Αποτέλεσμα αναζήτησης

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

illuminati card game...Το σεναριό τους..!!! (Μέρος 3ο)



~TRUTH~: Το τρίτο μέρος της ανάλυσης του γνωστού πλέον επιτραπέζιου είναι έτοιμο.. ¨οσοι δεν έχετε διαβάσει το 1ο και το 2ο μέρος, διαβάστε το πριν αρχίσετε με το τρίτο μέρος... Πρόκειται όπως έχουμε πει για ένα παιχνίδι με κάρτες. Εμφανίστηκε στα μέσα του 80' και οι κάρτες του μιλούν για ενέργειες που μπορεί να πράξει κάποιος που ελέγχει τον κόσμο.. Το φανταστικό - παράξενο είναι ότι πολλές κάρτες αναφέρουν γεγονότα που συγκλόνισαν τον κόσμο κάποια χρόνια μετά στην πραγματικότητα. Όλες πάντως οι κάρτες λίγο πολύ μας θυμίζουν το τί συμβαίνει σήμερα στον κόσμο, τις διαπλοκές, τα ελεγχόμενα μέσα μαζικής ενημερωσης, τους στημένους πολέμους, το κέρδος, και όλα αυτά που κάνουν κάποιοι για το συμφέρον τους και για να πετύχουν τα σκοτεινά σχεδια τους..!!! Απολαύστε το..:






Προκειται για την "διαφήμιση ενός συστήματος ολογραμμάτων και όχι μόνο...Πράγματι υπάρχει τέτοιο συστημα και λέγεται Blue Beam Project . Ειναι διάφορα "κανόνια" τοποθετημένα πάνω στους δορυφόρους γύρω απο την Γη και έχουν την δυνατότητα να προβάλουν ολογράμματα προσώπων και αντικειμένων...Τέτοια ολογράμματα μπορεί να είναι το πρόσωπο κάποιου Μεσσία που κάποιοι λαοί περιμένουν(το οποίο σε συνδυασμό με τα μικροκύμματα που εκπέμπει στον νου το συστημα HAARP να μιλάει και να ξεσηκώνει τους λαούς σε εξέγερση) Επίσης μπορεί να προβάλει ένα UFO και να τρομοκρατήσει τον κόσμο, και κάποιοι να επωφεληθούν και να πλασσάρουν κάποιο καινούργιο Θεό ή το κόλπο της Παγκόσμιας Διακυβερνησης και όλα στο ονομα της Ειρήνης και της προστασίας του πολίτη.


 

Είναι κάτι που έχει αποσιωπηθεί τόσα χρόνια ή έχει συγκαλυφθεί με το πρόσχημα της κάθαρσης του νερού. Πρόκειται για την φθωρίωση του νερού...Ρίχνουν τόνους Φθορίου μέσα στις κεντρικές δεξαμενές, και αυτό απλώνεται σε όλους τους αγωγούς που περνάνε απο τις πόλεις. Όταν αναφέρονται σε αυτό λένε ότι ρίχνουν μικροποσότητες για να καθαριστεί το νερό απο τους βλεβερούς μικροοργανισμούς..Κι όμως αναλύσεις απο επιστήμονες δείχνουν ότι τα επίπεδα φθορίωσης είναι αρκετά υψηλά..Αυτό που δεν έχουν αναφέρει οι εμπνευστές της ιδέας αυτής είναι τα προβλήματα που προκαλεί το φθόριο στην ανθρώπινη υγεία..! Καταστρέφει τα δόντια, προκαλεί χρόνιες ζημιές στον εγκέφαλο και στην καρδιά όπως και στα οστά..Στόχος (?) Μείωση πληθυσμού, και τεράστια έσοδα για τις φαρμακοβιομηχανίες!!!


 

Μια εικόνα χίλιες λέξεις...Μια απλή εξήγηση της κάρτας μπορεί να είναι η συνήθεια των "Μεγάλων" να προκαλούν "τυχαία" ατυχήματα σε ανθρώπους που εναντιώνονται και δεν υπακούν στα σχέδια τους... Είναι ένα φαινομενο που έχει γίνει σε τόσους πολιτικούς, σε τόσους καλλιτέχνες..!!Όπως βλέπεται στον αριθμό πινακίδας το "ταγμα" του κακού κρύβεται επίσης πίσω απο τυχαία ατυχήματα..!!!











 Πίσω λοιπόν απο τις αγαπημένες συνήθειες - καταχρήσεις πολλών κρύβονται και πάλι οι γνωστοί ελιτ..κατι που φαινεται σε πολλές πυραμιδούλες μέσα στις 2 εικόνες... Οι καταχρήσεις αυτές στόχο έχουν να κρατάνε τους ανθρώπους σε κατάσταση "νιρβάνας" όσο πιο πολύ μπορούν ώστε να μην αντιδρούν. και οι δυο αυτές συνηθειες αποφέρουν τεράστια έσοδα σε όσους τα ελέγχουν όλα αυτά...!









Θυμίζει την παραπάνω κάρτα περι τυχαίων ατυχηματων.. Μόνο που αυτή την φορά αλλάζει ο τρόπος.. Θυμίζει τον αδικο χαμό του Τζων Κεννεντυ...Πήγε κόντρα στα σχέδια των Ελιτ και του αφαιρεθηκε το δικαίωμα να ζεί απο ένα διοπτροφόρο όπλο..!!! ¨Ετσι είναι ...Πολύ απλά όποιος στέκεται εμπόδιο ή χαλάει τα σχέδια τους του αφαιρούν την ζωή.!!!


 








Ακόμα μία μέθοδος να πλουτίζουν τις φαρμακοβιομηχανίες και να βλάπτουν την ανθρώπινη υγεία..
Υπόσχονται θαύματα και σε συνδυασμό με τα ΜΜΕ ορδές θυμάτων παραπλανούνται ώστε να μπαίνουν σε έναν δρόμο που δειχνει να οδηγεί σε ονειρεμένα κορμιά... Βλέπεται η εμφάνιση είναι το πάν για ένα μεγάλο μέρος του πλανήτη...Αν πετύχουν μια καλή προπαγάνδα και μια καλή υπόσχεση τότε ο κόσμος τους ακολουθει με μανία. Σε αυτή λοιπόν την παγίδα παρασύρονται όλο και περισσότεροι με απωτερο σκοπό την ομορφιά!!! Εφόσον υπάρχουν τόσοι υπμωτισμένοι και "τυφλοί" οι εταιρίες αυτές έχουν την δυνατότητα να ρίξουν οποιοδήποτε χημικό ή βλαβερό συστατικό μέσα στα φαγητά των διατροφών...!!!
Και στο τρίτο μέρος είδαμε σημαντικές κάρτες τις οποιες βλέπουμε να πραγματοποιούνται στις μέρες μας... Ακόμα περισσότερες κάρτες στο 4ο μέρος της ανάλυσής μας..!!! Αναμείνατε....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου