Αποτέλεσμα αναζήτησης

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΒΙΑΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ

 



~TRUTH~: Στο Σκάνδαλο που ξεσπασε προχθές 15/05/11 με τον Στρος Καν να προσπαθεί να βιάσει την καμαριέρα του ξενοδοχείου που διανυκτέρευσε, υπάρχουν πολλά αντιφατικά σημεία και πολλά ερωτήματα που γεννιούνται..:





Με τόσα γεγονότα που έχουν συμβεί σε αυτό το καλοστημένο παιχνίδι που λέγεται ζωή, θα ήταν αφελές απλά να δεχτούμε ότι την βίασε και απλά τον καθαίρεσαν... Ναι δεν λέω τα τεστ σπέρματος και DNA βγήκαν θετικά και ο ίδιος το παραδέχτηκε, αλλά ήταν απλώς ένα ατυχές συμβάν???
Ο Στρός Καν είναι Εβραίος και Μασόνος, πείτε καλύτερα ένα απο τα καλά και υπάκουα πιόνια της ελίτ..
Εξυπηρέτησε μια χαρά τα σχέδια τους και αφού βίασε τόσες χώρες είπε να βιάσει και την καμαριέρα... Το θέμα είναι γιατί τον κρέμασαν έτσι οι δικοί του (Μασόνοι της Ελιτ)??
Διατέλεσε άψογα τον στόχο τους, απλά ίσως ήρθε η ώρα που δεν τον χρειάζονται άλλο, ότι ήταν να δώσει το έδωσε... Ίσως το άλλο πιόνι τους καλύτερης κατηγορίας ό Σαρκοζι, να απειλήθηκε τώρα που έρχονται εκλογές, και έπρεπε να τον αμαυρώσουν για να μην κερδίσει..!!!
Το όλο σκηνικό έγινε λίγο πριν την σημαντική συνάντηση με την Αγκελα Μερκελ όπου και θα συζητούσαν για μια οριστική λύση στο προβλημα της Ελλάδας.. Τώρα αυτή η λύση θα καθυστερήσει και άλλο..
Συνήθως έτσι γίνεται πάντως όποιος σταματήσει να εξυπηρετεί τα συμφέροντα τους, ή αντισταθεί στην ελίτ, με την βοήθεια των ΜΜΕ αμαυρώνουν την εικόνα του με σκάνδαλα και τον εξαφανίζουν απο την δημοσιότητα...!
Δεν γνωρίζω αν  έκανε κάτι στραβά, (πιθανόν όχι) αλλά σίγουρα τέλειωσε αυτό που τον είχαν ορίσει να κάνει, και μιας και ξέρει πολλά και για να ακριβολογούμε ξέρει πάρα πολλά ίσως και περισσότερα απο ότι επρεπε, αφού ήταν στα χρηματοπιστωτικά κόλπα και τις απάτες, θέλουν να τον βγάλουν απο την μέση, να του μηδενισουν το κύρος και την φήμη...
Βέβαια ο ίδιος θα μπεί φυλακή, αλλά θα βγεί συντομα και θα πάει να "αράξει" σε κάποιο νησι, απολαμβάνοντας τους καρπούς της συνεργασίας του με την ελίτ...
Σχ. Αν γινοταν καποιο παρόμοιο σκάνδαλο στην Ελλάδα, σε αντιθεση με την Ν.Υ. την καμαριέρα θα την έλεγαν τρελή ή παράφρων, και πιθανόν να την έβρισκε κάποιο "τυχαίο" ατύχημα με αυτοκινητο ή με διοπτροφόρο όπλο κάποιου ελεύθερου σκοπευτή που καταλάθος το όπλο του εκπισωκρότησε...!!!!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου