Αποτέλεσμα αναζήτησης

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

illuminati card game...Το σεναριό τους..!!! (Μέρος 2ο)


~TRUTH~:Μια δεύτερη σειρά αναλύσεων των "δημοφιλών" πλέον καρτών που θα φουντώσει ακόμα περισσότερο την θεωρία συνωμοσίας ότι κάποιοι έχουν προαποφασίσει για τον κόσμο...
Στο πρώτο μέρος είχα αναλύσει τις πιο βασικές κάρτες τους, αυτές δηλαδή που "βαριά" χτύπησαν τον κόσμο, όπως τρομοκρατικές και βιοτρομοκρατικές επιθέσεις, επιθέσεις και αλλαγή γνώσεολογικών κειμένων καθώς επίσης και κάποιες απο τις "προφητικές τους κάρτες...
Για να συνεχίσετε να διαβάσετε το 2ο μέρος πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να διαβάσετε και το 1ο μέρος για να κατανοήσετε πλήρως την σημασία αυτού του "προφητικού - επιδεικτικού" παιχνιδιού....Σας θυμίζω ότι απλά αναλύω τις καρτες με βάση τα όσα συμβαίνουν όλα αυτά τα χρόνια στον κόσμο, απο εκεί και πέρα τα συμπεράσματα τα αφήνω στην κρίση σας. Απλές συπμτώσεις ή όντως η ζωή είναι ένα παιχνίδι...(?) 

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με μία κάρτα που μας μπέρδεψε στο παρελθόν και πρόσφατα άλλαξε κάπως η ανάλυσή της λόγω ενός καταστροφικού σεισμού στην Ιαπωνία!!!..
 Πρόκειται για την παρακάτω κάρτα με το περιβόητο ρολόι..
Όλοι είχαμε την εντύπωση ότι αναφέρετε στο διάσημο ρολόι του BIG BEN..

Όπως παρατηρήτε και εσείς το Ρολόι του Big Ben(δεξιά) ουδεμία σχέση έχει με το ρολόι που απεικονίζεται στην κάρτα

Αντιθέτως υπάρχουν άλλα ρολόγια ανα τον κόσμο που έχουν περισσότερα κοινά με το ρολόι της κάρτας του παιχνιδιού..
Σύμφωνα με το " kalyterotera.blogspot.com " ένα ρολόι που μοιάζει πάρα πολύ με το ρολόι της κάρτας είναι ένα που ονομάζεται WAKO...
Ιδού το wako αριστερά...Είναι πανομοιότυπο .Το συγκεκριμένο ρολόι βρίσκεται στην περιοχή GINZA του Τόκυο.!!!
Το ρολόι της κάρτας δειχνει 2.55 περίπου
όταν έγινε ο σεισμός τα ρολόγια της Ιαπωνίας έδειχναν περίπου 2.55...Απλή συμπτωσή??..Δείτε παρακάτω...

΄Το κείμενο της κάρτας στην πρώτη σειρά λέει για συνδυασμο 2 φυσικών καταστροφών στο ίδιο μέρος..!
Το καταστροφικό γεγονός στην Ιαπωνία αποτελείτε απο δύο μέρη : Σεισμός και πυρινική καταστροφή...όπως βλέπεται στην καρτα συντρίμια πεφτουν μαζί με το ρολόι σαν να έγινε σεισμός, και πίσω φαινονται σύννεφα που προφανώς είναι τοξικα σύννεφα απο ενδεχόμενη εκρηξη στους πυρηνικούς αντιδραστήρες...!!
Το ρολόι της καρτας δειχνει τους δειχτες στο 11 και στο 3.. αν θέλετε δειτε το σαν 3/11 δηλαδή τον Μαρτη του 2011 !!!!

Πιστεύω η τρέχουσα ανάλυση είναι πολύ καλύτερη από την προηγούμενη εφόσον συμπίπτουν πολλές συμπτώσεις..! Πάμε παρακάτω....
 Κάποιες από τις υπόλοιπες κάρτες:





Μια κάρτα που αναφέρει μια καταστροφή σε παραθαλλάσιο μέρος ή καλύτερα κοντά σε ακτές...Πρόκειται για καταστροφή από διαρροή πετρελαίου, κάτι που έχει γίνει πολλές φορές σε διάφορα μέρη ανά τον κόσμο...Προφανώς αναφέρεται στην προσφατη καταστροφή στον κόλπο του μεξικού, όπου η διαρροή προκλήθηκε από σπάσιμο σωλήνα της εταιρίας ΒΡ!!! Καταστροφή που είχε συνέπειες σαφώς στην τιμή πετρελαίου απο κάτι που έβγαλαν τεράστια κέρδη πολλές αλλες πετρελαϊκές...και επισης απώλειες στην πανίδα της περιοχής.!!!







Εδώ βλέπουμε μια κάρτα που αφορά τους οικονομικούς εκτελεστές...! Είναι οι άνθρωποι που τους αναθέτουν να τελειώνουν τις υποθέσεις αποπληρωμης στα κράτη, και κάθε θέμα που εμπλέκονται οικονομικά , κέρδη, τραπεζίτες..!!
Όταν μια χώρα δανειζεται από τα διάφορα διεθνή ιδρύματα πιστωσης(ΔΝΤ, ΕΚΤκ.α) πάντα με έμμεσο τρόπο προκαλείται η αδυναμία αποπληρωμής του δανείου..η δουλειά των οικονομικών εκτελεστών είναι να "προτείνουν" την πώληση δημόσιων υπηρεσιών κάθε κράτους στα ξένα τραπεζικά ιδρύματα. Φυσικά διευκρινίζουν τις συνέπειες της αρνησης, που ίσως είναι ένα ΤΥΧΑΙΟ ατύχημα με αεροπλάνο ή αυτοκίνητο..!








 Προφανώς και είναι μια κάρτα που μπορεί να λύσει απορίες περι ποιοι κρύβονται πίσω από τα διάφορα γεγονότα που χτυπούν κατα καιρούς τον κόσμο της οικονομίας στον πλανήτη..!! Όπως βλέπετε (τα βελάκια είναι βοήθεια) έχουμε τις διάφορες οικονομίες του πλανήτη(δολλάριο, ευρώ, Γιεν, Αγγλική λύρα) να τρώνε η μία την άλλη...!!! Το μεγαλύτερο "στόμα" ανοίκει στους illuminati καθώς σκοπίμως το μάτι το "ψαριού" σχηματίζει την Πυραμίδα με το μάτι..(σύμβολο illuminati)... Έτσι για να μας δείξουν ότι αυτοί είναι υπέυθυνοι για όλα....!







Ακόμα μια κάρτα που αφορά την οικονομία..Στην κάρτα αυτή βλέπουμε μια μορφή κακού, η οποία δανείζει σε διάφορα κράτη...Στην περιγραφή λέει να μην ξοδευτείς σε ένα κράτος..Το παιχνίδι των τραπεζιτών της Ελιτ, είναι να δανείζουν σε όσο περισσοτερα κράτη μπορούν...Κάθε κράτος που θα υποχρεωθεί σε ένα παγκόσμιο ιδρυμα δανεισμού(ΔΝΤ, ΕΚΤ) είναι αποδεδειγμένο ότι θα οδηγηθεί σε αδυναμία αποπληρωμής, και έτσι θα αναγκαστεί να "πουληθεί" .. Όσα λοιπόν περισσότερα κράτη δανειστούν, τόσο περισσοτερα θα ελέγχει το τάγμα των ελιτ..! Είναι μια κάρτα που έχει επαληθευτεί πολλές φορές μέχρι σήμερα..Και στην περιπτωση της Ελλάδας..!


 
Μια πολλή ενδιαφέρουσα και ισχυρή κάρτα.. Απεικονίζει διάφορα πιόνια της καθημερινότητας, πάνω σε μια σκακιέρα. Συγκεκριμένα βλέπουμε μια φιγούρα αστυνομικού, μιά δικηγόρου και μία κάποιου αντιεξουσιαστή - αναρχικού...!!! Προφανώς ο ρόλος της κάρτας είναι να μας δείξει ότι για ότι γίνεται σε μιά πολιτεία, κάποιος είναι υπέυθυνος..Οι εξεγέρσεις, οι διαδηλώσεις, και τα όργανα της τάξεως είναι υποκεινούμενα... Θυμηθειτε ότι στην Ελλάδα ουκ ολίγες φορές μέσα σε μιά ειρηνική διαδήλωση, πάντα απο το πουθενά, εμφανίζονται  αναρχικοί - κουκουλοφόροι και χαλάνε τις πορείες με τα επεισόδιά τους...!!!







Ακόμα μια ενδιαφέρουσα κάρτα που μας δείχνει ένα σύστημα δημιουργείας σεισμών... Μάλλον πρόκειται για το γνωστό αλλά συγχρόνως μυστικό !!! project που ακούει στο όνομα HAARP . Με αυτό το σύστημα μπορούν να ελέγξουν τις φυσικές καταστροφές όπως τυφώνας, καταιγίδες, ακόμα και τους σεισμούς....Το παλμογράφημα δείχνει τα μικρυκύμματα που εκπέμπονται κάθε φορά χρησης του στην Ιονόσφαιρα... Απο ένα τέτοιο γράφημα μπορούμε να βγάλουμε το συμπέρασμα ότι ο σεισμός στην Ιαπωνία προκλήθηκε και δεν έγινε τυχαία...Θυμίζω ότι εκείνη την μέρα τα παλμογραφήματα του ανιχνευτή χρησης του HAARP βαρέσαν κόκκινο, ενώ τις προηγούμενες ήταν σχεδόν "νεκρά"!!!





Μια καρτα στην ίδια κατηγορία που δείχνει τον παγκόσμιο οργανισμό καιρού... Μοιάζει με έναν επιστήμονα να προβλέπει ή να αναλύει έναν τυφώνα.. Ο τυφώνας αυτός μόνο τυχαία δεν προκλήθηκε... Βλέπουμε πάνω απο τον τυφώνα ένα αεροπλάνο να "ψεκάζει"... Τα περιβόητα Chemtrails(χημικές ουρές) εκτός από τις επιπτώσεις τους στην υγεία έχουν επιρροές και στην αλλαγή του καιρού..Καθώς ιονίζουν την ατμόσφαιρα, και "στρωνουν" τον δρόμο στο HAARP να δράσει...!!! Στο βάθος της κάρτας βλέπουμε καιρέες στο σχήμα πυραμίδας, για να καταλάβουμε ποιοι κρύβονται πίσω από τα chemtrails...!!!










Τα τάγματα - Σοφοί της Σιών...Οι λεγόμενοι Ραββίνοι ακολουθούν πιστά τον Σιωνισμό, και έχουν μεγάλοι δύναμη στην Επιρροή...!!! Είναι υπαίτιοι πολλές φορές για την δημιουργία συνωμοσιών, εναντίον της ανθρωπότητα...
Δεν είναι όμως στην κορυφή της πυραμίδας...Στην κάρτα βλέπουμε το σύμβολο της Θρησκείας τους, το άστρο του Δαυίδ, αλλά μέσα του υπάρχει η Πυραμίδα των illuminati, για ευνόητους λόγους!!







Μια κάρτα που αφορά την καταστολή του νου!! Πρόκειται για το καθιερωμένο πρωινό Σαββάτου, που η τηλεόραση βομβαρδίζει με καρτουνς.. Έτσι γεμίζουν τον εγκεφαλο με παιδικές φιγούρες, με σκοπό ασχοληθεί περισσότερο με αυτά και όχι με κάποιο κοινωνικό πρόβλημα..Με λίγα λόγια "ξεμωραίνουν" τον εγκεφαλο..(αυτο αφορά τους λίγο μεγαλύτερους)...
Απο την πλευρά των παιδιών τώρα..Ασκούν επιρροή στις ανάγκες τους, καθώς το παιδικό προγραμμα είναι εμπλουτισμένο με ένα σωρό διαφημίσεις με παιχνίδια...Το επακόλουθο είναι να πλουτίζουν οι παιχνιδομηχανίες...Και εδώ διακρίνουμε σχηματα πυραμίδας πάνω στην Λάμπα της τηλεόρασης..!!!




Όπως είδαμε πολλοί τομείς της καθημερινότητάς μας, είναι τυποποιημένοι πάνω σε αυτές τις κάρτες...Κάρτες που φτιάχτηκαν την δεκαετία 70'-80'... Ήξεραν κάτι παραπάνω? Θέλαν να μας προειδοποιήσουν ή να κάνουν επίδειξη δύναμης? Απλές συπμτώσεις? Μελετώντας την ιστορία της ανθρωπότητας στην συγχρονη ειδικά εποχή ο καθένας μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα σε σχέση με τις κάρτες και τι συμβολίζουν...!!!

Ακόμα περισσότερες κάρτες στο 3 Μέρος...Έρχεται!!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου