Αποτέλεσμα αναζήτησης

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ!!!

~TRUTH~: Με αφορμή ένα πρόσφατο βίντεο που δημοσιεύτηκε απο την οργανωμένη ομάδα των ΑΝΩΝΥΜΩΝ χακερς θα ξεκινήσω απευθυνόμενος στους συναγωνιστές bloggers, λέγοντας ό,τι θα πρέπει να δράσουμε ΆΜΕΣΑ!! Σε λίγους μήνες, προς το καλοκαίρι, θα τεθεί σε εφαρμογή ο νόμος ACTA που θα απαγορεύει τυχόν αναδημοσιεύσεις άρθρων και υλικού πληροφόρησης! Προσωπικά πιστεύω ότι όποια κίνηση "αγανάκτησης" και παραπληροφόρησης διαδίδεται παγκοσμίως, κρύβει και ένα είδος ελεγχόμενης πληροφορίας.. Συγκεκριμένα για τους ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ πιστεύω ότι είναι μια μορφή σωστής πληροφόρησης του κοινού, αλλά σε ένα μικρό βαθμό ελέγχεται και αυτή. Και αυτοί αλλά και εκπομπές όπως ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ, είναι "σχεδιασμένες" στο να λένε στον κόσμο ένα μέρος της απόλυτης αλήθειας. Αυτής που έτσι και αλλιώς είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε. Και το κάνουν αυτό για να μην μπαίνει το κοινό στην διαδικασία να ψάχνει την βαθύτερη και κρυφή αλήθεια! Ωστόσο, μιας και αυτή η "μισή" αλήθεια μπορεί να είναι πιο κατανοητή απο τον απλό πολίτη αξίζει να δώσουμε προσοχή στα στοιχεία που μας δίνουν οι ΑΝΩΝΥΜΟΙ:
Και όλα ξεκίνησαν κάπως έτσι....: 
Οι παγκόσμιοι οικονομικοί ηγέτες, έριξαν όποιες κυβερνήσεις εθνικών συμφερόντων στεκόντουσαν εμπόδιο στα σχέδια τους, και έβαλαν δικά τους άτομα να εκτελούν τις εντολές τους(Μεταπολιτευση). Άρχισαν πλέον να φτιάχνουν νόμους, οι οποίοι τους προστάτευαν απο τα σχεδιασμένα λάθη τους! Υπάρχει πάντα η αλληλλουποστήριξη των κυβερνώντων και του μεγάλου κεφαλαίου όπως μεγαλοεπιχειρηματίες, μεγαλοεκδότες, και λοιποί.. Δουλεύουν εδώ και 30 χρόνια περίπου εις βάρος μας, και κερδοσκοπούν χρεώνοντας εμάς! Οι νόμοι τροποποιήθηκαν με βάση το συμφέρον τους, οπότε και είναι καλυμένοι για τις άνομες πράξεις τους! Τόσα χρόνια πλουτίζουν τους δικούς τους τραπεζικούς λογαριασμούς και καλλούμαστε να ξεχρεώσουμε εμείς! Όσο συνεχίζουμε να έχουμε κλειστά τα μάτια μας και τα αυτιά μας στα σημεία προδοσίας τους, τόσο θα ξεπουλάνε το έθνος μας! Τα ΜΜΕ χρηματίζονται για να καλύπτουν τα σκάνδαλα κάθε κυβέρνησης και οι κυβερνώντες χρηματίζονται απο τους ξένους, για να ξεπουλούν την χώρα και να μας κρατούν υποταγμένους στους διεθνής ηγέτες! Ξαναλέω, ότι ακόμα και αυτή η μισή αλήθεια που μας παρέχουν πρέπει να γίνει αφορμή να χωνέψουμε πως πρέπει να αντιδράσουμε..! 
Το παρακάτω βίντεο των ΑΝΩΝΥΜΩΝ, αν και "περιορισμένο" κατ'εμέ, είναι αξιο προσοχής, καθώς περιέχεται μια δόση αλήθειας, που μας αφορά όλους. Τουλάχιστον επιφανειακά τα πράγματα είναι όπως ακριβώς τα λένε οι "μασκοφόροι".. Χρειάζεται να αντιδράσουμε και μάλιστα άμεσα!!! Σε λίγο θα είναι εντελώς αργά. Θα είναι η χειρότερη και ανεπανόρθωτη κατοχή που έχουμε υποστεί σαν Έθνος.! 


Ίων Κ.
Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου