Αποτέλεσμα αναζήτησης

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

ΟΙΩΝΟΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ


~TRUTH~: Τα όργανα αρχισαν για το ΠΑΣΟΚ και για τα πιονια του... Ο άλλωτε σύμμαχος του Υπουργού Γ. Παπακωνσταντίνου, το κανάλι MEGA στραφηκε και αυτό εναντίον του... Τώρα αν αυτή η κίνηση δεν είναι για το θόλωμα των ταραγμένων νερών.... τότε είναι αυτό που λέμε...:
Τα τρωκτικά πρώτα εγκαταλείπουν το "πλοίο" που βουλιάζει....






Ο τακτικός θαμώνας του Mega, ο προστατευόμενος υπουργός του μεγάλου καναλιού, κατ’ εντολήν των αφεντικών φυσικά, ο Γ. Παπακωνσταντίνου, είδε χθες το βράδυ τη οριστική αποκαθήλωσή του.
Αφού και το Mega, το τελευταίο του στήριγμα τον άδειασε (προφανώς με μια νέα εντολή άνωθεν) τότε θα πρέπει να εξεμέτρησε το πολιτικό του ζην.
Ο υπουργός Οικονομικών έφαγε κράξιμο από το Megaλο κανάλι με ένα δίλεπτο ρεπορτάζ – συρραφή δηλώσεών του ότι δεν θα επιβληθούν νέα μέτρα, όταν εντός των επόμενων ημερών θα ανακοινωθούν νέα μέτρα ύψους σχεδόν 2 δις για να καλυφθεί η τρύπα του 2010.
Προκαλούσε γέλιο και εκφράσεις του τύπου «τι λέει ο καημένος» το βίντεο καθώς ο κ. Παπακωνσταντίνου αυτοαναιρέθηκε τόσες πολλές φορές που κανονικά δε θα έπρεπε να ξαναβγεί από το γραφείο του. Χαρακτηριστική και μια δήλωσή του που έλεγε ότι «αν ληφθούν νέα μέτρα αυτό σημαίνει ότι εγώ έχω αποτύχει». Σώπα, καλέ, τώρα το κατάλαβε. Ο κόσμος βοά ότι ο υπουργός έχει διαλύσει τη χώρα χωρίς κανένα θετικό αποτέλεσμα κι αυτός το έχει κρυφό καμάρι.
Αλλά αφού και οι σύμμαχοί του τον αδειάζουν, τότε καλά θα κάνει να ετοιμάζει τα μπογαλάκια του από την πλατεία Συντάγματος, να ξενοικιάσει και το εξοχικό του γιατί θα το χρειαστεί, θα έχει άπλετο χρόνο σύντομα.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου