Αποτέλεσμα αναζήτησης

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΙΒΥΗ (?)

~TRUTH~: Είναι πλέον αποδεκτό απο το μεγαλύτερο ή τουλάχιστον απο ένα μεγάλο μερος της ανθρωπότητας, ότι μεγάλη μερίδα απο τους πολέμους και τις εξεγέρσεις και τα τρομοκρατικά χτυπήματα που έχουν γίνει στο παρελθόν, και ειδικά σε αυτούς που εμμεσα συμετειχε το αμερικανοεβραϊκό λόμπυ, έιχαν κατοχικό απώτερο σκοπό, και "εξόρυξη" κερδών απο εκμετάλλευση των κατεχόμενων..Και εννοώ ότι σε πολλές περιπτώσεις όπως δείχνουν "κεκαλυμμένες" αποδείξεις, οι πόλεμοι και οι εξεγέρσεις ξεκίνησαν για διαφορετικούς λόγους απο αυτούς που πιστέψαμε... Γιαυτό θέλω να δούμε λίγο πως έχουν τα πράγματα στην τρέχουσα αιματοχυσία που λαμβάνει χώρα στην Λιβύη..Να δούμε δηλαδή την αλήθεια χωρίς τον μανδύα των ΜΜΕ.. Η τωρινή άποψη που επικρατεί είναι η θέληση των αντικαθεστοτικών για ανατροπή του Καντάφυ και του αυταρχικού-φασιστικού καθεστώτος του...Με κατάλληξη την εμπλοκή των δυνάμεων του ΝΑΤΟ για την διάσωση του λαού της Λιβύης..!
 

Η εικόνα ενός αυταρχικού και απάνθρωπου αρχηγού της Λιβύης κίνησε μάζες αντιδράσεων και ευαισθητοποίηση ευρωπαικών και ΝΑΤΟϊκών κρατών και εμπλοκή τους υπέρ των αντικαθεστωτικών...!
Ποια ειναι όμως η εικόνα του Καντάφυ πριν το ξέσπασμα της εξέγερσης :
 Ο Μουαμάρ Αλ Κανταφυ λοιπόν, μετά απο τόσα χρόνια ηγεσίας στην Λιβύη έχει κάνει τον λαό του να διαφέρει απο πολλά μουσουλμανικα - αραβικά κράτη..: Μερικά παραδειγματα από την αντιαραβική ηγεσία του καντάφυ:
Η Λιβύη είχε το χαμηλότερο ποσοστό βρεφικής θνησιμότητας στην Αφρική. Λιγότερο από το 5% των κατοίκων της πεινούσαν. Ενω στον υπόλοιπο κόσμο οι τιμές των τροφίμων συνεχώς αυξάνονταν, η κυβέρνηση της Λιβύης είχε καταργήσει όλους τους φόρους επί των τροφίμων. Οι Λίβυοι ήταν πλούσιοι. Η Λιβύη είχε το μεγαλύτερο κατά κεφαλή εισόδημα στην Αφρική. Η κυβέρνηση φρόντιζε, ώστε ο καθένας να μπορεί να συμμετάσχει στην ευημερία. Ο πλούτος ήταν μοιρασμένος δίκαια. Στη Λιβύη ζούσαν λιγότεροι άνθρωποι κάτω από το όριο της φτώχειας από ότι στην Ολλανδία. Πως έγινε η Λιβύη τόσο πλούσια; Γιατί έχει πετρέλαιο και δεν επέτρεπε σε ξένες εταιρείες να της το κλέβουν, όπως συμβαίνει στη Νιγηρία, μια χώρα, που σε μεγάλο βαθμό ελέγχεται από την Shell.
Όπως κάθε χώρα, έτσι και η Λιβύη υποφέρει από μια κυβέρνηση διεφθαρμένων γραφειοκρατών, που προσπαθούν να κόψουν ένα ολο και μεγαλύτερο κομμάτι απο την πίτα. Ως απάντηση, ο Γκαντάφι θέσπισε νόμους, με τους οποίους τα έσοδα από το πετρέλαιο να διανέμονται απευθείας στον πληθυσμό της χώρας, γιατί ήταν της γνώμης, ότι η κυβέρνηση δεν ήταν δίκαιη στο λαό.
Επίσης το κράτος της είναι το μοναδικό μουσουλμανικό κράτος που οι γυναίκες απολαμβάνουν ελευθερίες φυσιολογικές, που απαγορεύεται ο γάμος πριν τα 20 χρόνια και οι κλειτοριδεκτομές.
Μια γυναίκα στην Λϊβύη μπορεί να δείχνει θυληπρεπής, όπως και στον δυτικό κόσμο, μπορεί να ασκήσει το επάγγελμα τη αρεσκειας της, από καθηγήτρια μέχρι και στρατιωτικός..!!!
Αυτό το κράτος έχει αλλάξει και αποσπαστει ριζικά απο την μουσουλμανική ιδέα των αραβικών κρατιδίων στα 40 χρονια θητειας του Κανταφυ στην ηγεσία της Λιβύης..! Πως λοιπόν ξαφνικά αρχισαν να τον προβάλουν σαν αυταρχικό και απανθρωπο Δικτατωρα, όταν υπάρχουν μαρτυρίες γυναικών π.χ. που θα εδιναν την ζωή τους για τον Καντάφυ εφόσον τους εδωσε ζωή και νόημα..?
Η απάντηση έχει επαναληφθει στο παρελθόν ουκ ολίγες φορές...: Το έχουμε δει στην Σερβία - Γιουγκοσλαβία, στο Ιράκ και στο Αφγανισταν...Πάντα το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ εμφανιζονται ουδέτεροι αλλά μετά απο μια αφορμή συνήθως παιρνουν τον ρόλο του "ειρηνιστή" και εισβάλουν στο κάθε κράτος...!
Ειναι δυνατον έπειτα απο 40 χρόνια να ξυπνησαν μια μέρα οι καθεστωτικοί και να θέλησαν να διώξουν τον "σφαγέα" Καντάφυ?? Αντιθετα με τις Εξεγέρσεις στην Αιγυπτο και την Τυνησία όπου υπήρξαν μόνο "ειρηνικές" διαδηλώσεις, στην Λιβύη οι Αντικαθεστωτικοί ξεκίνησαν πόλεμο και οπλισμένοι αρχισαν να καταλαμβάνουν τις μεγάλες πόλεις της Λιβύης, σκοτώνοντας ταυτόχρονα Κανταφικούς και αστυνομους...Επίσης πληρωμένα μέλη και ομάδες τις Αλ κάιντα συνέβαλλαν στο έπακρο στην αιματοχυσία κατά του Καντάφυ... Την ίδια ώρα που ο ίδιος ο ηγέτης δήλωνε ότι δεν θα παραδώσω την χώρα και τους πόρους στα δυτικά χέρια(???) 
Όταν άρχισε αντεπίθεση ο καντάφυ και ο στρατός του, και εξάλειψε κάθε μέρος των αντικαθεστωτικών, τότε το ΝΑΤΟ σε ρόλο και πάλι "ειρηνιστή" μπήκε στον πολεμο για την "σωτηρία του λαού της Λιβύης"...!! Αυτή είναι η εικόνα των ΜΜΕ
Ο Καντάφυ δεν πουλάει τα πετρέλαια στην Shell όπως είπαμε, και έτσι χανονται αρχικά πολλά κέρδη για την δυση...:
Υπάρχει όμως και κάτι κρυφό στην υπόθεση που πυροδοτεί θεωρείες για την εμπλοκή του ΝΑΤΟ και γενικότερα την αρχή της εξέγερσης...

Στην παραπάνω εικόνα βλέπετε ένα απο τα μεγαλύτερα δημιουργήματα του κόσμου..(για κάποιους το 8ο θαύμα). Λέγεται Great Man-Made River Project και αποτελείτε απο ένα σύστημα τεράστιων υπόγειων σωληνώσεων που μεταφέρουν νερό..!!! Το θαυμαστο αυτό έργο είναι αλήθεια ότι φτιάχτηκε τοπικά κάτι που χτυπά την Δύση καθώς το κράτος της Λιβύης δεν δανείσθηκε όυτε ευρώ απο τους αιμοδιψείς τραπεζίτες της Δύσης...!!!
Στην Λιβύη υπάρχουν τέσσερις υπόγειες λεκάνες νερού στις Kufra, Sirt, Morzuk και την Hamada. Συνολικού όγκου 35.000 κυβικών χιλιομέτρων. Αυτές οι αποθήκες νερού παρέχουν απεριόριστα ποσά νερού στους Λίβυους.
Το υπόγειο νερό αντλείται από 270 πηγάδια βάθους εκατοντάδων μέτρων μέσα στα ρεζερβουάρ. Το κόστος ενός κυβικού μέτρου νερού είναι 35 σεντς του δολαρίου έναντι 3,75 του αφαλατομένου νερού. Οι επιστήμονες υπολογίζουν ότι το νερό ισούται με την ροή 200 ετών του ποταμού Νείλου.

Δεν βλέπετε ακόμα τον λόγο εμπλοκής των ΝΑΤΟϊκών....δείτε προσεκτικά:
Ο στόχος της σχεδίασης - υλοποίησης του συστήματος αυτού, ήταν σαφώς να κάνει της Λιβύη καθώς και τις γύρω αραβικές χώρες αγροτικές πλουτοχώρες, ανεξάρτητες από την Δυτική εισαγωγή προιόντων,...Με τόσο νερό πράγματι η ομάδα αυτών των αραβικών χωρών θα αποκοπτόταν απο κάθε σπατάλη σε ξένο εμπόριο . Θα γεννούσε ένα ενιαίο σύστημα τροφοδότησης και επιβίωσης των αραβικών χωρών, και θα επέφερε τεράστια κέρδη απο τις εξαγωγές..Ταυτόχρονα θα ζημίωνε τις εταιρίες τροφών - σπόρων της δύσης, θα στερούσε αμύθητα ποσά στην δύση κάθε χρόνο...
Ειναι αλήθεια η Δύση, και η Ελίτ των τραπεζιτών δεν επιτρέπει την αυτάρκεια σε κανένα κράτος...!!! 
Αυτή είναι η πραγματικότητα που επικρατούσε πριν την εξέγερση στην Λιβύη..σας αφήνω να βγάλετε μόνοι σας τα συμπεράσματα σας...!!!
 Περιέχει αποσπάσματα από το greeknation

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου