Αποτέλεσμα αναζήτησης

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

ΤΟ ΝΕΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΗΣ DER SPIEGEL ΚΑΤΙ ΚΡΥΒΕΙ (?)

~TRUTH~: Η Γερμανική εφημερίδα, που κατα καιρούς προκαλεί ή αφήνει υπονοούμενα με τα δημοσιεύματα της ή με τα εξώφυλλα, ξαναεμφανιζεται προκλητική, με νέο εξώφυλλο..!
Αυτή την φορά, το νεο εξώφυλλο, δείχνει την εικονική κηδεία του Ευρώ, και πάνω απο το φέρετρο την ελληνική σημαία να το σκεπάζει..
Τι μπορεί να δηλώνει ή να κρύβει αυτό το εξώφυλλο....:
Ό τίτλος λέει "Ξαφνικά και αναμενόμενα...πράγμα που δείχνει ότι κάτι που το περιμέναν τα μεγάλα κεφάλια της Ευρωπης να γίνει και έγινε απροειδοποίητα, ή μάλλον θα γίνει απροειδοποίητα...!!! Με λίγα λογια το εξώφυλλο θέλει να πεί ότι ένα κοινό νομισμα έφτασε στο τέλος του, και όλα ξεκινησαν απο την Ελλάδα, το Ευρώ "πολέμησε" στην Ελλάδα, με τιμή και τόλμη, αλλά δεν τα κατάφερε, γιαυτό και του απονείμαν την ελληνική σημαία..!!! Αποτελεί και κάποιο είδος ειρωνίας και υποτίμησης για την Ελλάδα, αφου δηλώνουν ξεκαθαρα ότι η Ελλάδα πήρε στον λαιμό της όλη την Ευρώπη...
Απο την άλλη , για εμάς, την μερίδα των Bloggers που βλέπουμε συνωμοσίες και σκοτεινά σχέδια, αυτό το εξώφυλλο θα μπορούσε να αποτελεί και μια προειδοποίηση, για ένα νέο παγκόσμιο νόμισμα..!! Μια παγκόσμια οικονομία στα πρωθυρα μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης...!!! Το σχέδιο που θα ξεκινήσει όταν οι δυνατές οικονομίες του κόσμου, υποβαθμιστούν και πάρουν κατηφορικές τιμές, θα εκπληρωθεί με την δημιουργία ενός κοινού νομίσματος, ώστε (και καλά) να μην υπάρχουν προβλήματα με τις ισοτιμίες και την ανταγωνιστηκότητα των νομισμάτων..!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου