Αποτέλεσμα αναζήτησης

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

ΠΛΑΝΗΤΗΣ Χ (NIBIRU) : ΜΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ. ΠΩΣ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ "ΜΥΘΟ'' ΤΟΥ 2012

~TRUTH~: Αρχαίοι λαοί όπως οι Ελληνες, οι Σουμέριοι, οι Μαγια, είχαν εμμονή με το διάστημα, και μια απο τις βασικότερες ενασχολήσεις τους ήταν η αστονομία.! Ειχαν φτάσει σε τόσο φοβερο επίπεδο που οι ανακαλύψεις τους μας "κυνηγούν" ακόμα και σήμερα.!
Ο γνωστός πλέον πλανήτης Χ ή Νιμπιρού όπως τον έλεγαν οι αρχαίοι λαοί, είναι μία απο αυτές τις ανακαλύψεις...
 
Έχουν βρεθει τοιχογραφίες απο την αρχαιότητα που απεικονίζουν όλόκληρο το ηλιακό μας σύστημα, κάτι που εμείς οι "Νεοι" αργήσαμε πολλοί να το παραστήσουμε.. Κατι που επίσης δείχνει ότι ήταν πολύ "εξελιγμένοι" πάνω στον τομέα της αστρονομίας... Αρχαιες γραφές επίσης μιλούν γιαυτόν τον πλανήτη, τον οποίο θέλουν να φεύγει και να ξαναέρχεται...Αναφέρονται ημερομηνίες όπως το 2012 σε πολλές απο αυτές τις γραφές, όπως επίσης και η διάρκεια των 3.600 χρόνων ή αλλίως διάρκεια ενός κύκλου "ζωής" όπως θα τον βρούμε στα γραπτά τους..! Ο μύθος του 2012 λοιπόν δεν είναι κάποιο δημιούργημα φαντασίας, αλλά κάποιοι απο τους ισχυρούς θέλουν να τρομοκρατήσουν την ανθρωπότητα, ωστε να συνδυάσει το 2012 και ότι γίνει με κάτι κακό...!!! 
Όντως έχει υπολογιστεί πλέον η τροχία του πλανήτη αυτού ότι περνάει κοντά στην Γη κάθε 3.600 χρόνια.. και ότι έχει ελλειπτική τροχιά γιαυτό τον λόγο δεν τον είχαμε δει ποτέ... το 2012 λοιπόν είναι το σημείο όπου θα πλησιάσει και πάλι την Γη όπως είχε κάνει και στην αρχαιότητα τότε που άρχισαν να μιλάνε και να γράφουν γιαυτόν..! 
Τα τελευταία χρόνια μάλιστα περίεργες και μυστικές κινήσεις υποδηλώνουν ότι κάποιοι κάτι περιμένουν... Κρυφοί αποθηκευτικοί χώροι στον Β. πόλο όπου φυλλάσονται σπόροι, κάτι σαν κιβωτός δηλαδή...Και δεν είναι τυχαίο που πολλοί μελετητές σχετίζουν τους γνωστούς κατακλυσμούς που έχουν μείνει στην ιστορία( Νώε, Δευκαλλίωνα) με την χρονολογία 3.600 χρόνια πριν..!!!
Πλαστικοί τάφοι ή φέρετρα, όπου είναι στιβαγμένα όλα μαζί και περιμένουν να δεχθούν άτομα..!! Μυστικές και υπόγειες πόλεις, έχουν αρχίσει να φτιάχνονται... Όλα αυτά δειχνουν ότι κάτι αναμένεται να συμβεί.....
Το 2012 είναι κοντά, όπως και ο πλανήτης Χ... που έχει αρχίσει να φαίνεται στην Γη και θυμίζει 2ο φεγγάρι...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου