Αποτέλεσμα αναζήτησης

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

ΝΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (?)




~TRUTH~: Μάλλον δεν έφτανε το πρώτο πακέτο στήριξης του 2009-2010 για να πωληθεί όλη η Ελλάδα, και πλέον συζητιέται το επιπρόσθετο πακέτο για την ολοκληρωτική "εκποίηση" της Ελλάδας!!!
Εκείνα τα 110 δισ. ευρώ που εδώ και 2 χρόνια μας άφησαν κληρονομιά τα συνεχόμενα μνημόνια που υποτίθεται θα μας έβγαζαν απο τον δρόμο της χρεοκοπίας, μάλλον δεν έφταναν. Και δεν εννοώ δεν έφταναν για να γλιτώσουν την Ελλάδα. Αντίθετα μάλιστα, δεν έφτασαν για να πουληθεί όλη η Ελλάδα, δείτε το σαν μια κακή πρώτη εκτίμηση απο τους πιστωτές μας! Έτσι λοιπόν στο τραπέζι των λύσεων για την Ελλάδα εκτός απο την εξοδο από την Ευρωζώνη ρίχνεται και η νεα οικονομική στήριξη στην Ελλάδα...!!! Συγκεκριμένα προτείνεται το πακέτο 50 - 60 δις ευρώ στην επόμενη διετία, αντι  για επιστροφή στην δραχμή...!!! Βέβαια ακόμα είναι στις προβλέψεις και δεν έχει επισημοποιηθεί τίποτα ! Καθώς μια μερίδα πιστωτών στηρίζει την έξοδο μας απο το Ευρώ, και η άλλη μερίδα υποστηρίζει ότι κάτι τέτοιο θα δουλευε σαν ντομινο πτωχεύσεων για την ΕΕ!!!
Ωστόσο οι πιθανότητες νέου πακέτου είναι ήδη πολλές, και μάλιστα συζητιούνται και οι όροι που αυτή την φορά είναι πιο ξεκάθαροι στο τι ζητάνε..!!! Με λιγα λόγια ζητανε εγγυήσεις απο την κρατική περιουσία σε περιπτωση που μας ξαναδανείσουν, και ακόμα πιο σύντομα ζητάνε πωλητήρια της Ελλάδας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου