Αποτέλεσμα αναζήτησης

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ....


Γράφει ο Λιακόπουλος Δημοσθένης
Είναι ξεκάθαρο, ότι από τότε που ο Καραμανλής υπέγραψε με τον Πούτιν και είπε όχι στους Αμερικάνους κατά τη σύνοδο του ΝΑΤΟ στο θέμα των Σκοπίων, θα έπαιρνε πόδι. Το θέμα είναι ότι τότε αποφάσισε το παγκόσμιο διοικητικό κατεστημένο, ότι ήρθε η ώρα η "ελληνική όαση" να καταστραφεί.Λέγοντας ελληνική όαση, εννοώ το ψεύτικο περιβάλλον, μέσα στο οποίο μας είχαν βάλει να ζούμε, τροφοδοτώντας την αγορά με τους πάνω από ένα εκατομμύριο, παράλογα υψηλούς σε σχέση με τις δυνατότητες της χώρας, μισθούς των παράλογα πολλών δημοσίων υπαλλήλων.Σε μία χώρα χωρίς παραγωγή, χωρίς έσοδα από πωλήσεις στο εξωτερικό, όπου όλα εισάγονται, με δάνεια που μας έδιναν για 30 ολόκληρα χρόνια, από τότε που φέρανε τον Ανδρέα Παπανδρέου, μας έστρωσαν βελούδινο χαλί και άρχισε η διαδικασία υπερδανεισμού. Ζήσαμε για όλα αυτά τα χρόνια σε ένα περιβάλον ψεύτικο, στημένο, για να ξεχάσουμε πως είναι το να αγωνίζεσαι για κάτι.
Τώρα με τον υιό Παπανδρέου, μας τράβηξαν το χαλί κάτω από τα πόδια μας και μία ολόκληρη γενιά, διαπίστωσε ότι ξαφνικά αυτοί που μας δάνειζαν είχαν το σκοπό τους.
Και το σκοπό αυτό, άρχισαν να τον υλοποιούν το 1974, όταν ο Κίσσινγκερ είπε ότι οι Έλληνες είναι ο εχθρός στα σχέδια της νέας τάξης.
Μας έδωσαν λοιπόν "πλέρια δημοκρατία" και δήθεν λαϊκές ελευθερίες και βεβαίως δάνεια. Πολλά δάνεια και πολλά "δωράκια" σε αυτούς που τα έπαιρναν, για να συνεχίσουν να τα παίρνουν.
Τώρα μας έδωσαν τον τρόμο της μη δυνατότητας αποπληρωμής. Μας έκαναν να αισθανθούμε σαν παιδιά που τους παίρνουν τα παιχνίδια τους.
Στη χώρα όμως της υπερβολής, στη χώρα μας, τα πράγματα ξέφυγαν πέρα από κάθε λογική. Χρειάζεται να μπει ένα φρένο. Και το φρένο δεν υπάρχει κανείς να το βάλει. Τι κάνουμε λοιπόν; Τι κάνουμε τώρα που δεν έχουμε κανέναν κατά νου, ικανό να μας απαλλάξει από αυτή την κατάσταση;
Σας πληροφορώ λοιπόν, ότι το ίδιο σκέφτονται όλοι οι λαoί σε όλη τη Γη. Ότι δηλαδή κανένας πολιτικός δεν είναι ικανός να στρώσει τα πράγματα. Σκέφτονται ότι όλοι είναι λαμόγια και πάνω απ΄όλα ανίκανοι.
Τι θα κάνουμε λοιπόν; Ποιός θα μας βγάλει από το αδιέξοδο;
Στο σημείο αυτό έχει επιτευχθεί το πρώτο μέρος του σχεδίου της παγκόσμιας δικτατορίας. Μας έδωσαν ένα παγκόσμιο πρόβλημα.
Σας πληροφορώ ότι ετοιμάζονται τώρα, να μας δώσουν και την παγκόσμια λύση. Τον παγκόσμιο σωτήρα.
Πάντα όμως σ΄αυτό τον παλιόκοσμο, κάτι πάει στραβά για όλους.
Έχω λοιπόν να πω στον επερχόμενο Σωτήρα.
"Σωτήρα πες αλεύρι! Ο Μπουρλοτιέρης σε γυρεύει. Και έρχεται με τη φωτιά στο χέρι"!
Καλή σας μέρα.
Πάντα ξημερώνει μια καλύτερη μέρα!
Λιακόπουλος Δημοσθένης.
διαδώστε το στα blogs

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου