Αποτέλεσμα αναζήτησης

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

ΠΡΙΝ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΗΚΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ

~TRUTH~: Το προσφατο δράμα του ατυχου Μανώλη Καντάρη τα ξημερώματα της Τρίτης έχει συγκλονίσει την Ελλάδα..!!! Μια ιστορία ενος πατέρα με τον γιο του που τελειωσε αδικα, χωρίς να γνωρίσει ποτέ ο ένας τον άλλο... Ακόμα ένα βαρος στο σακκι του υπουργείου προστασίας πολίτη, και μετά σου λέει ότι οι πιλότοι της πολεμικής μας αεροπορίας είναι αντιπαραγωγικοί..!!


Τα ξημερώματα της Τρίτης 10/05/2011 η οικογένεια του Μανώλη Καντάρη είχε προορισμό να φέρει στον κόσμο μια καινούργια ζωή... Ο Ευτυχής πατέρας κατεβηκε στον δρόμο να φέρει το αμάξι για να μεταφέρει την ετοιμογεννη γυναικα του στο μαιευτήριο... Μια βιντεοκάμερα που κρατούσε ο ίδιος προσέλκυσε τρία άτομα, τα οποία την διεκδίκησαν... Προφανώς ο ατυχος πατέρας να έδειξε κάποια αντισταση και τότε οι δράστες απαντησαν με τρια χτυπήματα απο μαχαίρι..!!! Πήραν την "πολύτιμη" λεία τους (την κάμερα) και αφησαν τον 44χρονο να ξεψυχήσει...
Σοκ υπέστησαν οι ετοιμογεννη συζυγος και η μητέρας της όταν τον αναζήτησαν και τον είδαν αιμοφυρτο !!!

Ο ατυχος ανδρας δεν θα δει ποτέ το παιδι που με λαχτάρα περιμενε...και το αγγελούδι που ήρθε στον κόσμο δεν θα γνωρίσει ποτέ τον πατέρα του..!!!
Η χαρούμενη μερα της γεννας στιγματίστηκε με τον χαμό του πατέρα !!!

Πιστεύεται ότι οι δράστες ήταν αλλοδαποι, φαινομενο που τελευταία έχει παρατραβήξει στην Αθηνα, καθώς πολλοί κατοικοι φοβούνται να βγουν απο τα σπίτια τους.!!!
Αν οντως ηταν αλλοδαποι, επιτέλους καποια στιγμή πρέπει να ξεσηκωθούμε, και εφόσον η κυβερνηση δεν κάνει κάτι να πάρουμε εμεις την κατάσταση στα χέρια μας...το κακό έχει παραγινει. Δεν ειναι δυνατο στον ιδιο μας τον τόπο να νιωθουμε ξενοι και να φοβόμαστε να βγουμε απο το σπίτι..
Δεν είμαι ρατσιστης με τους αλλοδαπούς... Ειμαι ρατσιστής με όποιον δεν σέβεται..και απο την στιγμή που έχουν έρθει καποιοι στην Ελλάδα και τρώνε και δουλεύουν , θα επρεπε να σεβονται καιποια πράγματα και να φερονται ανάλογα..!!! Μεγάλο μέρος που είναι λαθραίοι , εκμεταλλεύονται την κατάσταση και βιαιοπραγουν - λεηλατούν τη χώρα....και η κυβερνηση το ενθαρρύνει αυτό και νομικά, και με την απραξία της... 
Ας μην το ενθαρρυνουμε και εμείς συννέλληνες...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου