Αποτέλεσμα αναζήτησης

Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2012

ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΝΤΑΦΥ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΠΟΛΕΜΟ.

~TRUTH~: Μερικούς μήνες μετά τον θάνατο του πρώην ηγέτη της Λιβύης Καντάφυ, και η Η.Π.Α και η federal reserve έχουν απλώσει τα πλοκάμια τους στην άλλωτε ανεξάρτητη απο τα διεθνή κεφάλαια Λιβύη.
Ωστόσο υπάρχουν πολλοί ανα τον κόσμο που πιστεύουν ότι ο πόλεμος έγινε για να κατεβάσουν απο την εξουσία έναν τύραννο, και να χαρίσουν στον κόσμου της Λιβύης μια ειρηνική και ελεύθερη ζωή. Ελάτε τώρα... σαράντα χρόνια ήταν στην εξουσία και τώρα ξεσηκώθηκε το πλήθος; Αν ισχυε κάτι τέτοιο δεν θα το είχαν κάνει χρόνια πριν; Δείτε ξεκάθαρα - η επανάσταση υποκινήθηκε απο πληρωμένα μέλη της Αλ Κάιντα και ξεσήκωσε με προπαγάνδες ένα μέρος του Λαού της Λιβύης.. Απο εκεί και πέρα την δουλειά την έκανε το ΝΑΤΟ.
Έχω ξαναπεί ότι ο Καντάφυ είχε αποκοπέι σχεδον απο όλες τις διεθνείς αγορές, και παρήγαγε για το κράτος του.. Μέχρι και το πετρελαιο δεν πουλούσε στις ξένες αγορές.. Προσέφερε πολλά στον λαό του όσο και αν σας φαίνεται περίεργο.. Μερικά σημαντικά παραδείγματα απο το πως ήταν η Λιβύη πριν την εισβολή: Επίδομα ανεργίας 700$, μηνιαίο επίδομα σε κάθε μέλος οικογένειας 1000$, επίδομα νεονύμφων 64000$, Μικροί φόροι, δωρεαν ηλεκτρισμός - παιδεία - περίθαλψη, Πετρέλαιο 0.14$ το λίτρο!!!! και πολλά άλλα που εμείς στην Ελλάδα τα ζηλεύουμε μιας και συμβαδίζουμε με τους Ευρωπαίους ηγέτες!!

Εκτός απο τους λογους που έχω αναφέρει στο παρελθον ενας ακόμα λόγος για τον οποίο έγινε ο πόλεμος είναι ο χρύσός. Δείτε το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβαιτε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου