Αποτέλεσμα αναζήτησης

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

ΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ "BILDERBERG" ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΧΩΡΕΣ...!


~TRUTH~: Η λέσχη Bilderberg είναι μια ομάδα ανθρώπων με τεράστια δύναμη και μεγάλη επιρροή, που συναντιούνται κάθε χρόνο για να κανονίσουν την πορεία του πλανήτη, την τρέχουσα χρονιά...!! Λαμβανονται αποφάσεις για σημαντικά σχέδια, και δινεται "χρησμα" στους εκπροσώπους διαφορων χωρών να πράξουν ανάλογα με τα σχέδια τους...!!! Φέτος και πριν λίγες ημέρες, η συναντησή τους ήταν στην Ελβετία....τι μπορεί να σημαίνει αυτό....!!

Καταρχήν να πουμε ότι η Ελβετία σαν χώρα, στην κοινή γνώμη είναι ο "παράδεισος" οικονομίας και κοινωνίας.. Όλα εκεί είναι με τάξη, και "ηρεμία".... Μια ειρηνική χώρα που έχει εγκυρο οικονομικό σύστημα και όλοι την εμπιστεύονται για επενδυση των κεφαλαίων τους...!!!
Και όμως...εφόσον υπάρχει τέτοια εικόνα σαν κάλυψη...Οι κορυφαίες τράπεζες της Ελβετίας, παιζουν σημαντικό ρόλο στα παρανοϊκά σχέδια της Ελιτ!!!
Απο εκεί πολλές φορές γίνονται χρηματοδοτήσεις για στημένες εξεγέρσεις, δολοφονίες, καταστροφές!!!
Η Ελβετία όμως έχει κατι αντιθετο στα σχέδια της ομάδας Bilderberg...! Η ΕΕ είναι δημιούργημα των Ελιτ για να εννοποιήσουν την ευρώπη ώστε να ασκούν ευκολοτερα τον έλεγχο που θέλουν...!!!
Η Ελβετία όμως δεν ανήκει στην ΕΕ ούτε έχει το Ευρώ σαν νομισμά της....οπότε δεν μπορεί να ελεγχθει στο έπακρο...!!! Είναι επίσης πολύ σημαντική χώρα λόγω του τεράστιου κεφαλαίου που υπάρχει στις τράπεζές της..!!!
Αν γυρίσουμε 2 χρόνια πριν θα δούμε ότι το 2009 η λέσχη Bilderberg συναντήθηκε στην Αθήνα με απόλυτη μυστικότητα...!!! Και μια χρονιά μετά συναντήθηκε στην Ισπανία τον Ιούνιο του 2010!!! Οι δυο χώρες αυτές με την αντιστοιχη σειρά, "ναυάγησαν"... Η οικονομία τους πηρε τον κατήφορο και όλα έγιναν για να αναγκαστούν να δανεισθούν απο τους οικονομικούς οργανισμούς..!!!!
Φετος η συναντηση όπως προείπα έγινε στην Ελβετία...
Μήπως η Ελβετία στον επόμενο χρόνο θα καταρρεύσει και αυτή...Μήπως για να την έλέγχουν και αυτή θα την δούμε να εντάσσεται στην ΕΕ, να αλλάξει νόμισμα και να μπεί στο Ευρώ, ή στην χειρότερη να την δούμε να δανείζεται????
Ποιος ξέρει...όλα όμως εκεί οδηγούνται κρίνονται απο το παρελθόν και τα "τυχαία" συμβαντα στις χώρες συναντησης των Bilderberg...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου