Αποτέλεσμα αναζήτησης

Παρασκευή, 20 Μαΐου 2011

ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟΝ ΑΤΥΧΟ 44ΧΡΟΝΟ

Είχε φτιάξει ομάδα που λήστευε περαστικούς Ποιος είναι ο μαχαιροβγάλτης που δολοφόνησε τον Καντάρη


Σεσημασμένος για ληστείες, ιδιαίτερα σκληρός, είναι ο 27χρονος Αφγανός που έσφαξε τον 44χρονο Μανόλη Καντάρη για μια κάμερα ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας. Η δολοφονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο, απ’ ό,τι φαίνεται, έγινε για τα 120 ευρώ που έβαλαν στην τσέπη από την κάμερα που άρπαξαν από τον άτυχο πατέρα και πούλησαν στη μαύρη αγορά στο Μοναστηράκι, ενώ οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και του τρίτου συνεργού, υπηκόου από το Πακιστάν, συνεχίζονται.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 27χρονος είναι σεσημασμένος ληστής του δρόμου, ιδιαίτερα άγριος και σκληρός και το τελευταίο διάστημα είχε φτιάξει με τους άλλους δύο αλλοδαπούς ομάδα που χτυπούσαν περαστικούς στο κέντρο της Αθήνας για να αρπάξουν λίγα ευρώ ή προσωπικά τους αντικείμενα.

Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών, έχοντας στα χέρια τους τα καρέ, από το κλειστό κύκλωμα καταστήματος της περιοχής που είχε καταγράψει τα πρόσωπα των δραστών, κατάφεραν ύστερα από εντατικές έρευνες και αναζητήσεις στις πιάτσες και τα γκέτο των αλλοδαπών του κέντρου της Αθήνας το πρωί της Πέμπτης να κάνουν έφοδο σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο της οδού Μενάνδρου και να προσαγάγουν δεκάδες άτομα, ανάμεσα στους οποίους και τους δύο Αφγανούς μαχαιροβγάλτες της Ομόνοιας, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του τρίτου αλλοδαπού ληστή του δρόμου συνεχίζονται.
ΠΗΓΗ
Αυτά γίνονται τα τελευταία 2 χρόνια στην Ελλάδα με την συνέναιση της κυβερνησης...!!! Αν πάρουμε την κατάσταση επιτέλους στα χέρια μας, θα φταίμε εμείς?? Θα μας πουν φασίστες(και όχι εθνικιστές) επείδή δεν θέλουμε να βλέπουμε μπροστά στα ματια μας να βιάζουν την πατρίδα μας...!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου