Αποτέλεσμα αναζήτησης

Τρίτη, 24 Μαΐου 2011

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ "ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ" ΤΟΝ ΑΤΥΧΟ 44ΧΡΟΝΟΟ δολοφόνος του Μανώλη κυκλοφορούσε επι 3 χρόνια παράνομα στο κέντρο της Αθήνας. Είχε συλληφθεί πριν από τα Χριστούγεννα με ναρκωτικά αλλά αποφυλακίστηκε λίγο πριν το Πάσχα με ευνοϊκούς όρους.Σύμφωνα με νόμο του κράτους.Τον ίδιο νόμο που βάζει φυλακή (χωρίς κανέναν ευνοϊκό όρο) όποιον ΈΛΛΗΝΑ χρωστάει ψίχουλα στο διαλυμένο δημόσιο (από τις λαμογιές των ίδιων πολιτικών που τον ψήφισαν) αλλά ο ίδιος νόμος για να κάνει ΔΉΘΕΝ αποσυμφόρηση των φυλακών,γεμίζει την κοινωνία με ανθρώπους που μας έφεραν οι ίδιοι οι πολιτικοί με την αδιαφορία και τον ψευτοανθρωπισμό τους...δηλ..πρεζέμπορους,δολοφόνους και βιαστές ανηλίκων που έχουν πάρει τώρα και μεταπτυχιακό στην ψειρού...Ο ένας από τους δολοφόνους του 44χρονου οικογενειάρχη Μανώλη Καντάρη κυκλοφορούσε σαν σκιά με ένα μεγάλο μαχαίρι στο ζωνάρι του και τρομοκρατούσε περαστικούς στα στενά της Ομόνοιας.

Η αποκάλυψη αυτή ξεπερνάει την λογική. Λαθρομετανάστης, συλλαμβάνεται με ναρκωτικά, φυλακίζεται, κάνει χρήση ευνοϊκών διατάξεων του νόμου - παρότι λαθραίος - και αφήνεται ελεύθερος αντι να απελαθεί από την χώρα!

'Οπως λένε οι αστυνομικοί, όταν αποφυλακίστηκε, έφτιαξε μια ομάδα και λήστευαν και τρομοκρατούσαν περαστικούς στην Ομόνοια.
Σύχναζε όπως γράφει η εφημερίδα σε ένα βρόμικο γκέτο του κέντρου και από εκεί είχε συλληφθεί με 16 γραμμάρια χασίς.
Αυτό που είχε καταλάβει πολύ καλά ήταν πως μπορούσε να κάνει ότι θέλει αφού το ελληνικό κράτος στην περίπτωσή του δεν είχε δείξει καμμία σοβαρότητα...

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου