Αποτέλεσμα αναζήτησης

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΓΚΑΘΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ


~TRUTH~: Η περίπτωση των αγανακτισμένων, μπορεί σε κάποιους καναπεδίστες να φαινεται ανίσχυρη, μπορεί να την θεωρούν μιά χαζή καθημερινή συγκέντρωση ή καλύτερα χάσιμο χρόνου... Η αλήθεια όμως είναι ότι αν και τελείως ειρηνική, η ιδέα αυτή έχει και θα έχει κάποιο αντίκρυσμα...!
Κάποιους πονάει, κάποιους χαλάει και ποιοί είναι αυτοί...? Οι χειραγωγοί που δεν μπορούν να χειραγωγίσουν τώρα τους αγανακτισμένους...
Αυτή η μαζική ελληνική (και ευρωπαική) αφύπνιση, σηματοδοτεί την αγανάκτηση και την αποτροπία του ελληνικού λαού, για τα σκληρά οικονομικά μέτρα.! Αποτελεί ελπίδα για το μέλλον, καθώς δειχνει ότι πια οι Ελληνες αρχισαν να μην αφήνουν στην τύχη το μέλλον, και ότι έχουμε πρόθεση και στόχο να κανουμε κάτι για να το αλλάξουμε μόνοι μας..! 
Μια ειρηνική και ΜΟΝΟ κίνηση των Ελλήνων που χτυπάει δυνατότερα από ότι οι οργανωμένες και οργισμένες πορείες που έχουμε συνηθήσει..! Αυτό το ειρηνικό πλήθος, είναι αυτό που πονάει..!
Οι χειραγωγοί του ελληνικού λαού, ΜΜΕ, δυνάμεις καταστολής, πολιτικοί, έχουν συνηθίσει τόσα χρόνια πορείες που καταλήγουν σε επεισόδια και κρατάνε μακριά τους απλούς πολίτες.
Μια απλή πορεία προς το σύνταγμα, παλαιότερα απο κομματικές οργανώσεις πάντα με την βοήθεια στημένων κουκολοφόρων κατέλειγε σε επεισόδια και ζημιές κάτι που επέτρεπε στις δυνάμεις καταστολής να επέμβουν και να διαλύσουν τις συγκεντρώσεις..!
Αυτό τώρα με ένα ειρηνικό και ακομμάτιστο κίνημα ελευθερων πολιτών δεν μπορεί να συμβεί βεβαίως, και τα χέρια των ΜΑΤ είναι δεμένα, τα μηνύματα των πολιτών περνάνε, και αυτό ενοχλεί τους χειραγωγούς.!!!!
Και πρώτη φορά που κάποιο κίνημα δεν έχει ξεκινήσει απο κάποιο κομματικό κινητρο, δηλαδή δεν συμφέρει κανέναν απο τα κομματα,  και τα ποτελέσματα είναι θετικά...Έχει αποδιοργανώσει το σύστημα... Πολιτικοί χλευάζουν μηπως και μειώσουν την αξία του κινήματος, τα ΜΜΕ αντι να το έχουν ώς πρώτο θέμα και μόνιμο μιας και είναι κάτι τόσο πρωτογνωρο, μιας και είναι ο ελέυθερος λαός πισω απο αυτή την ιδέα, το αλλοιώνουν όσο μπορούν... Κρύβουν την πραγματική ποσότητα των πολιτών που μαζεύονται, προπαγανδίζουν τους σκοπούς την ιδέας αυτής..
Τους ενοχλεί που δεν μπορούν να επέμβουν αμεσα, και έτσι ο ειρηνικός λαός περνάει τα μηνύματα που θέλει..!!
Σίγουρα κάποιον τρόπο θα βρουν να το χαλάσουν αυτό..! Πάντα έτσι γίνεται , και ειδικά τώρα που δεν τους εξυπηρετεί αυτό το κίνημα, θα ψαξουν χιλιους τρόπους να το σαμποτάρουν..!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου