Αποτέλεσμα αναζήτησης

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΡΙΟΥ - ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΛΗΣΗ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ!




Συγχαρητήρια στους συναγωνιστές της Επιτροπής Πατρών που είχαν το απέραντο θάρρος μόνο πέντε άτομα να ανοίξουν το προπύργιο αυτό της εκμετάλλευσης!

Το γεγονός έλαβε χώρα μετά από καταγγελία εγκλωβισμένου συναγωνιστή στα διόδια της γέφυρας. Ο υπάλληλος αρνήθηκε την έκδοση πιστωτικής απόδειξης με αποτέλεσμα την παράνομη κατακράτηση του οδηγού από τους υπαλλήλους της εταιρείας. Τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα Πάτρας όχι μόνο έσπευσαν σε λίγα λεπτά να βοηθήσουν το οδηγό αλλά και να προβούν στο άνοιγμα των διοδίων της γέφυρας Ρίου - Αντίρριου επί δυο ώρες.

Προειδοποιούμε την γέφυρα ότι για κάθε παράνομη άρνηση της για έκδοση πιστωτικών αποδείξεων θα προβαίνουμε και σε καταγγελία προς το ΣΔΟΕ (1517) αλλά και σε δίωρο άνοιγμα των διοδίων της γέφυρας ως μορφή οικονομικής τιμωρίας για την παράνομη συμπεριφορά τους. Ας ζυγίσουν λοιπόν το οικονομικό τους κόστος. Τι προτιμούν τη μη έκδοση πιστωτικής απόδειξης ή την άμεση απώλεια τουλάχιστον 20.000 ευρώ με ένα δίωρο άνοιγμα;
Το εκπληκτικό είναι, και αυτό είναι που ενόχλησε την εταιρεία, ότι ήμασταν μόνο πέντε άτομα (με δύναμη καταστροφής 50) και κατορθώσαμε να κρατήσουμε τα διόδια της γεφύρας ανοιχτά επί δυο ώρες, ώσπου τελικά κατέφθασαν δυο περιπολικά της τροχαίας, δυο περιπολικά της άμεσης δράσης και δυο τζιπ με συνοριοφύλακες για να μας προσάγουν στο οικείο τμήμα.
Στους αλλεπαλλήλους διαλόγους που επακολούθησαν οι αστυνομικοί αντιληφθήκαν ότι η προσαγωγή όλων των μελών του Κινήματος ήταν παράνομη, μιας και εκείνη την δεδομένη στιγμή είχαν ήδη τελεστεί έξι αδικήματα από πλευράς υπαλλήλων διοδίων αλλά και αστυνομικών. Ήτοι:

1. Μη έκδοση πιστωτικής απόδειξης - φορολογική παράβαση του κώδικα περί στοιχειών και βιβλίων.

2. Παρακώλυση συγκοινωνιών - αυτόφωρο αδίκημα.

3. Παράνομη κατακράτηση ατόμου - αυτόφωρο αδίκημα.

4. Παράβαση καθήκοντος - από πλευράς αστυνομίας που συνεπάγεται ποινική / πειθαρχική δίωξη.

5. Κατάχρηση εξουσίας - ποινική δίωξη

6. Ώθηση τέλεσης παράνομης πράξης.

7. Άσκοπη κλήση άμεσης δράσης και τροχαίας.
Ο διοικητής δήλωσε ότι κινητοποίηση τόσο λίγων ατόμων είναι παράνομη ενώ είναι «νόμιμη» ΟΤΑΝ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΟΥΣ 30!!!!
Τους υποσχόμαστε δυο πράγματα ότι την επόμενη φορά θα είμαστε 130, θα στείλουμε τους επόπτες και υπαλλήλους στην αυτόφωρη διαδικασία χωρίς δεύτερη σκέψη. Οφείλουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αστυνομικούς που μας συγκράτησαν αλλά δεύτερη φορά σίγουρα δεν θα υπάρξει και για τους δυο. Θα αποσταλεί κάποιος του κινήματος ως προπομπός και αν διανοηθούν να μην εκδώσουν πιστωτική απόδειξη να περιμένουν κάποιες πολλές δεκάδες αυτοκίνητα μέσα σε λίγα λεπτά. Καλυτέρα να έχουν το νου τους διότι δεν θα ξέρουν σε ποιον θα πέσουν.
Επιτελούς σ’ αυτή την χώρα θα πρέπει να τηρηθούν και να εφαρμοστούν οι νομοί και στη συγκεκριμένη περίπτωση παραβιάστηκαν κατάφορα τα άρθρα του ποινικού κώδικα 252 και 253, ο Ν. 3535 και το άρθρο 5 του Συντάγματος.
Έλεος, τι άλλο πια θα δούμε, πυροβολισμούς και ελευθέρους σκοπευτές!!!!!
Μέλος της Επιτροπής Αγώνα κατά των διοδίων - Πάτρα

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου