβεται από πίσω....αφού αν κοιτάξετε στο βάθος αριστερά θα δείτε το σύμβολό των υπαιτίων....(πυραμίδα με μάτι) Το Terrorist Nuke θα μπορούσε να σημαινει και την πραγματική αιτία της πτώσης, την χρήση πυρηνικών στην βάση των κτιρίων....





Παρόμοια κάρτα και αυτή καθώς δείχνει μια επίθεση στο πεντάγωνο που έγινε "6" χρόνια μετά την εμφάνιση του παιχνιδιού...(Επίσημα το 1995)
Δείχνει φωτιά σε ένα μέρος του κτιρίου και το υπόλοιπο άθικτο....Είναι ανατριχιαστικό να βλέπεις αυτές τις 2 κάρτες γιατι μιλούν για συγκεκριμένο γεγονός.....!!!






Όπως έχω ξαναπεί στόχος των αποκρυφιστών , είναι η σημαντική μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού με σκοπό τον ευκολότερο έλεγχο...
Αυτή η κάρτα μπορεί να σηματοδοτεί την έναρξη του περιορισμού του πληθυσμού με αρχικό γεγονός την πτώση των διδύμων....Αυτή θα είναι και η Νεά Εποχή, η Νέα Ταξη Πραγμάτων.!








Εδώ μιλάμε για τον Βιοτρομοκρατικό φόβο...Οι ΗΠΑ και η Ρωσία έχουν εγροστάσια που μπορούν να φτιάξουν "όπλα" τα οποία μπορούν να αφανίσουν ένα κράτος από τις ασθένειες που θα προκαλέσουν....!








Ομοίως και αυτή η κάρτα αφορά τις ασθένειες, Εδώ και κάποια χρόνια, έιναι σε θέση να δημιουργούν ασθένειες - πανδημίες, όπως ο ιός της Νέας Γρίπης, νοσος πουλερικών, κ.α..... και με υποχρεωτικά εμβόλια για την αντιμετώπισή τους, εμπλουτίζουν τον οργανισμό μας με διάφορα βλαβερά σωμάτια....Είναι μέρος και αυτό της μείωσης του πληθυσμού....>!!!!








Η κάρτα αυτή μπορεί να σημαίνει κάτι "προφητικό"....Δείχνει μάλλον μια ακόμα τρομοκρατική (ή και όχι) ενέργεια που θα συμβεί στον Λονδίνο καθώς βλέπουμε το ρολόι BIG BEN....
Μια θεωρία αναζήτησης της ακριβής ημερομηνίας του επομενου τρομοκρατικού χτυπήματος, έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι:

Δυο προηγούμενα τρομοκρατικά χτυπήματα έγιναν
Νέα Υόρκη και Μαδρίτη 11/09/2001 και 11/03/2004 αντίστοιχα...
ώρα 8.30...= 11...
Άρα θεωρούν ότι και στο λονδίνο ο μήνας θα έχει 11..Η ημερομηνία στην ουσία που έχουν καταλήξει είναι 11/12/2010...και αυτό γιατί θεωρητικά πάντα, απο τους διδιμους πυργους μεχρι τις 11/12/2010 είναι 111 μήνες, το χτυπημα στις 11/09/2001 έγινε 10 ημέρες πριν την φθινοπωρινή ισημερία, στην μαδρίτη 10 μερες πριν την εαρινή, και η ημερομηνία που προβλέπεται για το χτυπημα στο big ben είναι 10 ημερες πριν το χειμερινό ηλιοστάσιο..
Επίσης αν αθροισουμε κάθετα τις ημερομηνίες : 11/09/2001, 11/03/2004, 11/12/2010 μας βγάζει αθροισμα 33/24/15 = 6/6/6..........!
Επίσης συμφωνα με την παραπάνω κάρτα το ρολόι δειχνει 11.11..οπότε το χτύπημα αναμένεται στις 11:11.....!!!!!


Οι δυό κάρτες αυτές είναι το τι θα συμβεί στα επόμενα 2-3 χρόνια....Προβλέπεται λοιπόν οι αντίδραση - επανάσταση - εξέγερση των ανθρώπων, που παρόλο που δείχνει αφύπνιση, θα είναι στημένη ή ελεγχόμενη, για τα συμφέροντα των illuminati,( στην αμερικάνική εκθεση, αναφέρουν ότι η ελλάδα θα εξεγερθεί για την ανακτηση της εδαφικής της κυριαρχίας)και η τελευταία κάρτα(Δεξιά) δείχνει το τέλος της κασέτας - ταινίας. δηλαδή την αρχή της κυριαρχίας των illuminati και του Αντίχριστου. Θα συμβεί αυτό με το χωρισμό της γής σε νοητά σύνορα, όπως φένεται στην κάρτα η περιοχες Πακιστάν-Αφγανιστάν-Ιραν, που μπορεί να σημαίνει τον τρίτο Παγκόσμιο πόλεμο... ¨οπως σχεδιάζουν πόλεμο στο Ιραν, αυτό τον καιρο....!!!!
Να ξαναπώ ότι το παιχνίδι είναι από το 1995, και από ότι βλέπουμε, έχει κάτι το προφητικό....Μήπως όντως έχουν γράψει το σενάριο και απλά μας το παρουσιάζουν....???

Συνομωσίες παντού, μηνύματα προφητείας, συμβολα με την υπογραφή τους, μας δείχνουν καθημερινα ότι έχουν τον παγκοσμιο έλεγχο...Χρόνο με χρόνο πετυχαίνουν σιγά σιγά τον στοχο τους, και όπως όλα δείχνουν θα πάρουν και την κυριαρχία στα χέρια τους......

Υ.Γ Να ευχαριστήσω το anti-ntp.blogspot.com (από τα πιο σοβαρά blog που αποκαλύπτουν αλήθειες που κρύβονται)...Εμπνέυστηκα από κάποια βίντεο για το illuminati card game, και το έψαξα για να σας δείξω αυτές τις κάρτες....!

7 σχόλια:

  1. χμμμμ...ενδιαφερον θα μπορουσαμε να πουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειναι ενα καλα στημενο παιχνιδι που παιζουν αυτοι που εχουν την δυναμη! η ημερομηνια ομως που δινεις για το Big Ben πέρασε και αυτο ειναι ακομα στην θέση του! εκτος και αν αντι για 2010 γινει το 2011!!! μαλλον 11-11-2011...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. malon gia 'fto vgike i tenia ''2012''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σχετικά με την εβδομη καρτα,το ρολόι δεν είναι το big ben αλλα ρολόι που βρισκεται στην Ginza της Ιαπωνίας και η ώρα που δείχνει είναι η ώρα του σεισμού!! Και ημερομηνία,τί αλλο απο 11 του μήνα για αλλη μια φορα,αγαπημενος τους αριθμος. http://anti-ntp.blogspot.com/2011/03/1982-2011.html τι θα γινει με τους τυπους ρε παιδιά???? Μας εξαφανίζουν ολοταχώς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αρετή πιθανώς να έχεις δικιο αν δεις το διόρθωσα.. και μαλιστα βρηκα καποιες ενδιαφέρουσες "Συπτω΄σεις".... ;-)http://truth-revelation.blogspot.com/2011/03/blog-post_19.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Mpravo malakes irthe to telos . Katastrofologoi. Exete provlima deite psixologoo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή