Αποτέλεσμα αναζήτησης

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ


~TRUTH~: Όπως ήταν αναμενόμενο εχθές, μια μέρα με γενική απεργία απο τα συνδικάτα, γεμάτη επεισόδια.. Πλέον είναι κάτι συνηθισμένο, και οι σχέσεις κράτους με το παρακράτος, μονιμά διαλύουν κάθε ειρηνική πορεία διαμαρτυρίας..Εχθές όμως η μέρα ηταν σημαντική,...


Ελληνες διαδηλωτές είχαν κανονίσει εδώ και μέρες, να μαζευτούν στις 15 Ιουνίου και να περικυκλώσουν την Βουλή, ωστε να μην μπουν πολιτικοί και ψηφίσουν το Νέο μνημόνιο....!!!
Κι όμως την ιδια μέρα κανονίστηκε και γενική απεργία απο τα συνδικάτα ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ... Και όπως κάθε φορά στις πορείες αυτών των συνδικάτων υπάρχουν επεισόδια...Επειδή πάντα εμφανιζονται απο το πουθενά, κουκουλοφόροι και προκαλουν τους αστυνομους, να εισβάλλουν και να διαλυσουν τους διαδηλωτές...!!!
Εχθές λοιπόν ενώ οι ανεξαρτητοι Ελληνες διαδηλωτές είχαν κλείσει την Βουλή, κουκουλοφόροι σκορπίστηκαν και στις πορείες του ΠΑΜΕ και στους ανεξαρτητους Ελληνες πολίτες που κυκλωναν την βουλοί και άρχισαν τον πετροπολεμο και τις ζημιές.. Τότε αυτομάτως δυναμεις των ΜΑΤ διέλυσαν τουσ διαδηλωτέσ και κατεστρεψαν το τειχοσ των αγανακτισμενων!!!! Ακομα μια φορα το ίδιο παιχνιδι!!! Όπου τα ΜΑΤ δεν μπορουν να εισβαλλουν γινεται μια απεργια απο τα συνδικατα, και οι κουκουλοφοροι εκτελουν οδηγιες και δινουν την ευκαιριας στα οργανα της τάξης να καθαρίσουν!!!  

1 σχόλιο:

  1. δεν υπάρχει καμία πρόθεση να διαλυθούν οι αγανακτησμένοι που αποτελούν την διαφήμιση της δημοκρατίας. Όμως εμπρός στις απειλές όσων προκαλούν επεισόδια, τα μέτρα προφύλαξης και αντίδρασης είναι ή πρέπει να είναι, ισχυρά :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή