Αποτέλεσμα αναζήτησης

Τρίτη, 17 Μαΐου 2011

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ 44ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ~TRUTH~: Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένα βίντεο που δείχνει καρε - καρέ την δολοφονία του ατυχου πατέρα απο τους απανθρωπους δράστες...Πιθανόν απο κάμερες ασφαλειας, το σκηνικό καταγράφτηκε και είναι πολύ σκληρό και κτηνώδες που λυγισαν ακόμα και οι αστυνομοι της ΓΑΔΑ......:Δεν πίστευαν στα μάτια τους. Ακόμα και έμπειρος σε θέματα ανθρωποκτονιών αστυνομικός που έχουν δει δεκάδες περιπτώσεις τα μάτια του, λύγισε…
“Τον έσφαξαν σαν να ήταν ***** (αφαιρούμε την περιγραφή για τη μνήμη του παλικαριού). Ήταν ήδη πεσμένος όταν τον αποτελείωσαν. Ήθελαν να τον σκοτώσουν”
Αυτά τα λόγια αρκούν για να αντιληφθούμε τι ακριβώς έγινε εκείνο το ξημέρωμα.
Να σημειωθεί ότι γίνεται τιτάνια προσπαθεια από τους άνδρες της ασφάλειας να μην διαρρεύσει τοβίντεο στην δημοσιότητα γιατί θα προκαλέσει ακραίες αντιδράσεις.
“Ναι, πάλεψε. Εάν το δει ο κόσμος θα έχουμε εξέγερση”.
Εδώ είναι και το δύσκολο του εγχειρήματος διότι δεν είναι μόνο μία κάμερα που έχει καταγράψει το συμβάν. Παρότι η αστυνομία έχει όλο το υλικό στα χέρια της, γίνονται συστάσεις  ώστε να αφαιρεθεί το υλικό από τους σκληρούς δίσκους διαφόρων επιχειρήσεων που πιθανόν να υπάρχει.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου