Αποτέλεσμα αναζήτησης

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ


~TRUTH~: Όταν οι στρατιωτικοί μαζεύονται στο σύνταγμα δεν είναι αναγκαίο να έχουμε χουντα..... αλλά συνελληνες που αποτροπιάζουν στον "βιασμό" της Ελλάδας..:


 

Ανάμεσα στους χιλιάδες "αγανακτισμένους πολίτες" βρέθηκαν λοιπόν και οι στρατιωτικοί.

Σύμφωνα με τον ΣΥΣΜΕΔ:

"Εκατοντάδες Έλληνες «εν ενεργεία» στρατιωτικοί, όλων των βαθμών, Κλάδων, Όπλων και προελεύσεως, ανταποκρινόμενοι στην αυθόρμητη κλήση για προσκλητήριο, βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στους προκαθορισμένους χώρους, συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν από ανώνυμους αγανακτισμένους πολίτες.

Με περίσσια αισθήματα αγανάκτησης και αδικίας, ένιωσαν πρωτόγνωρα συναισθήματα όταν πλάι - πλάι και χέρι - χέρι με χιλιάδες Έλληνες πολίτες δήλωσαν «παρών» σε μια άνιση μάχη που διεξάγεται στη Χώρα μας το τελευταίο διάστημα, χωρίς να γνωρίζουν, καν, ποιες είναι οι πραγματικές εχθρικές και ποιες οι πραγματικές φίλιες δυνάμεις.

Αναπόσπαστο κομμάτι του Ελληνικού λαού οι Έλληνες στρατιωτικοί, με τα ίδια βιώματα όπως χιλιάδες συμπολίτες τους, με τις ίδιες ανησυχίες και τα ίδια ερωτήματα, ενώθηκαν μαζί τους σε ένα ανθρώπινο αυθόρμητο ποτάμι που αρχίζει να «φουσκώνει»


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου