Αποτέλεσμα αναζήτησης

Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Το μυστικό του Blue Beam Project...Σοκαριστικό!!!


Σας έχω ξαναμιλήσει παλαιότερα( http://truth-revelation.blogspot.com/2010/07/ufo.html ), για το σύγχρονο όπλο που λέγεται BLUE BEAM PROJECT, αλλά αξίζει να ξαναμιλήσουμε πιο αναλυτικά...!
Θα παίξει σημαντικό και πρωτεύον ρόλο στα σχέδια των "Πεφωτισμένων", που δεν είναι άλλα από την παγκόσμια διακυβέρνηση-οικονομία-θρησκεία...>!!!

Προκειται για ενα σχέδιο που σκοπό έχει την παραπλάνηση των ανθρώπων, χρησιμοποιώντας ολογράμματα σε διάφορα σχέδια : Ανθρωπους, UFOs, Θεούς....







"Το project αυτό φέρεται να είναι ένα σχέδιο της NASA και των Ηνωμένων Εθνών με σκοπό την επικράτηση της "κάστας των ισχυρών" και της παγκοσμιοποίησης (New World Order). Με λίγα λόγια και χωρίς να θέλω να κουράσω, ένας Καναδός δημοσιογράφος ονόματι Serge Monast δημοσίευσε το 1994 μια πολύχρονη μελέτη πάνω σε αυτό το project και το ονόμασε BlueBeam. (Ο ίδιος και ο συνεργάτης του πέθαναν από "ανακοπή καρδιάς" λίγες μέρες μετά τη δημοσίευση)."

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Monast το project αυτό έχει 4 στάδια υλοποίησης.

1ο Στάδιο
Στο πρώτο στάδιο φέρεται να γίνεται προσπάθεια με την χρήση της τεχνολογίας, τεχνητών σεισμών (HAARP), με σκοπό την πρόκληση σεισμών σε διάφορες περιοχές του πλανήτη και την αποκάλυψη στοιχείων (τάφοι, επιγραφές, αρχαίες πόλεις κλπ) που θα καταρίπτουν τις τωρινές θρησκείες!! Δηλαδή ο Χριστός δεν υπήρξε ποτέ, ο Μωάμεθ δεν έγραψε το Κοράνι κ πάει λέγοντας...

2ο Στάδιο (και εδώ επικεντρώνω το ενδιαφέρον όσον αφορά τη φωτό της Ρίας)
Σύμφωνα πάντα με τον Monast, η ΝASA έχει βάλει μυστικά πάνω σε δορυφόρους της που κινούνται γύρω από τη γη, μηχανήματα με ειδικές ακτίνες (λέιζερ) με σκοπό την προβολή ολογραμμάτων! O Monast είπε ότι ήδη έχουν προβάλει εικόνες Α.Τ.Ι.Α. στον ουρανό και ίσως εκεί "κολλάνε" και οι τόσες μαρτυρίες ανθρώπων που ακούμε κατά καιρούς για Α.Τ.Ι.Α. με αλλόκοτη κίνηση, υψηλές ταχύτητες, περίεργα σχήματα και τις ξαφνικές εξαφανίσεις τους. Επιπλέον σκοπός αυτών των μηχανημάτων είναι η προβολή Ιερών προσώπων για να προκαλέσουν αναταραχή και πανικό στους ανθρώπους.

3o Στάδιο
Ο Monast έλεγε "Φανταστείτε να εμφανιστεί μια στρατιά αγγέλων πάνω από τη Βαγδάτη καλώντας τους πιστούς μουσουλμάνους να σκοτώσουν στο όνομα του Αλλάχ"!!! Καταλαβαίνουμε όλοι τι θα γινόταν, αναλογιζόμενοι και την φρίκη που βλέπουμε ήδη στην πολύπαθη αυτή περιοχή. Παρόμοια θα πράξουν και τα υπόλοιπα κράτη πατώντας πάνω στη δύναμη υποβολής που έχει η θρησκεία.
Τα μικροτσιπ που ακούμε κατά καιρούς, παίζουν το δικό τους ρόλο στην υλοποίηση του σχεδίου! Μέσα από αυτά (με χρήση χαμηλών hz όπως E.L.F.) όχι μόνο θα βλέπουμε τους Θεούς μας στον ουρανό από τους δορυφόρους, αλλά θα ακούμε και τη φωνή τους μέσα στο κεφάλι μας!!

4ο Στάδιο
Το πλέον τολμηρό θα έλεγα στάδιο! Ο Monast είπε πως μετά τις "προβολές" και το θρησκευτικό χάος που θα προκληθεί, θα μεταδοθεί ψευδομήνυμα εισβολής από εξωγήινους ώστε να προκληθεί άκρατος πανικόςπου θα καταπέσει με την παρέμβαση των Η.Ε. που θα απαιτήσει την άμεση καταστροφή των πυρηνικών όπλων σε όλο τον πλανήτη!
Όταν γίνει αυτό θα εκπέμψουν νέο σήμα στοχεύοντας τους Χριστιανούς του πλανήτη (λογικό από τη στιγμή που τα 2/3 περίπου των ισχυρών χωρών είναι Χριστιανοί) κάνοντας τους να νομίζουν ότι ήρθε η ώρα της Δευτέρας Παρουσίας,θα νομίζουν ότι σατανικές εισβολές απειλούν τα πιστεύω τους, με απότερω σκοπό την δημιουργία μιας κυβέρνησης απόλυτου πληθυσμιακού ελέγχου και μίας ενιαίας θρησκείας.
Το τελικό χτύπημα θα είναι όταν οι δορυφόροι θα εξαπολύσουν νέο σήμα σε όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές του πλανήτη κάνοντας τις τηλεοράσεις να προβάλουν εικόνες απο αποκρουστικά όντα, φαντάσματα και κάθε συσκευή που μπορεί,θα αναπαράγει ήχους τρομακτικούς και απόκοσμους ώστε να σπρώξουν τα έθνη στην παράκρουση και σε μαζικές αυτοκτονίες και στην τελική επικράτηση της "Νέας Τάξης Πραγμάτων".


Μετά από πολλά ελεγχόμενα πλήγματα κατά της ανθρωπότητας, όπως οι πόλεμοι, οι μολύνσεις, η τρομοκρατία, οι ψευτικές πανδημίες και τα εμβόλια, οι οικονομικές κρίσεις, και όλα όσα σχεδιάζουν ακόμα, θα έρθει η στιγμή που ο κόσμος θα δεί ότι τιποτα δεν μπορεί να τον σώσει πλέον...τότε είναι η στιγμή που θα μας αναγκάσουν να βάλουμε τα τσιπακια, θα προάγουν την παγκοσμια διακυβέρνηση, ένα κοινό νόμισμα, ένα καινούργιο Μεσσία.... Την Νέα Ταξη Πραγμάτων.... και εμείς θα τα δεχτούμε, γιατι πάντα τα σχεδιά τους τα παρουσιάζουν με τρόπο πειστικό χρησιμοποιόντας και τα ΜΜΕ σαν πλύση εγκεφάλου, με δικαιολογίες όπως την σωτηρία μας..... Πάντα τα δεχόμαστε....και αυτό είναι δύσκολο να αλλάξει....!!!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου