Αποτέλεσμα αναζήτησης

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΟΣΑΜΑ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ

~TRUTH~: Ο νουμερο 1 καταζητούμενος στον κόσμο και μαλιστα επικυρηγμένος για 50 εκατομμύρια λίρες, είναι εδώ και δύο μέρες νεκρός...!!! Επειτα απο δέκα ολόκληρα χρόνια οι Αμερικάνοι κατάφεραν να απαλλαγούν απο τον μεγαλύτερο εχθρό τους, ο οποίος θεωρείτε υπεύθυνος για το χτύπημα στους δίδυμους πύργους απο το μεγαλύτερο μέρος του Αμερικανικού λαού...Κι όμως αν η υπόθεση με τους διδυμους πύργους έχει αμφισβητήσεις τότε σίγουρα και η ειδηση του θανάτου του Μπιν Λάντεν έχει μεγάλα περιθώρια αμφισβήτησης..!
«Σήμερα το βράδυ είμαι σε θέση να ανακοινώσω στους Αμερικανούς και σε όλο τον κόσμο ότι οι ΗΠΑ ηγήθηκαν της επιχείρησης που οδήγησε στο θάνατο του Οσάμα Μπιν Λάντεν, επικεφαλής της αλ Κάιντα, ένος τρομοκράτη που ευθύνεται για τη δολοφονία χιλιάδων αθώων ανδρών, γυναικών και παιδιών», δήλωσε στο διάγγελμά του ο Ομπάμα.
Σύμφωνα με τον αμερικανό πρόεδρο, ο Μπιν Λάντεν σκοτώθηκε σε μία έπαυλη στην πόλη Αμποταμπάντ, που βρίσκεται βόρεια του Ισλαμαμπάντ.

«Λίγο καιρό αφού ανέλαβα την προεδρία, έδωσα εντολή στον διευθυντή της CIA Λέον Πανέτα να αναγάγει τη δολοφονία ή τη σύλληψη του Μπιν Λάντεν σε πρώτη προτεραιότητα της μάχης μας εναντίον της αλ Κάιντα», επεσήμανε ο Ομπάμα.
ον περασμένο Αύγουστο, έπειτα από χρόνια επίπονης εργασίας από τις υπηρεσίες πληροφοριών μας, ενημερώθηκα ότι υπάρχαν πληροφορίες που οδηγούσαν στον Μπιν Λάντεν. Χρειάστηκαν πολλοί μήνες για να επιβεβαιωθούν. Και τέλος την προηγούμενη εβδομάδα κατέληξα στο συμπέρασμα ότι είχαμε αρκετές πληροφορίες για να δράσουμε και ενέκρινα μία επιχείρηση για τη σύλληψη του Μπιν Λάντεν προκείμενου να προσαχθεί στη δικαιοσύνη», πρόσθεσε στο διάγγελμά του ο αμερικανός πρόεδρος.
«Σήμερα με διαταγή μου οι ΗΠΑ πραγματοποίησαν μία στοχευμένη επιχείρηση εναντίον του συγκροτήματος Αμπάντ Αμπάντ στο Πακιστάν. Μία μικρή ομάδα Αμερικανών εκτέλεσε την επιχείρηση επιδεικνύοντας εξαιρετικό θάρρος και ικανότητα. Κανένας Αμερικανός δεν τραυματίστηκε και φροντίσαμε ώστε να μην υπάρξουν τραυματίες ανάμεσα στους πολίτες. Επειτα από ανταλλαγή πυρών σκότωσαν τον Οσάμα Μπιν Λάντεν και πήραν τη σορό του», 
ανακοίνωσε ο Ομπάμα.

Με αυτά τα λόγια, Αμερικανός πρόεδρος Μπάρακ ομπάμα ανακοίνωσε τον θανατο του Μπιν Λάντεν...!!
Συνηθισμένος λοιπόν σε κατασκευασμένες υποθέσεις απο την πλευρά των "μεγάλων" όπως και το περιστατικό με τους διδιμους πύργους...που μετά απο δεκα χρόνια και μετά από πληθώρα αποδείξεις μπορούμε να πουμε με κάποια σιγουριά ότι ήταν κατασκευασμένο απο τους αμερικανούς ώστε να εχουν αφορμή για εισβολή στους τόπους της Αλ κάιντα, έτσι λοιπόν επιτρέψτε μου να έχω κάποιες αντιρρήσεις για τον θάνατο του Μπιν Λάντεν..
Το πιο απλό που μπορώ να ξεκινήσω την θεωρία μου με αυτό, είναι η τεχνολογία και ή εξειδίκευση των αμερικάνων πρακτόρων που μπορούσαν κάλλιστα όλα αυτά τα χρόνια να τον είχαν βρει και μάλιστα απο την πρώτη στιγμή..!! Κι όμως τους πήρε δέκα ολόκληρα χρόνια... Η συγκεκριμένη επιχείρηση, λέγεται ότι είχε ξεκινήσει απο την εποχή του Μπούς κάπου στο 2007 και τώρα ήρθε σε πέρας.!!
Να θυμίσω ότι πληρωμένα μέλη της Αλ κάιντα απο το ΝΑΤΟ έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην εξέγερση κατά του Καντάφυ, και μάλιστα έδωσαν το εναυσμα για την αρχή των εξεγέρσεων, καθώς παρότρυναν τους Λιβυους να διωξουν τον Καντάφυ... Υποτίθεται ότι τα μουσουλμανικά κράτη και οι αντιαμερικανικές οργανώσεις της Αλκάιντα και άλλες, αλληλλοστηρίζονται κατά των υπερδυνάμεων ... Αντίθετα εδώ φαινεται ότι η εχθροί των Αμερικάνων έχουν στενές σχέσεις οικονομικού περιεχομένου με τους ΝΑΤΟικούς... Δηλαδή αυτοί που είναι υπέυθυνοι για το χτυπημα στους διδύμους,  και ύστερα απο τον δεκαετή πόλεμο μεταξύ των Αμερικανών με την Αλκάιντα, ξαφνικά βρισκονται σε κοινή πλεύση και μάλιστα υπογείως οι της Αλ κάιντα τα έχουν αρπάξει χοντρα για να βοηθησουν τους στόχους των αμερικανών..!!! Συγνώμη αλλά κάτι δεν μου κολλάει εδώ....
Πέρα απο αυτό...Το υποτιθεμενο πτώμα του Μπιν Λάντεν δεν το έδειξαν ποτέ και μάλιστα προλαβαν πριν αρχίσει να αντιδράει ο κόσμο και είπαν για υγρή ταφή του Λαντεν..δηλαδή τον εριξαν στην Θάλλασα... ο μεγαλύτερος εχθρός του ΝΑΤΟ, μετά απο τόσα χρόνια πόλεμο, έτσι απλά σκοτώθηκε και τον εριξαν στην θάλασσα, και πάει αυτό ήταν?? Το γεγονός θα ξεχαστει έτσι απλά... Δαιμονικά σύμπτωση αλλά και εδώ κάτι δεν μου κολλάει...!!
Η άποψή μου μπορεί να στηριχθεί σε μιά απλή θεωρία... Την αποδυνάμωση των αραβομουσουλμανικών δυνάμεων... Εννοώ βέβαια, ότι αν υποθεσουμε ότι η Αλ Κάιντα θεωρείται απο τις ισχυρές εκπροσώπους των μουσουλμάνων, τώρα που αποδυναμώνεται θα τρομοκρατηθούν όλοι οι ηγέτες που αντιτείθονται στον Αμερικανικό επεκτατισμό και θα υποκύψουν πιο εύκολα στην Νεα Ταξη Πραγμάτων - Παγκόσμια Διακυβέρνηση..!!!

Επίσης ίσως με αυτό το γεγονός θέλουν να δώσουν εσκεμμένα την αφορμή στην Αλ Κάιντα για  το επόμενο τρομοκρατικό χτύπημα, κάτι που θα πυροδοτήσει πόλεμο σε παγκόσμιο ίσως επίπεδο... Κάτι που θα έχει αποτέλεσμα την ομαλότερη εκβαση του βασικού στόχου της "ελιτ".. Την Παγκόσμια Διακυβερνηση...

Όλα αυτά ήταν βεβαια κάποιες απόψεις μου γύρω απο το θέμα...Πιθανόν όντως να τον σκότωσαν τον Λάντεν, και όλα να είναι όπως μας τα παρουσιάζουν, δεν ξέρω... Έτσι και αλλιώς δυο μέρες μετράμε απο τον υποτιθεμενο θανατό του και πολλά μπορούν να αλλάξουν στην παρουσίαση του γεγονότος... Απλά εγώ έχω στο υποσυνειδητο και την εικόνα ότι ο Λαντεν αυτή την στιγμή και αφού τα τσέπωσε χοντρά απο το ΝΑΤΟ,- ΗΠΑ, αράζει κάπου στα νησιά Φιτζι (οπουδήποτε εξωτικα) και απολαμβάνει τον καρπό της πολυετούς κρυφής συνεργασίας στα σχέδια της "Ελιτ" !!!
Τα Σέβη μου..!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου