Αποτέλεσμα αναζήτησης

Σάββατο, 4 Ιουνίου 2011

ΑΝΑΡΧΙΑ - ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ~TRUTH~: Επειδή τελευταία βλέπουμε γεγονότα παγκοσμίως που δεν έχουν ξαναγίνει, και επειδή όλα εις βάθος κρύβουν μια ιδέα, την παγκόσμια διακυβέρνηση, που τοσο πολύ εξυμνούν τα τάγματα των χειραγωγών του πλανήτη, θέλω να εκφράσω την αποψή μου για αυτά τα γεγονότα, χωρις να θέλω να επηρεάσω την αποψη κανενός...Μονο να δείξω μια άλλη οπτική γωνία...:


 

Θα ξεκινήσω με δύο κάρτες απο το γνωστό πλέον παιχνίδι illuminati card game, το οποίο πολλές φορές μας έχει επιβεβαιώση την ταυτισή του με τα γεγονότα που συνεβησαν στον πλανήτη, γεγονοτα που εξυπηρετούν τα συμφέροντα της "ελιτ"..!
Έχουμε λοιπόν :Στην κάρτα αυτή βλέπουμε ειρηνιστές, οί ανθρώπους που διαδηλώνουν ειρηνικά ή με στόχο την ειρήνη να χτυπούν έναν αστυνόμο..
Το κειμενάκι απο κάτω σε μετάφραση λέει: Διαλύουμε τα κινηματα βίας και εξέγερσης, και ελέγχουμε κινήματα που επιζητούν την ειρήνη...
Αν σκεφτείτε ότι το κινημα των αγανακτισμένων ξεκίνησε απο το ισχυρό όπλο χειραγώγησης μαζικών συνειδήσεων το FACEBOOK και αφορά όλα τα κράτη σε όλο τον κόσμο, αν σκεφτείτε ότι είναι ένα ειρηνικό κινημα που επιζητά ειρήνη και ελευθερία σε όλο τον κόσμο, ένα και μονο συμπέρασμα βγαίνει.. όλο αυτό παραχωρει έδαφος για να προωθηθει η παγκοσμια διακυβερνηση!
Επίσης πρέπει να αναφέρω ότι στο 10 πρωτοκολλο απο το βιβλίο "Τα πρωτόκολλα Των Σοφών Της Σιών" λέει περιληπτικά ότι: ο κοσμος θα κουραστεί απο την αδυναμία των πολιτικών συστημάτων σε κάθε χώρα, και θα αγανακτίσει, και θα εξεγερθεί στο όνομα της ειρηνης...τοτε θα ειναι η ευκαιρία να επιβληθεί μια σωτηρία...η Παγκόσμια διακυβέρνηση!!!

Η επόμενη κάρτα: 
Η κάρτα αυτή δίνει ένα όργανο τάξης και ασφαλειας(αστυνομία) και έναν αναρχικό...διαφαίνεται καθαρά ότι βαδιζουν πάνω σε μια σκακιέρα και κάποιος τους κινεί..!
Αν σκεφτούμε ότι η αναρχία πρεσβέυει την ελευθερία, την αγανακτηση απο τα πολιτικά συστηματα και την σαπια Δημοκρατία, την ισοτητα και την καταργηση συνορων και είναι κατά του εθνικισμού και πατριωτισμού, μπορούμε να καταλάβουμε ότι συμβαδίζει με την ιδέα της Παγκοσμιας Διακυβέρνησης.. Η αναρχια φτιάχτηκε για να προωθησει το σχέδιο της Παγκοσμιας Διακυβερνησης, καθώς είναι μια προσωποποίηση της κουρασης και της αγανακτησης των λαών απο τα επιτηδες αδυναμα συστηματα...
Και οι δύο αυτές κάρτες ταυτιζονται με αυτο που συμβαίνει τελευταί και με το αναρχικο - ειρηνιστικό κινημα των αγανακτισμένων...
Το Είπε και ο Παπανδρέου αλλωστε...ότι το κινημα αυτό επιζητά μια πιο δημοκρατικη διακυβερνηση σε παγκοσμιο επιπεδο...!!!
Τι άλλο θελουμε για να καταλαβουμε  ότι θελουν να μας επιβαλλουν την παγκοσμια διακυβερνηση??

1 σχόλιο:

 1. "Η αναρχια φτιάχτηκε για να προωθησει το σχέδιο της Παγκοσμιας Διακυβερνησης"

  Η αναρχια δεν ειναι ουτε κομμα ουτε πολιτευμα. Ειναι ιδεα που δεν προκειτε να εφαρμοστει μετα απο την ανατροπη οποιοδηποτε καθεστωτος χωρις ανωτερη συνειδηση.

  ΔΕΝ την εφτιαξε η ελιτ. Την ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ.

  Οπως χρησιμοποιησε και αλλοιωσε τον ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ για την δημιουργια κρατων στην μετεπειτα των αυτοκρατοριων εποχη, για να εφαρμοσει το καπιταλιστικο οικονομικο συστημα.Και το πετυχε.

  Μη λες οτι θες. Δεν ειναι "TRUTH"...

  ΑπάντησηΔιαγραφή