Αποτέλεσμα αναζήτησης

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ... ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ



~TRUTH~: Κάδε φορά τα ίδια πράγματα συμβαίνουν, και δεν λέμε να το καταλάβουμε.! Η Γενική απεργία κανονισμένη απο μέρες, και συγκεκριμένα για την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου... Μια απεργία κυρίως απο συνδικάτα (ΓΣΕΕ, ΠΑΜΕ, ΑΔΕΔΥ). Πρωταγωνιστές; Τα επεισόδια φυσικά....


Η Απεργία ξεκινησε ειρηνικά όπως πάντα σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας. Μεγάλο μέρος του Λαού όπως πάντα συγκεντρώθηκε στο Σύνταγμα, όπου και συνεχιζε την ειρηνική διαμαρτυρία... Το γνωστό μοτίβο δεν αργησε να συμβεί...! Κουκουλοφόροι αγνωστου ταυτότητας, τρύπωσαν στην συγκέντρωση και ξεκινησαν τον πόλεμο με τα ΜΑΤ... όλα σε λίγο χρόνικό διαστημα ισοπεδώθηκαν...! Οι διαδηλωτές, σκορπισαν, και ένας πόλεμος ξεκίνησε, μεταξύ ΜΑΤ και κουκουλοφόρων..! 
Έσπασαν βιτρίνες και μαγαζία, κατέστρεψαν μάρμαρα απο τους πεζόδρομους και τις πλατείες, και ΕΚΑΨΑΝ φυλάκιο ξανα στον "αγνωστο στρατιώτη"!!!
Καθε φορά που γινονται συγκεντρώσεις των συνδικαλιστών, γίνονται τα ίδια..Γιατί?? 
πέρα απο αυτά, κλείνουν λιμάνια και βασικούς δρόμους στο οδικό δικτυο της Ελλάδας... Όλα αυτά βοηθούν κάπου?? 
Ναι αλλά όχι την Ελλάδα... Τρομοκρατούν απλά τον κόσμο, ώστε να μην θέλει να αντιδράσει μετά.!!! Επίσης κάθε φορά που γίνονται τα επεισόδια και ο κόσμος είναι απορροφημένος απο τις ειδήσεις των ΜΜΕ, όλο και κάτι γίνεται "κατω απο το τραπέζι" μεταξύ των βουλευτών ή της κυβέρνησης,,! Θα πρέπει να προσέχουμε πολύ με όλα αυτά, γιατί πλέον ότι γινεται γίνεται εναντίων των Ελλήνων..!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου