Αποτέλεσμα αναζήτησης

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

illuminati card game...Το σενάριο τους..!!! (Μέρος 4ο)



~TRUTH~: Το τέταρτο μέρος της ανάλυσης του γνωστού πλέον επιτραπέζιου είναι έτοιμο.. ¨οσοι δεν έχετε διαβάσει το 1ο το 2ο και το 3ο μέρος, διαβάστε το πριν αρχίσετε με το τέταρτο μέρος... Πρόκειται όπως έχουμε πει για ένα παιχνίδι με κάρτες. Εμφανίστηκε στα μέσα του 80' και οι κάρτες του μιλούν για ενέργειες που μπορεί να πράξει κάποιος που ελέγχει τον κόσμο.. Το φανταστικό - παράξενο είναι ότι πολλές κάρτες αναφέρουν γεγονότα που συγκλόνισαν τον κόσμο κάποια χρόνια μετά στην πραγματικότητα. Όλες πάντως οι κάρτες λίγο πολύ μας θυμίζουν το τί συμβαίνει σήμερα στον κόσμο, τις διαπλοκές, τα ελεγχόμενα μέσα μαζικής ενημερωσης, τους στημένους πολέμους, το κέρδος, και όλα αυτά που κάνουν κάποιοι για το συμφέρον τους και για να πετύχουν τα σκοτεινά σχεδια τους..!!! Απολαύστε το..:





Πρόκειται ίσως για μια κάρτα που πρεσβέυει έναν απο τους μεγάλους τους στόχους, την Πανθρησκεία!!!
Έχουν όπως ξέρουμε την τεχνολογία "Blue Beam Project" και "HAARP" που μπορούν να προβάλλουν ολογράμματα σε οποιοδηποτε σχήμα...και να επηρεάσουν τον νου μας σαν κάποιος να μας μιλάει.... Τα περισσοτερα Θρησκεύματα στις γραφές τους μιλάνε για κάποιον Μεσσια που περιμένουν να τους λυτρώσει... Όταν ο κόσμος φτάσει σε μια απελπιστική κατάσταση, απο οικονομικές και κοινωνικές κρίσεις, ίσως εμφανιστεί στον ουρανό κάποιο"μεσσίας" που θα τους προτρέπει να τον ακολουθήσουν προς την Ειρήνη και την Ευμάρεια..!!!


 
Ακομα ένας κλάδος που ελέγχουν είναι η διατροφολογία...
Μας έχουν πνιξει στα διαιτιτικά προγράμματα, παρουσιάζοντας αποτελέσματα όπως ονειρεμένο σώμα, κοιλιακούς, και όλα όσα ονεορεύονται πολλοί για το σώμα τους..!
Οι ελλείψεις ή οι προσθήκες που περιέχουν μέσα αυτα τα φαγητά, μπορούν να προκαλέσουν μακροχρόνιες ασθένειες, στειρώσεις, καρδιοεγκεφαλικά επεισόδια, και άλλα σοβαρά προβλήματα υγείας... Απώτερος στόχος οι φαρμακοβιομηχανίες, οι οποίες πωλουν δισεκατομμυρια φαρμακα ανα τον κόσμο απο τέτοια προβλήματα..!
 
 
 
 
 Ένα απο τα συνηθισμένα παιχνιδάκια της Νεας Τάξης, είναι ο έλεγχος της ενέργειας στον πλανήτη... Δημιουργούν διάφορες καταστροφές σε χώρες που παράγουν κάποια ενέργεια, πετρέλαιο, πυρηνες κ.α, όπως στον κόλπο του μεξικού, όπως το τσουνάμι στην "πυρηνική" Ιαπωνία, ώστε να πλάθουν τις τιμές πώλησεων ανάλογα με το συμφέρον τους...
 
Η Πυραμιδα στο κέντρο της κάρτας μαρτυρά ποιοι κρύβονται πίσω απο όλο αυτό το παιχνίδι...!









Ο φεμινισμός ξεκίνησε για να μπουν στα κόλπα τα γυναικεία πλήθη. Και όταν λέω στα κόλπα εννοώ το εξής... Με την έξαρση του φεμινισμού, δινεται το δικαίωμα στις γυναίκες να μην μένουν αμέτοχες στην ζωή, αλλά να έχουν ισα δικαιώματα με τους ανδρες, να εργάζονται, να πληρώνουν. Και αφού συμμετέχουν στην κοινωνία, αυτομάτως να χεραγωγούνται και αυτές... Στο κέντρο βλέπουμε πάλι την γνωστή σε όλους μας πυραμίδα τους, πράγμα που δείχνει ποιοι ξεκινησαν τον φαμινισμό....!
 
 
 
 
 
 
 
 

Τα σκάνδαλα αφορούν κυρίως μεγάλες προσωπικότητες, όπως υπουργούς, πολιτικούς, ακόμα και μεγαλοστελέχη διεθνών οργανισμών... Συνηθως γίνονται στημένα ώστε να καταστραφεί η εικόνα κάποιου.. Καποιος που εναντιώνεται στα σχεδιά τους, ή ακομα και κάποιος που πλέον δεν τους χρειάζεται για τα σχέδια τους, είναι τα συνήθη θύματα δυσφήμισης...! Προσφατο Παράδειγμα ο Διευθυντης του ΔΝΤ ο Στρος Καν..!!! Ειναι το πρώτο στάδι απειλής για κάποιον που εναντιωνεται στο "συστημα". Αν δεν υπακούσει, απλά αφανιζεται...!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Εδώ η καρτα μας δείχνει την "κοροιδία" που μπορούμε να υποστούμε για σημαντικά θέματα μέσω της τεχνολογίας...
Όποτε θέλει η ΝΑΣΑ αφήνει να διαρρευσουν φωτογραφίες, ή ντοκουμέντα, με σκοπό να παραπληνήσει τα πλήθη, όποτε θέλει κρατάει κατι μυστικό για χρόνια, και όποτε θέλει σκηνοθετεί γεγονότα, ώστε να τα παρουσιάσει όπως συμφέρει τους χειραγωγούς...!!! Π.χ λέγεται ότι στην σελήνη ο Louis Armstrong είχε βρεί κτίριακή κατασκευή...οι φωτογραφίες που διέρρευσαν σαφώς είχαν τροποποιηθεί για να αποκρύψουν την αλήθεια..!




Αυτό ήταν το τέταρτο μέρος...!!! H Συνέχεια έρχεται, και να θυμάστε ότι η ζωή είναι ένα παιχνίδι...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου