Αποτέλεσμα αναζήτησης

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΦΡΑΣΗΣ " ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ "

~TRUTH~: Όλοι θυμόμαστε εκείνη την "μεγαλοπρεπή" ατάκα του ΓΑΠ, "Λεφτά υπάρχουν". Την ατάκα που εσπρωξε τον μεσο Έλληνα να προωθήσει με την ψήφο του το Πασοκ στην κυβερνηση... Η Ελλάδα μετά την εκλογή του ΓΑΠ κατέρρευσε και όλοι αποκαλούσαν τον ΓΑΠ ψεύτη.... Η αλήθεια όμως παρά τα όσα φαίνονται στην σημερινη κατάσταση της Ελλάδας, είναι ότι ο ΓΑΠ δεν είπε ψέματα.. Και είναι απλό..:


Μετά τις ευρωεκλογές του 2009, ο ΓΑΠ άρχισε την αλληλογραφία με τον Στρος Καν... κάποιος "προφήτης" απο αυτούς που έχουν την δυναμη να φτιάξουν κυβερνηση συμφερόντων σε κάθε χώρα του είχε πεί ότι θα γινόταν πρωθυπουργός της Ελλάδας! Ήταν τότε που ο Καραμανλής άρχισε να μην μπορεί να εξυπηρετήσει άλλο τα ξένα συμφέροντα, και εσκαγαν βόμπες απο παντού που δυσφυμούσαν τον Καραμανλή και το κόμμα του, και τους οδηγούσαν ελέγχόμενα προς το τέλος της θητείας του..( ¨οταν αρρωσταίνει ένα ακρο, και δεν λειτουργεί όπως το διατάζεις, το κόβεις...)
Έτσι λοιπόν αφού θα εκλεγόταν ο ΓΑΠ πρωθυπουργός τον προετοίμαζαν οι αρχοντες των Ξένων συμφερόντων, ώστε να σταθεί αντάξιος για τις ξένες τράπεζες..!!! Ήταν τότε που "υπόγεια" όπως δήλωσε και ο Στρος Καν έκλειναν την συμφωνία για τον δανεισμό της Ελλάδας... Αυτό έγινε πριν την εκλογή του..!! Άρα ο ΓΑΠ όταν φώναζε ότι λεφτά υπάρχουν , είχε είδη κλείσει την συμφωνία και ήξερε ότι χρήματα υπήρχαν.....στο ΔΝΤ..!!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου