Αποτέλεσμα αναζήτησης

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ

~TRUTH~: Όταν ξέσπασε το σκάνδαλο με τον Στρος Καν, είχα εκφράσει τις υποψίες μου για στημένη πλεκτάνη εναντίον του, εδώ!
Συγκεκριμένα είχα πει μάλιστα ότι ένας λογος που μπορεί να έγινε θυμα ήταν ότι γνώριζε πολλά και ερχοταν εναντίον του Αμερικανοεβραϊκού Λομπυ!!!
Οι Ρωσικες μυστικές υπηρεσίες ερεύνησαν το θέμα και οι αποκαλύψεις που βγηκαν στην δημοσιότητα λένε όντως για πλεκτάνη...:



Το 1978 ΗΠΑ και ΔΝΤ υπέγραψαν εγγραφο παράδοσης 190 τόνους χρυσού στα ταμεία του ΔΝΤ...!
Λιγο πριν το σκάνδαλο οι ΗΠΑ πάγωσαν την παραδοση και ο Στρος Καν πληροφορήθηκε απο πράκτορες της CIA ότι το χρυσο παραδόθηκε στην Κίνα
Αυτά ήταν στοιχεία που μπορούσαν να κάνουν ζημιά στις ΗΠΑ και στην παγκόσμια οικονομία..
Έτσι οι Γαλλικές αρχές τον προέτρεψαν να φύγει απο την Νεα Υόρκη γιατί μάλλον τον έψαχναν οι υπηρεσίες των ΗΠΑ...
Ένα τηλεφώνημα την λάθος στιγμή απο τον Στρο Καν στο ξενοδοχείο που έμενε, έδωσαν στόχο στις Αμερικανικές αρχές που τον έψαχναν και λιγες ώρες μετά βρέθηκε στα χέρια τους με τις γνωστές κατηγορίες!
Οι αποκαλύψεις δεν σταματούν εκεί καθώς φερνουν στο φώς ότι στο ίδιο ακριβώς παιχνίδι μπλέχτηκε και ο καλός φίλος του Στρος Καν, ο αιγύπτιος τραπεζίτης Μαχμούντ Αμπντέλ Σαλάμ Ομάρ, στον οποίο ο Καν είχε αποκαλύψει τις πληροφορίες που είχε... ο Αιγύπτιος βρέθηκε και ο ίδιος μπλεγμένος σε σκάνδαλο με καμαριέρα πάλι...!!

Δεν ξέρω κατα πόσο αληθευουν οι αποκαλύψεις των Ρωσικών Μυστικών υπηρεσιών , αλλά τα συμβάντα έγιναν όντως έτσι....και στην περιπτωση του Στρος Καν αλλά και σε αυτή του Αιγυπτίου... Όλα τόσο τυχαία δεν μπορεί να είναι..>!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου