Αποτέλεσμα αναζήτησης

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

ΤΟ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 Εθνική Δράση Ηλείας: Το τρανό και περήφανο όχι ακούστηκε απο την σχολή Ευελπίδων στην Θεσσαλονίκη, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου!
Την ώρα που ο κοσμος σε όλη την Ελλάδα έλεγε ΟΧΙ με τον δικό του τρόπο, τα κυβερνητικά πιόνια ακύρωναν τις στρατιωτικές παρελάσεις. Στην Θεσσαλονίκη μάλιστα απείλησαν και με αποπομπή των επίλεκτων της Ευελπίδων απο την σχολή... Παρόλα αυτά όμως οι περήφανοι Ευελπίδες, με μεγάλο εθνικό φρόνημα έμειναν στις θέσεις τους και θέλοντας να παρελάσουν για τους Ελληνες πολίτες, τραγούδησαν το "Μακεδονία Ξακουστή" κάνωντας βήμα.!! Δείτε το βίντεο που προκαλεί συγκίνηση:



Αυτή η πράξη είναι ένα ηχηρό παράδειγμα ήθους και πατριωτισμού. Οι απειλές δεν χωράνε όταν οι Ελληνες ξέρουν τον λόγο που μάχονται..και αυτός είναι η Πατρίδα και όσα συμβολίζει αυτή.
Με αυτόν τον τρόπο πρέπει να αντιδρούν και όλες οι στρατιωτικές μονάδες, όλα τα ταγματα στρατού. Χωρίς να σκέφτονται την θέση και το όποιο βόλεμα έχουν... Έχουν ορκιστεί να υπηρετούν τον Συνταγμα, να το προστατεύουν και να αντιμάχονται κάθε παρουσία που ασελγεί πάνω του! 
Το σύνταγμα τα τελευταία χρόνια "βεβηλώνεται", παραβιάζεται, απειλείται.! Ο Στρατός έχει δικαίωμα και ΚΑΘΗΚΟΝ να πάρει τον νομο στα χέρια του και να εναντιωθεί στο σάπιο και προδοτικό σύστημα, με ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ. Το ίδιο και οι Ελληνες πολίτες..

Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους Νόμους, και η αφοσίωση στην Πατρίδα αποτελλούν
θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων. Η τήρηση του Συντάγματος, επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ εναντίων καθένα που επιχειρεί να το καταλύσει.. ΑΡΘΡΟ 120 ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου