Αποτέλεσμα αναζήτησης

Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2011

ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΎ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

~TRUTH~: Το έχετε ξανακούσει και δεν είναι κάτι άγνωστο πλέον.. Η Ελλάδα δεν πτώχευσε τα τελευταία 2 χρόνια και δεν είχε την ανάγκη δανεισμού...Το όλο θέμα έγινε μεθοδευμένα απο τα ξένα κεφάλαια, ωστέ να πάρουν πίσω τα χήματα που μας δανειζαν κατα καιρούς και επίσης ενας τρόπος να μας σκλαβώσουν....Το πρόβλημα για το διεθνές κεφάλαιο ήτανε ότι κινδύνευε να χάσει τα λεφτά του επειδή η Ελλάδα δεν θα μπορούσε μέσα στο 2010 να πληρώσει τις τρέχουσες δόσεις των δανείων της. Τα ελληνικά ομόλογα θα μετατρέπονταν σε κουρελόχαρτα στα χέρια τους.
Κάτι έπρεπε να κάνουν για να μη χάσουν τα λεφτά τους και να σώσουν δήθεν την Ελλάδα!

Η ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ
Αποφάσισαν το εξής απλό σχέδιο, αφού βρήκαν τους κατάλληλους ανθρώπους να το εκτελέσουν. Δάνεισαν στην Ελλάδα 110 δις. Ευρώ με τη βασική υποχρέωση με αυτά τα λεφτά να πληρώσει τις δόσεις των δανείων της.
Τα δάνεισαν δηλαδή τη μία ημέρα (τμηματικά) για να τα πάρουν πίσω την άλλη!
Που είναι το μεγάλο κόλπο;
Παίρνουν επιτέλους πίσω, έντοκα τα παλιά τους λεφτά, που φοβόντουσαν μήπως τα χάσουν, και το κυριότερο: Διασφαλίζουν τώρα στο ακέραιο τα καινούργια λεφτά που μας δανείζουν (110 δις.) με το περιβόητο μνημόνιο.
Τώρα πλέον δεν κινδυνεύουν να χάσουν τα λεφτά τους γιατί έχουν υποθηκευμένη την Ελλάδα (με αγγλικό δίκαιο, μέχρι και την Ακρόπολη!)

Η ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ
Μετά την αφαίμαξη του εισοδήματος του ελληνικού λαού για την αποπληρωμή των δόσεων στους δανειστές μας, αφού επιστρέψουμε όλα τα δανεικά και με τη συνδρομή των 110 δις. του μνημονίου, πάλι θα είμαστε καταχρεωμένοι από τα τοκοχρεολύσια των 110 δις!
Τότε όμως θα σταματήσουν να μας δανείζουν, θα μας οδηγήσουν στη χρεωκοπία και φυσικά θα κάνουν χρήση των ξεδιάντροπων όρων του μνημονίου για κατάσχεση αντί πινακίου φακής του δημόσιου πλούτου, δηλαδή των μέχρι τώρα ακατάσχετων: Πετρέλαια, ορυκτά κ.α.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Το διεθνές κεφάλαιο κατάφερε με τους εγκάθετούς του στην Ελλάδα,
α) να ξεζουμίσει τον ελληνικό λαό παίρνοντας πίσω με ληστρικά επιτόκια όλα τα κεφάλαιά του και
β) να οικειοποιηθεί με το έτσι θέλω τα ελληνικά πετρέλαια και τον ορυκτό πλούτο της χώρας.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου