Αποτέλεσμα αναζήτησης

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ



Με χαρά διάβασα το άρθρο του κυρίου Νίκου Μπίστη στο Protagon.Gr «το κόκκινο και το μαύρο» στο οποίο προσπαθεί να συνδέσει την πράξη του μασόνου Μπρεϊβικ με όλους τους εθνικιστές της Ευρώπης. Σίγουρα πολλά από αυτά που προπαγανδίζει ο Νορβηγός δεν είναι αντίθετα από αυτά που θα έλεγε ένας οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος.

Όντος η Ευρώπη με δείκτη γονιμότητας περί το 1,4% μαραζώνει δημογραφικά. Η Ελλάδα με δείκτη 1,14% παλεύει κάθε χρόνο για την τελευταία θέση με την Πορτογαλία ενώ έχει σίγουρη πρωτιά στις εκτρώσεις (τουλάχιστον 200.000 τον χρόνο) αφού έχει τις ίδιες σε αριθμό με την Βρετανία που έχει τετραπλάσιο πληθυσμό και εισάγει εκτρώσεις από την καθολική Ιρλανδία. Όντος το πιο δημοφιλές όνομα στο Βέλγιο είναι το Μοχάμεντ και στην Γαλλία το 5% των Γάλλων πολιτών είναι μουσουλμάνοι. Όσο τρελός και να είσαι αυτά τα πράγματα τα βλέπεις.
Φυσικά και η πράξη που έκανε ο Νορβηγός είναι καταδικαστέα 100%, για πολλούς λόγους, όχι μόνο ιδεολογικούς αλλά και απλά ότι πάει ενάντια στην ανθρώπινη φύση, αλλά να ξεκινήσουμε από εκεί και να πούμε ότι επειδή αυτός είναι «εθνικιστής», που δεν είναι και το παραδέχεται και ο ίδιος, άρα όλοι οι εθνικιστές είναι εν δυνάμει εγκληματίες είναι έγκλημα από μόνο του.
Η ραχοκοκαλιά του επιχειρήματος είναι ότι, ναι μεν όλες οι ιδεολογίες έχουν κάνει εγκλήματα αλλά τα εγκλήματα των δεξιών είναι πιο ειδεχθή από αυτά των «δημοκρατών» μέσα στους οποίους δεν διστάζει να συμπεριλάβει τον Στάλιν. Τώρα πώς ένας στυγνός δικτάτορας που σκότωσε σε στρατόπεδα εργασίας 30 εκατομμύρια άτομα μεταξύ των οποίων ο υιός του έχει σχέση με την δημοκρατία, και γιατί αυτό είναι λιγότερο απάνθρωπο από την σφαγή στο Σαράγιεβο, ελπίζω να εξηγηθεί σε μελλοντικό άρθρο.
Αναφέρει ότι κανείς κομμουνιστής δεν έχει κατηγορηθεί για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, να του θυμίσω ότι ο Μιλόσεβιτς ήταν αρχηγός του ΚΚ Γιουγκοσλαβίας, να του θυμίσω επίσης ότι η ΕΕ έχει αναγνωρίσει ηθικά τα εγκλήματα της μαμάς Ρωσίας στο ανατολικό μπλοκ όπως την σφαγή στο Κατίν (ασχέτως αν λόγω των συνθηκών δεν απέδωσε ποινικές ευθύνες), όπως και τα εγκλήματα των κόκκινων Χμερ, τις δολοφονίες των ερυθρών ταξιαρχιών, τα κονσερβοκούτια στον εμφύλιο, το ότι στην Κίνα για να γίνεις δωρητής οργάνων δεν χρειάζεται η δική σου συγκατάθεση αλλά του δικαστηρίου και την πλατεία Τιεν αν Μεν και τους νοτιαμερικανούς αντάρτες (πχ FARC) που χρηματοδοτούν τον πόλεμο τους με εμπόριο κοκαΐνης και απαγωγές.
Αναφέρει ότι ουδέποτε υπήρξε αριστερός Μπρεϊβικ, δυστυχώς για αυτόν η πολιτική ιστορία της Ελλάδος τον διαψεύδει, αν κάποιος κοιτάξει στην Ελλάδα της μεταπολίτευσης ΟΛΕΣ οι πολιτικές δολοφονίες (με εξαίρεση του Τεμπονέρα) τα τελευταία σαράντα χρόνια τις έχει κάνει η αριστερά και μάλιστα υπό την ανοχή του κράτους, των συνδικαλιστών και της αστυνομίας. Από την δολοφονία του Μπακογιάννη μέχρι αυτήν του Γκίολια και των τριών εργαζομένων της Μαρφίν.
Υπάρχει λόγος όμως που τα εγκλήματα είναι χειρότερα από αυτά των δεξιών. Ενδόμυχα όλοι οι αριστεροί θεωρούν ότι είναι αναγκαία. Η αριστερά έχει αναπτύξει την ρητορική και την εικόνα του ανθρωπιστή, του φιλάνθρωπου, του οικολόγου, του δημοκράτη και ανεκτικού, όμως για όποιον έχει διαβάσει λίγα πράγματα ξέρει ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι. Είναι μια βίαια ιδεολογία που δεν σταματάει σε τίποτα και αυτό το ξέρουν όλοι και το δηλώνουν μεταξύ τους στα έντυπα που προορίζονται μόνο για αριστερούς. Από την αφίσα του Συ.ριζ.α. με τους κρεμασμένους αστυνομικούς, στο σύνθημα «Φασίστας καλός μόνο νεκρός». Αν αύριο κάποιος μας εκτελούσε όλους εδώ κύριε Μπίστη, την άλλη μέρα οι ανά την Ελλάδα καταλήψεις θα έκαναν πάρτυ, και να πω την αλήθεια πιστεύω θα έβγαιναν αριστεροί δημοσιογράφοι να δικαιολογήσουν την «αγανακτισμένη δράση τους».
Το μήνυμα μου βέβαια δεν πάει στους ιδεολόγους μιας χρεοκοπημένης στην ιστορία, ιδεολογίας αλλά προσωπικά σε εσάς. Ο κομμουνισμός και εν γένει η αντι-δημοκρατική αριστερά είναι μια βίαια ιδεολογία με μηδενική ανοχή. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Είτε το δέχεσθε και συνεχίζετε, είτε όχι και ψεύδεστε σε εμάς αλλά κυρίως στον εαυτό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου