Αποτέλεσμα αναζήτησης

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΟΙ ΘΕΑΤΡΙΝΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.... ΨΗΦΙΖΟΥΝ

~TRUTH~: Τι και αν έξω έβρεχε ή χίονιζε, τι και άν έπεφτε το ξύλο της αρκούδας, και η ιδιωτική περιουσία καταστρεφόταν απο τις ορδές των βανδάλων που κάθε φορά βρίσκονται εκεί να διώχνουν τον κόσμο, μέσα στο κρατικό "θέατρο" της Βουλής, οι ηθοποιοί με απίστευτες ερμηνείες, ψήφιζαν για το πολυνομοσχέδιο...!!!
 
Όπως και για τις εκλογές για τα δυο προηγούμενα μνημόνια, έτσι και για την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, είχαν κανονιστεί Πανελλαδικές απεργίες των συνδικάτων και του Λαού στις 19 και 20 Οκτωβρίου...!!! Ασχετα απο το τί επικρατούσε στους δρόμους της Αθήνας οι βουλευτές κρυμμένοι μέσα στην Βουλή "τέλειωναν" την παράσταση...!
Στο τέλος του "έργου" το πολυνομοσχέδιο υπερψηφίστηκε με 154 ψήφους ( τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ φυσικά) και το περιβόητο άρθρο 37 που μιλάει για "βαριές " αλλαγές στις συμβάσεις, υπερψηφιστηκε και αυτό με 153 ψήφους υπέρ.. Εκλειπών ψήφος της κ. Κατσέλη που αρνηθηκε να ψηφίσει υπέρ του αρθρου αυτού και αποβλήθηκε απο την Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ..! Το ειρωνικό εδώ είναι ότι οι περισσότεροι που ψηφισαν υπέρ του πολυνομοσχεδίου , μιλησαν γεμάτοι τύψεις, λέγοντας ότι αναγκαζομαστε να το κάνουμε για να πάρει η Ελλάδα την 6 δόση... και ελπίζουμε να είναι η τελευταία φορά... ! Ειδαμε επίσης μία Διαμαντοπούλου να ξεσπάει και να δηλώνει ότι όλοι οι Βουλευτές νιώθουν ενοχές, και πληγώνονται για τα όσα κάνουν στον Λαό αλλά δεν γίνεται αλλιώς..(Αυτή πρέπει να πάρει το όσκαρ ερμηνείας για μένα).
Το πολυνοσμοσχέδιο λοιπόν είναι γύρω στις 450 σελίδες, χωρίς τις συνοδευτικές φυλλάδες με σχόλια και καθοδηγήσεις που περιλαμβάνονται στο πακέτο... οπότε η συνολική χαρτούρα γιαυτό είναι τουλάχιστον 1000 σελίδες..!!! Πόσοι απο τους βουλευτές που το υπερψήφισαν πιστέυετε ότι έκατσαν να το διαβάσουν? Σωστά μαντέψατε, κανείς...Έτσι όπως έχει γίνει και τόσες φορές στο παρελθον...! Εφόσον είναι κανονισμένα όλα αυτά απο τους Τροικανούς, οι βουλευτές δεν χρειάζεται καν να το διαβάσουν...απλά πάνε και λένε ένα ΝΑΙ για να τηρουν λίγο και το Θεσμό της Δημοκρατίας..!! Ένα γραπτό που περιλαμβάνει τραγικές μειώσεις μισθών και εργασιακά θέματα, πιθανων και θέματα εδαφικής ακεραιότητας, όχι μόνο ψηφιζετε χωρις να έχει διαβαστει απο την κυβέρνηση, αλλά καλύπτεται και αποκρύπτεται το περιεχόμενο του στον λαό απο τα ΜΜΕ.. Εκεινη την ώρα είτε εκθειάζουν τις προσπάθειες της κυβερνησης να σωσει την Ελλάδα, είτε πλασσάρει στον λαό μια λάθος εικόνα για τις κινητοποιήσεις και το ποιοι ευθυνονται για τα επεισόδια...!!
Μέσαι σε όλα αυτά, οι προδότες αυτής της χώρας έχουν το θράσσος και κάνουν και χιούμορ μεταξύ τους...:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου